• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

O zaman önce o pas çözülecek:KK200:
Her gün 1 sayfada olsa okumayı görev edin canım. Zamanla alışkanlığın olur zaten:KK37:
aynen önce pasın çözülmesi gerek .
gelsinde kitaplarım okumaya başlarım . önceliğim şuan tibetin gençlik pınarı 1 ve 2. kitaplarını okumak tibet yapıyorum yaklaşık 1 aydır :spor:

aynen önce pasın çözülmesi gerek .
gelsinde kitaplarım okumaya başlarım . önceliğim şuan tibetin gençlik pınarı 1 ve 2. kitaplarını okumak tibet yapıyorum yaklaşık 1 aydır :spor:
Aa öylemi:kahve: duymuştum sanki.. Nedir içeriği anlatırmısın biraz:süslü:

Aa öylemi:kahve: duymuştum sanki.. Nedir içeriği anlatırmısın biraz:süslü:
5 ayinden oluşuyor yani 5 temel hareketi var . 3 tekrar ile başlıyorsun her hafta tekrarını +2 şeklinde arttırıyorsun . ruhsal bedensel bir yolculuk diyorum ilk yaptığın hafta çok gergin sinirli oluyorsun baş ağrısı sonra geçiyor zamanla rüyaların kabus oluyor bir rahatsızlığın varsa açığa çıkıyor sonra iyileşiyorsun tabi bunlar birer süreç kilo vermede de çok büyük etkisi var sindirimi düzenliyor. etiket yapayım bunla ilgili bir topik var ordan daha ayrıntılı bilgi edinebilirisin

5 ayinden oluşuyor yani 5 temel hareketi var . 3 tekrar ile başlıyorsun her hafta tekrarını +2 şeklinde arttırıyorsun . ruhsal bedensel bir yolculuk diyorum ilk yaptığın hafta çok gergin sinirli oluyorsun baş ağrısı sonra geçiyor zamanla rüyaların kabus oluyor bir rahatsızlığın varsa açığa çıkıyor sonra iyileşiyorsun tabi bunlar birer süreç kilo vermede de çok büyük etkisi var sindirimi düzenliyor. etiket yapayım bunla ilgili bir topik var ordan daha ayrıntılı bilgi edinebilirisin
Evet karışık oldu sanırım. Hem anlamadım hem de tırstım:KK17:

26yasindayim .İkizlerim var.Ogretmenim. diyet seruvenime gelecek olursak bugun sabah itibariyle basladim .164boyum 73kilom var hedefim 64 kg .Son zamanda kilo aldim sekerli yemeyi cok sevdigim icin.Esiminde ye ye birsey olmazlarinin etkisi de buyuk.Daha once 64kg düştüm koruyamadim yavas yayavas aldim bir senede.
Kaç kilosun canım? Hedefin kaç ve kaçla başladın ne uyguluyosun?
Amma sordum haa:KK45::KK48:

Kaç kilosun canım? Hedefin kaç ve kaçla başladın ne uyguluyosun?
Amma sordum haa:KK45::KK48:
Yok Estağfirullah
68.8 le başladım 15 haziranda
59.00 olurum büyük ihtimal 15-30 ağustos arası
Hedef kilomun yüzde sekseni 59 oluyo mezun olmam İÇİN
Şuan hurma diyeti :)) 5 gün dayanmam lazım
Üçüncü günündeyim
Ama normalde karataya yakın diyetim :))
Spor da yapıyorum

26yasindayim .İkizlerim var.Ogretmenim. diyet seruvenime gelecek olursak bugun sabah itibariyle basladim .164boyum 73kilom var hedefim 64 kg .Son zamanda kilo aldim sekerli yemeyi cok sevdigim icin.Esiminde ye ye birsey olmazlarinin etkisi de buyuk.Daha once 64kg düştüm koruyamadim yavas yayavas aldim bir senede.
Sana dememişki:KK70:

Back