- 8 Ağustos 2008
- 35.185
- 41.692
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları yemişsin şekerimGünaydın kızlar
Cuma 72.7
Bugün 74
Tatildeyim ama abartı bişeyde yemedim okadar yüzdüm ettim ben anlamadım
BendensinnBirde regl den dolayı ödemdir diye hedefi 69.7 yapmıştım of offf benimde hedefim geçen haftaya gelmek olsun
Aynen ondan olur dimiAkşamları yemişsin şekerim
Börek -1Dünkü menüm
Sabah 8:30
7 mürdüm eriği
3 peynirli sıkma
Öğle 12:00
Kaşarlı börek
Örgü peynir
1 haşlanmış yumurta
Az pide
Domates biber
Çay
Ara 14:00
Kahve
1 mini lokum
Ara 15:00
1 bardak portakal suyu
1 dilim baklava
1 cevizli kurabiye
Spor
30 dk yürüyüş
100
Su
3 litre
ÖdemdirGünaydın kızlar
Cuma 72.7
Bugün 74
Tatildeyim ama abartı bişeyde yemedim okadar yüzdüm ettim ben anlamadım
İnşallah canım ya bu hafta yeşilçayımı eksiltmicem sporumda hergün düzenli yapıcam ödemsede yağsada çıksın gitsinÖdemdir
Sormaya gerek yok şekerim. Örnek olarak sen ve benAynen ondan olur dimi
Hee benimki farklı bi diyet ama kilo verdiriyor 900 gram gitmiş dünden bugüneBörek -1
Lokum -1
Baklava -1
Kurabiye - 1
10 üstünden 6
Akşam kapat ağzını mideni yeter bebişşİnşallah canım ya bu hafta yeşilçayımı eksiltmicem sporumda hergün düzenli yapıcam ödemsede yağsada çıksın gitsin
O giden ödem olmasınHee benimki farklı bi diyet ama kilo verdiriyor 900 gram gitmiş dünden bugüne
Akşam 6. 30 u geçirmiyorum bu hafta ozamanAkşam kapat ağzını mideni yeter bebişş
Maşallah kuzum inşallah oda gider önce sen sonra ben listeye giriveririz tez zamanda :)İyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedim birgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)
6 yap gitsin onuAkşam 6. 30 u geçirmiyorum bu hafta ozaman
Ooo hedef değişmişİyi günler Canlar bayramdan sonra herkesler dönmeye başlamış takıma :) Ben bayramda genel olarak abartmadım sayılır sadece Birgün sıkma ve şekerli ekmek yedim birgün bici bici bir günde halka tatlı :) bunları da yemesen ayıp olurdu ama Çarşamba günkü kilom 81,7dü bu sabah tartıldım 83,3 tam ödemdir diyordum ki öğlene kadar 82,2 ye düşüverdim bana kalan bi 500 gr oldu o da nazarlık :) inş bu cuma hedefim 81 olsun o zaman :)
İnşallah canım.Maşallah kuzum inşallah oda gider önce sen sonra ben listeye giriveririz tez zamanda :)
Kaptanım 6.03 te evde oluyorum ozaman bi yoğurt yiyerek kapatırım akşamı :)6 yap gitsin onu