Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani kötümüydü börekler?Gunaydin arkadaslar, 2 gundur yazamiyorum. Yine aksamlari erkenden uyuyakaldigim icin. Cumartesi ve pazar menulerimi yazayim. Abur cubur yemiyorum ama bir doyamama problemim var
Cumartesi kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
Birkac dilim sucuk
Birkac parca peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Kahve
Ara:
Ihlamur (arkadas ziyaretindeydim. Dusunun ki sarma ve kurabiyeleri geri cevirdim )
Ogle:
1,5 kir pidesi (dusunun ki geri cevirdigim sarmalardan kaybettigim kaloriyi hemen yerine koydum
1 bardak buzlu cay
Aksam:
1 avuc kiraz
Birkac dilim karpuz
Su:cok az
Spor:1 saat yurudum
Pazar kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 patatesle omlet
1/2 dilim ekmek
3 parmak kadar kasar peyniri
5 zeytin
Kahve
Ara:1 ufak kek
Ogle:
Avuc kadar sote tavuk
Birkac catal makarna
Ara:
1 avuc kiraz
Birkac dilim karpuz
Aksam:
1 avuc badem-findik-cam fistigi karisimi
2 dilim borek (borekler cok ufakti, kendim yaptigimdan biliyorum. Yenecek gibi degildi)
çok kötüydü. patatesini çok, yufkasını az koymuşum. yani kol böreği değil de, ince yufka sarılmış kalın patates ruloları diyeyim ben size :) fırınım da pek iyi değil, az pişmiş börek. öyle kötüydü yani :)Nasıl yani kötümüydü börekler?
Kitap okumuyomusun canım
Iyı tatiller canımben de sonunda tatile çıkıyorum artık eylül başına kadar kıbrısta olacağım orada internet durumu nedir bilmiyorum, inşallah dönüşte listeye girebilirim, yüzeceğim için umutluyum, görüşmek üzere
Hayırlısı olsun canımYine kaldık 2 kişi canım.
Benim 1 haftam kaldıCok tesekkurler insaallah benim tatilden sonra senin de almanya ya gidisinle yine bulusuruz.
Az kalmış. Sayılı gün çabuk geçiyor.Benim 1 haftam kaldı
Canım tartı öncesi günü hem bulgur işi hem börek yemişsin hem de kola içmişsin. Bunlar şişirir.. Aklında olsun.
Nice yıllarınız olsun eşinle canım.Ya internetim de sorun cıktı yazamadım bir türlü
Cumartesi evlilikyıl dönümümdü ogünü hic yazmıcam ipin ucunu aksam kaçırdım :/
Pazar günü iyiydi
Öğlen gec kahvaltı 3-5 adet patates 1 kiprit kutusu peynir 5-6 zeytin yumurta salatası çay içmediğim icin meuveli soda
Akşam da
Izgara köfte yedim
Dışarda olduğum için yeterli su içemedim 1,5-2 lt arası
Pazartesi
Sabah
Bitki cayı
Shake
Öğlen den sonra dışarda olduğum için ara öğün bitki cayı içemedim
Çorba salata
Akşamda
4 adet köfte 3-4 adet patates 1 dilim ekmek salata
1,5-2 lt su
Perşembe günleri özellikle dikkat et canım.Kesinlikle cuma akşamına kadar normal beslendim suyu fazla içtim yatmadan
61,5 gördüm
Sabah ki şişkinlik birgün öncesi yüzünden oldu böyle böyle dikkat edicem benim de en büyük zaafım bulgur kola (
pazar ve pazartesi çok güzel. İmrendim ben de...Ya internetim de sorun cıktı yazamadım bir türlü
Cumartesi evlilikyıl dönümümdü ogünü hic yazmıcam ipin ucunu aksam kaçırdım :/
Pazar günü iyiydi
Öğlen gec kahvaltı 3-5 adet patates 1 kiprit kutusu peynir 5-6 zeytin yumurta salatası çay içmediğim icin meuveli soda
Akşam da
Izgara köfte yedim
Dışarda olduğum için yeterli su içemedim 1,5-2 lt arası
Pazartesi
Sabah
Bitki cayı
Shake
Öğlen den sonra dışarda olduğum için ara öğün bitki cayı içemedim
Çorba salata
Akşamda
4 adet köfte 3-4 adet patates 1 dilim ekmek salata
1,5-2 lt su
haklısınız. su tutan besinlerden özellikle uzak durmak gerekiyor...Kesinlikle cuma akşamına kadar normal beslendim suyu fazla içtim yatmadan
61,5 gördüm
Sabah ki şişkinlik birgün öncesi yüzünden oldu böyle böyle dikkat edicem benim de en büyük zaafım bulgur kola (
haklısınız, ben de haftalardır sabit kilodayım. Rutinin dışında birşeyler yapmam lazım kilo vermem için. Kiraz sapı suyu içmeye başladım. Bir de çiğ taze kabak kemiriyorum. Ödem atmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya iyi geliyor. Bakalım...
Günaydın canım.Günaydın Arkadaşlar nasılsınız ?
Dünkü menümü yazayım hemen :)
KAHVALTI
1 dilim esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
ÖĞLE
1 lahmacun
Küçük bir dilim ıslak kek
Yine küçücük ev poğaçası
AKŞAM
1kase mercimek çorbası
1 küçük tabak salata
2 porsiyon kavun-karpuz
ARA
1 tatlı kaşığı dondurma
1 Yeşilçay içtim. Bence suyu yaz olmasına rağmen az içiyorum :/
Kaptanım ya biliyorsun toparlanamıyorum bi türlü 3 gün çok güzel 5 gün berbat menülerim oluyor dedim ben kendi kendime düzeltemiyorum beslenmemi yemin edersem Allah’a karşı sorumluluğum oluyor o yüzden bozamıyorum inş aslında çok örnek teşkil etmesini de istemiyorum çünkü aslında böyle basit bişey için yemin etmek (aslında çok önemli ama :/) işte içeriği de şöyle 66 gün boyunca aburcubur fastfood tatlı hamurişi(kısmen ) yok sadece 10 tane joker hakkım var onlarda yiyebiliyorum 1 porsiyon ve 1 öğün olmak üzere tatlı bi gezmede ikram edilirse ya çok az ucundan ya da joker hakkımla yiyebilirim aslında böyle epey kural var :) hangi birini sayayımGünaydın canım.
Ne yemini ettin bakiim sen.