- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuduğun kitabın bir yorumunu alabilir miyim bu ara kitap tavsiyesine ihtiyacım varDünkü menüm
Kahvaltı
Peynirli börek
Cevizli çemen
Domates salatalık
Çay
Akşam
1 porsiyon kuşbaşılı pide
Salata
Ara
Çay
Kabak çekirdeği
Kitap
Son Kraliçe
Spor
100 ip
30 dk yürüyüş
Yeni başladım canım. Az ilerleyince yazarım tabi. Kitabın arkasındaki yorumlar; Dramatik, heyecan verici, sürükleyici ve unutulmaz... Aşk ve nefretin çarpıcı şöleni... Büyüleyici bir hikaye, büyülryici bir anlatım.. Gibi yorumlar var işteokuduğun kitabın bir yorumunu alabilir miyim bu ara kitap tavsiyesine ihtiyacım var
Hoşgeldin canım..Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. An itibarı ile 73.8 kgyum 158 boyum 30da yaşım.
Cuma tartisina kadar 2gunluk pirinç diyeti yapmaya başladım .Allah yardımcımız olsun
Son zamanlarda hep joker kullanmadınmı?İşte benim jokerlerim var ya ondan kullandım yani Çan’ımın istediklerini yedim :/
Çekirdek çok değilse menü mükemmel gözüküyor
Yaaa çok sevindim dönmene Ne sınavın var Rabbim kolaylık versin canım
Canım menüler çok iyi geldi gözüme afiyet olsun
hmmmYeni başladım canım. Az ilerleyince yazarım tabi. Kitabın arkasındaki yorumlar; Dramatik, heyecan verici, sürükleyici ve unutulmaz... Aşk ve nefretin çarpıcı şöleni... Büyüleyici bir hikaye, büyülryici bir anlatım.. Gibi yorumlar var işte
Kolay gelsin canım benim inş istediğin gibi bir puan alırsın :)Zereno amin teşekkür ederim kuzum mali müşavirlik sınavına gircem
GünaydınnnGünaydın
Bilemedim ya kötü değil ama biraz karbonhidrat olmuş gibi afiyet olsun kaptanımDünkü menüm
Kahvaltı
Peynirli börek
Cevizli çemen
Domates salatalık
Çay
Akşam
1 porsiyon kuşbaşılı pide
Salata
Ara
Çay
Kabak çekirdeği
Kitap
Son Kraliçe
Spor
100 ip
30 dk yürüyüş
Hoşgeldin canım 1.sayfamızda kurallar yazıyor 2 haftalık deneme süremiz var bu sürede bol paylaşım istiyoruz :) inş en kısa ve sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın ve ulaşırız :) ben 2 gün ayran detoksu yaptım seninkinin sonucunu da bekliyorum :) pirinç biraz gözümü korkutuyor çabuk acıktırdıgı içinMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. An itibarı ile 73.8 kgyum 158 boyum 30da yaşım.
Cuma tartisina kadar 2gunluk pirinç diyeti yapmaya başladım .Allah yardımcımız olsun
2 gün üstüste kullanmak zorunda kaldım nefsizliğim yüzünden bu hafta kullanmamaya çalışıcam inşSon zamanlarda hep joker kullanmadınmı?
Haftalık mı bu joker hakların?
Ya ne kadar tatlı bir şiir mezun mu oluyorsunuz gerçektenBen doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldii, mezun olayımmmm
Spor yaptımmm
Su da içtimmmm
Yağım az kaldı ,,. Yutkundum
Ben doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldiii
Mezun olayım
Spor yaptımmmm...
Suları içtimmmm
Tatlı yemedimmm ekmek yemedim
Her cumaaa günü
Kilo gider sandım
Zamanı geldiiii
Mezun olayımmmm
Okumadım canım..hmmm
bitirdiğin zaman yorumlarını bekliyorum o zaman . dan brown ın başlangıcını okudun mu ? çok satanlarda olduğu için sipariş verdim ama okumak için bir heyecn yok içimde
Ayy bu neeeBen doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldii, mezun olayımmmm
Spor yaptımmm
Su da içtimmmm
Yağım az kaldı ,,. Yutkundum
Ben doğduğum günden beri kilosuzum
Zamanı geldiii
Mezun olayım
Spor yaptımmmm...
Suları içtimmmm
Tatlı yemedimmm ekmek yemedim
Her cumaaa günü
Kilo gider sandım
Zamanı geldiiii
Mezun olayımmmm
1800 gitti derken!? Kilomu?Kızlar 2 gün ayran detoksu yaptım ve 1800 gitti çok şükür şimdiki hedefimi verdiklerimi almamak ve daha da verip inş listelere geri dönebilmek
normalde çok satana bakmıyorum ama da vinci nin şifresi yazarı olduğu için alayım dedim genelde yazar takip ediyorum tabi okumaya çok uzun zaman ara verdim paslanmışım seçemiyorum bileOkumadım canım..
Çok satanlar olmasın seçim seçeneğin. İstediğin kitabı al oku bence.
O zaman önce o pas çözüleceknormalde çok satana bakmıyorum ama da vinci nin şifresi yazarı olduğu için alayım dedim genelde yazar takip ediyorum tabi okumaya çok uzun zaman ara verdim paslanmışım seçemiyorum bile