• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün öyle oldu :):)

İnş ya bugün 85,5 üm zannımca sabah çok erke. Tartıldım tam doğru kilo değil çünkü geçen hafta 84,9ü gördüğümde olmuştu
Olsun haftaya da 84 olursun. Hatta belki 83ü bile görürsün ama lütfen spora da bismillah de:KK200:

Iyi aksamlar hanimlar. Beni araniza kabul ettiginiz icin sagolun. Bir sure sok diyet(sebze) yaptigim icin bende tikinircasina yeme hastaligi baslamis. Psikologla gorusecegim birkac hafta. Aksam 8de diyeti bozdum. Peynirli makarna yeyip koca bir cikolatayi bitirdim. Cekiliyorum takimdan. Size basarilar, dilerim siz verebilirsiniz. Hoscakalin..

Yarışmamız 581. Etap sonuncusu 2. Takımdan Ellssa Ellssa :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Yarışmamız 581. Etap sonuncusu 2. Takımdan Ellssa Ellssa :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
:KK23::oops::oops::oops::KK23:

Iyi aksamlar hanimlar. Beni araniza kabul ettiginiz icin sagolun. Bir sure sok diyet(sebze) yaptigim icin bende tikinircasina yeme hastaligi baslamis. Psikologla gorusecegim birkac hafta. Aksam 8de diyeti bozdum. Peynirli makarna yeyip koca bir cikolatayi bitirdim. Cekiliyorum takimdan. Size basarilar, dilerim siz verebilirsiniz. Hoscakalin..
Canım yediklerini okudum da kim olsa akşam bozardı diyeti :/ onun yerine kahvaltıda 1-2 yumurta 1-2 dilim kepekli ekmek bol domates salatalık güzel bir öğün yapıp öğlen de güzel bir sebze yemeği yine yanında 1-2 dilim ekmekle ve yoğurtla Harika bir öğün olurdu 1-2 defa yulaf denemiştim hem diğer alternatiflere göre tok tutmadı hem de kesmedi beni ondan sonra bişeyler yeme ihtiyacı duydum sebep yanlış tercihler olabilir inş hakkında hayırlısı olsun hoşçakal :)

Back