- 8 Ağustos 2008
- 35.181
- 41.678
- 1.123
GörceezzHem de hiç değiliz bi açıldık mı tutabilene aşkolsun kaptan zaten 2 güne koyverir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GörceezzHem de hiç değiliz bi açıldık mı tutabilene aşkolsun kaptan zaten 2 güne koyverir
Ben dee iyi gecelerhadi ben kaçtım uyumaya :) Allah’a emanet olun iyi geceler :)
Çatlar giderdim yatamazdım50 fazla atlamasan ölürdün dimi
Çatlar giderdim yatamazdım
Hobaaaaa gel de burdan yak sabah sabah ne güzel haberBu arada bu yarışma beni baya baya motive etti enerji dolu yatıp kalkıyorum :)
Ez beni rakibim belki yağlarımı parçalarsın
Bencede çok güzel hele tartıda 73.5 diye görünce kuş gibi hafif hissettim cumaya dahada insin inşallahHobaaaaa gel de burdan yak sabah sabah ne güzel haber
Ez beni rakibim belki yağlarımı parçalarsın
Dün kaçtın? İkisini birden yaz bakimBencede çok güzel hele tartıda 73.5 diye görünce kuş gibi hafif hissettim cumaya dahada insin inşallah
Hoşgeldin canım kürkçü dükkanınaKızlar bende 72.7 bayram öncesi şuan 75 ile olarak kürkçü dükkanına dönüş yapmış bulunmaktayım .neyse döndüm burdayım yıkılmadım ayaktayım.. bu gün ki nickim
Dünki menüsünü açıklamak istemeyen bir katılımcı
Pazar 74.4Dün kaçtın? İkisini birden yaz bakim
Hoş geldin canım dün zereno kaptan ben yarışa girersen bekleriz dişli rakibim bilgin olsunKızlar bende 72.7 bayram öncesi şuan 75 ile olarak kürkçü dükkanına dönüş yapmış bulunmaktayım .neyse döndüm burdayım yıkılmadım ayaktayım.. bu gün ki nickim
Dünki menüsünü açıklamak istemeyen bir katılımcı
Kaptan sahalara hızlı girdi
menün şakamı ciddimiMenüm
Sabah 8:30
3 peynirli sıkma
20 tane yeşil ve siyah zeytin
Çay
Ara
Kahve
2 şeker 1 çikolata
Öğle 14:30
1 kare fındıklı cezerye
2 kepçe bol sarımsaklı paça
Az çemen
3 zeytin
Patatesli yumurta
3 dilim ekmek
Su
3 olur yatana kadar
Spor
30 dk yürüyüş
200
Okkeyy geliyorum inşaallah .Hoş geldin canım dün zereno kaptan ben yarışa girersen bekleriz dişli rakibim bilgin olsun