• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menüm

Sabah 8:30
7 mürdüm eriği
3 peynirli sıkma

Öğle 12:00
Kaşarlı börek
Örgü peynir
1 haşlanmış yumurta
Az pide
Domates biber
Çay

Ara 14:00
Kahve
1 mini lokum

Ara 15:00
1 bardak portakal suyu
1 dilim baklava
1 cevizli kurabiye

Spor
30 dk yürüyüş
100 :spor:

Su
3 litre

Dünkü menüm

Sabah 8:30
7 mürdüm eriği
3 peynirli sıkma

Öğle 12:00
Kaşarlı börek
Örgü peynir
1 haşlanmış yumurta
Az pide
Domates biber
Çay

Ara 14:00
Kahve
1 mini lokum

Ara 15:00
1 bardak portakal suyu
1 dilim baklava
1 cevizli kurabiye

Spor
30 dk yürüyüş
100 :spor:

Su
3 litre
Börek -1
Lokum -1
Baklava -1
Kurabiye - 1
10 üstünden 6:sinirli::sinirli:

İyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedim :kk77: birgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)

İyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedim :kk77: birgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)
Maşallah kuzum inşallah oda gider önce sen sonra ben listeye giriveririz tez zamanda :)

Ooo hedef değişmiş:KK9:

Back