• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

9 gün aradan sonra erken kalkamadım dolayısıyla kahvaltı yapamadım canım :)
Aksamda bukadar iddia ya yeme iştahım kalmadı iyi gazladım kendimi =)
Hanginiz kesti bilmem ama eşim elektrik arızayı aradı civar illeride kesmiş kesen kocaeli bolu düzce karanlıktayız =)
Amanin yanlış kabloyu kesmişim desene:KK35: :D
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/

İyi akşamlar 2. Takımın şişman ama gururlu üyeleri :KK70:
Bugünkü menümü paylaşayım. İstediğim gibi olmadı çünkü ev tam anlamıyla tak takır kuru bakır ne sebze var ne yoğurt :/ yarın alışveriş şart oldu ondan sonra daha bi korkun benden :KK75:

PAZARTESİ 66/40
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek salçalı
10 zeytin
1 incir içine 10 tane Antep fıstığı koydum :)

ARA
1 incir
1 salkım üzüm

ÖĞLE
1 dilim esmer ekmek
3 dilim peynir
Çeyrek döner dürüm

AKŞAM
1 tabak tirit (etli kemik suyu)

ARA
6 Antep fıstığı
Yarım dilim peynir

Anam çok az kalmış yeminimin bitmesine bayağı işe yaradı 36 günde bi 5 kilo kadar gitti çok şükür en önemlisi de kilom gittikçe artıyordu 90a doğru onu ters istikamete çevirdim inş :) darısı yeminden sonrasına olsun :)
Maşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)

Maşallah kuzum sen terse çevirdin darısı başıma son kez yeminsiz deniyorum olmadı bende edicem :) bu arada başlığı sevdim şişman ama gururlu kadınlar :)
Ya İnan yemin ederken vicdanım çok rahatsız oluyor ama baktım yapamıyorum öyle bi nefsizim ki 90a da yaklaşınca çok korktum önünü alamam eski halime dönerim diye mecbur kaldım :(:( inş sen yeminsiz başarabilirsin canım bunun sonu yok çünkü kendimizi kısır bir döngünün içine atıyoruz

:KK70:korkun benden demiştim amaaa :KK70:
Tehlikeli ama iddialı sevdim :KK53:
Eveet bugün bu kadaar :21:
Dün 100 :spor: atladım. Bugün 2 katı :spor: atladım. Yarın da bugünün iki katı :spor: atlarım:KK73:
Bu hafta kimse tutamaz bizi ahh listeye girebilseydik iyiydi :spor:
Amanin yanlış kabloyu kesmişim desene:KK35: :KK70:
Bu arada canım kahvaltıyı ne olursa olsun es geçme böyle kendimizi aç bırakıyoruz sonraki günler acısı çıkıyor :/
Bu haftanın tek hatası inşallah canım:KK66:
Ya İnan yemin ederken vicdanım çok rahatsız oluyor ama baktım yapamıyorum öyle bi nefsizim ki 90a da yaklaşınca çok korktum önünü alamam eski halime dönerim diye mecbur kaldım :KK43::KK43: inş sen yeminsiz başarabilirsin canım bunun sonu yok çünkü kendimizi kısır bir döngünün içine atıyoruz
Bende uzun zamandır denedim grup dışındaykende 1 veriyosam 2 alıyorum oyüzden 13 kilo artıdayım sıkıldım bu diyetteyim durumundan nefsime müdahele edemez hale geliyorum inşallah bugün son kez başa çıkmaya çalışmışmdır devam ederim umarım yeminsiz:KK43:

Bende varım :rapci:

:KK70: bak ya :KK70:

Oooo görüşiciizzz ben hedefimi daha düşürdüm çünkü çok kolay olmasın zorlasın biraz beni di mi :KK66:

Ohooooo menü de menüymüş yani götürmüşsün sıkmaları ekmekleri :dondurma:

Sen niçin bu kadar az yidin kız halsiz kalırsın amaa:emir_bebek::KK70:

:KK70: bende kesmiş olabilirim :KK70:
Böyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kiloları:eğlence:

İyi akşamlar 2. Takımın şişman ama gururlu üyeleri :KK70:
Bugünkü menümü paylaşayım. İstediğim gibi olmadı çünkü ev tam anlamıyla tak takır kuru bakır ne sebze var ne yoğurt :/ yarın alışveriş şart oldu ondan sonra daha bi korkun benden :KK75:

PAZARTESİ 66/40
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek salçalı
10 zeytin
1 incir içine 10 tane Antep fıstığı koydum :)

ARA
1 incir
1 salkım üzüm

ÖĞLE
1 dilim esmer ekmek
3 dilim peynir
Çeyrek döner dürüm

AKŞAM
1 tabak tirit (etli kemik suyu)

ARA
6 Antep fıstığı
Yarım dilim peynir

Anam çok az kalmış yeminimin bitmesine bayağı işe yaradı 36 günde bi 5 kilo kadar gitti çok şükür en önemlisi de kilom gittikçe artıyordu 90a doğru onu ters istikamete çevirdim inş :) darısı yeminden sonrasına olsun :)
Kaç gün kaldı bitmesine :KK53:

9 gün aradan sonra erken kalkamadım dolayısıyla kahvaltı yapamadım canım :)
Aksamda bukadar iddia ya yeme iştahım kalmadı iyi gazladım kendimi =)
Hanginiz kesti bilmem ama eşim elektrik arızayı aradı civar illeride kesmiş kesen kocaeli bolu düzce karanlıktayız =)
:KK57: deprem felan olmasın sakın:KK57:

Amanin yanlış kabloyu kesmişim desene:KK35: :KK70:
Ya bırak yemesin :tokat: hatta sen de yeme :21:
Sabah yemeyinki akşam yemeğinde çok abartın :KK53:

Bende uzun zamandır denedim grup dışındaykende 1 veriyosam 2 alıyorum oyüzden 13 kilo artıdayım sıkıldım bu diyetteyim durumundan nefsime müdahele edemez hale geliyorum inşallah bugün son kez başa çıkmaya çalışmışmdır devam ederim umarım yeminsiz:KK43:
İnş kuzum güveniyorum sana aslında yarışıyoruz niye güveniyorsam :D

Böyle bende şekerim. Yiyerek vericiim o kiloları:eğlence:
Yine de dikkatli ol derdim ama rakibiz sonuçta :D

Kızlar yapıcam dediğim herşeyi çok şükğr tamamladım
1 saat spor yapıldı basen ve karın egzersizleri 250 ip :spor:
2 bardak yeşilçay :KK50:
Yoğurt kürü :kk77:
Duşumuda aldım artık mışıl mışıl uyuyabilirim :KK36:
Aboooovv müthişsin maşallah demiyim de nazar değsin :D ama yok yok maşallah devamı da gelsin inş :)

Kızlar yapıcam dediğim herşeyi çok şükğr tamamladım
1 saat spor yapıldı basen ve karın egzersizleri 250 ip :spor:
2 bardak yeşilçay :KK50:
Yoğurt kürü :kk77:
Duşumuda aldım artık mışıl mışıl uyuyabilirim :KK36:
50 fazla atlamasan ölürdün dimi:63:

Back