- 8 Ağustos 2008
- 35.406
- 42.863
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları yemişsin şekerimGünaydın kızlar
Cuma 72.7
Bugün 74
Tatildeyim ama abartı bişeyde yemedim okadar yüzdüm ettim ben anlamadım![]()
BendensinnBirde regl den dolayı ödemdir diye hedefi 69.7 yapmıştım of offf benimde hedefim geçen haftaya gelmek olsun![]()
Aynen ondan olur dimiAkşamları yemişsin şekerim![]()
Börek -1Dünkü menüm
Sabah 8:30
7 mürdüm eriği
3 peynirli sıkma
Öğle 12:00
Kaşarlı börek
Örgü peynir
1 haşlanmış yumurta
Az pide
Domates biber
Çay
Ara 14:00
Kahve
1 mini lokum
Ara 15:00
1 bardak portakal suyu
1 dilim baklava
1 cevizli kurabiye
Spor
30 dk yürüyüş
100
Su
3 litre
ÖdemdirGünaydın kızlar
Cuma 72.7
Bugün 74
Tatildeyim ama abartı bişeyde yemedim okadar yüzdüm ettim ben anlamadım![]()
İnşallah canım ya bu hafta yeşilçayımı eksiltmicem sporumda hergün düzenli yapıcam ödemsede yağsada çıksın gitsinÖdemdir
Sormaya gerek yok şekerim. Örnek olarak sen ve benAynen ondan olur dimi![]()
Hee benimki farklı bi diyetBörek -1
Lokum -1
Baklava -1
Kurabiye - 1
10 üstünden 6![]()
Akşam kapat ağzını mideni yeter bebişşİnşallah canım ya bu hafta yeşilçayımı eksiltmicem sporumda hergün düzenli yapıcam ödemsede yağsada çıksın gitsin![]()
O giden ödem olmasınHee benimki farklı bi diyetama kilo verdiriyor
900 gram gitmiş dünden bugüne
![]()
Akşam 6. 30 u geçirmiyorum bu hafta ozamanAkşam kapat ağzını mideni yeter bebişş![]()
Maşallah kuzum inşallah oda gider önce sen sonra ben listeye giriveririz tez zamanda :)İyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedimbirgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)
6 yap gitsin onuAkşam 6. 30 u geçirmiyorum bu hafta ozaman
Ooo hedef değişmişİyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedimbirgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)
İnşallah canım.Maşallah kuzum inşallah oda gider önce sen sonra ben listeye giriveririz tez zamanda :)
Kaptanım 6.03 te evde oluyorum ozaman bi yoğurt yiyerek kapatırım akşamı :)6 yap gitsin onu![]()