Ilk defa katıldım aranıza akşam tüm gün yedigimizi mesaj atiyotuz dimiHoşgeldin canım..
Daha önce başka bi takımda yarıştınmmı?
Ayy hoş bulduk canım :) biraz selamsız sabahsız cevaplamisimIlk defa katıldım aranıza akşam tüm gün yedigimizi mesaj atiyotuz dimi
Evet canım.Ilk defa katıldım aranıza akşam tüm gün yedigimizi mesaj atiyotuz dimi
Ayy hoş bulduk canım :) biraz selamsız sabahsız cevaplamisim
aynen önce pasın çözülmesi gerek .O zaman önce o pas çözülecek
Her gün 1 sayfada olsa okumayı görev edin canım. Zamanla alışkanlığın olur zaten
Aa öylemiaynen önce pasın çözülmesi gerek .
gelsinde kitaplarım okumaya başlarım . önceliğim şuan tibetin gençlik pınarı 1 ve 2. kitaplarını okumak tibet yapıyorum yaklaşık 1 aydır
5 ayinden oluşuyor yani 5 temel hareketi var . 3 tekrar ile başlıyorsun her hafta tekrarını +2 şeklinde arttırıyorsun . ruhsal bedensel bir yolculuk diyorum ilk yaptığın hafta çok gergin sinirli oluyorsun baş ağrısı sonra geçiyor zamanla rüyaların kabus oluyor bir rahatsızlığın varsa açığa çıkıyor sonra iyileşiyorsun tabi bunlar birer süreç kilo vermede de çok büyük etkisi var sindirimi düzenliyor. etiket yapayım bunla ilgili bir topik var ordan daha ayrıntılı bilgi edinebilirisinAa öylemiduymuştum sanki.. Nedir içeriği anlatırmısın biraz
Teşekkür ederimmYa ne kadar tatlı bir şiir mezun mu oluyorsunuz gerçekten
Evet karışık oldu sanırım. Hem anlamadım hem de tırstım5 ayinden oluşuyor yani 5 temel hareketi var . 3 tekrar ile başlıyorsun her hafta tekrarını +2 şeklinde arttırıyorsun . ruhsal bedensel bir yolculuk diyorum ilk yaptığın hafta çok gergin sinirli oluyorsun baş ağrısı sonra geçiyor zamanla rüyaların kabus oluyor bir rahatsızlığın varsa açığa çıkıyor sonra iyileşiyorsun tabi bunlar birer süreç kilo vermede de çok büyük etkisi var sindirimi düzenliyor. etiket yapayım bunla ilgili bir topik var ordan daha ayrıntılı bilgi edinebilirisin
Ooo istikrara bak. 3 hafta ile sınırlandırmışTeşekkür ederimm
3 haftacık işim kaldı
şifalanmak için denemeni öneririm. 5 basit hareket seni olduğundan genç gösterecek fit yapacak daha sağlıklı olacaksın.arınma gibi düşünEvet karışık oldu sanırım. Hem anlamadım hem de tırstım
Kaç kilosun canım? Hedefin kaç ve kaçla başladın ne uyguluyosun?Evetttt
Kaç kilosun canım? Hedefin kaç ve kaçla başladın ne uyguluyosun?
Amma sordum haa
Yok EstağfirullahKaç kilosun canım? Hedefin kaç ve kaçla başladın ne uyguluyosun?
Amma sordum haa
Sana dememişki26yasindayim .İkizlerim var.Ogretmenim. diyet seruvenime gelecek olursak bugun sabah itibariyle basladim .164boyum 73kilom var hedefim 64 kg .Son zamanda kilo aldim sekerli yemeyi cok sevdigim icin.Esiminde ye ye birsey olmazlarinin etkisi de buyuk.Daha once 64kg düştüm koruyamadim yavas yayavas aldim bir senede.
İlgimi çekmeye başladı.. Hareketleri de görsem iyi olcaktışifalanmak için denemeni öneririm. 5 basit hareket seni olduğundan genç gösterecek fit yapacak daha sağlıklı olacaksın.arınma gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?