Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugunki menume gelince;
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 dilim ekmege domatesli cevizli ezme surdum (bu aralar da buna sardim. Ezme bitene kadar boyle :)
Birkac parca peynir
Kahve

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
1 tuzlu kurabiye

Ogle:
4 ufak kofte
Yogurtlu salata
1 ufak patates haslamasi

Ara:
Sutlu sekersiz kahve
1 tane paket degil cubuk kraker

Aksam:
1,5 kase garnitur
5-6 kiraz

Su:2,5 litreyi gectim. 500 ml kiraz sapi yesil cay karisimi var bir de
Spor:1 saat yuzme (canim cikti havuz yarişini kazanacagim diye)
Kitap: okuyorum

Sabah
Bitki cayı shake
Ara öğün sade türk kahve
Öğlen ton balıklı salata
Ara öğün kayısılı form çay
Akşam bitki çayı shake
3,5 lt su
Leise 30 dk
30 mekik
Havvanın 3 kızını okuyorum
Eger shakeler saglikliysa menun super canim. Ogle yemegin gayet guzel. Su cok iyi icilmis,spor yapilmis... Daha ne olsun

Kahvaltin harika. Digerleri cok az gibi geldi bana canim. Yarin ters tepki yapmaz de mi

Eger shakeler saglikliysa menun super canim. Ogle yemegin gayet guzel. Su cok iyi icilmis,spor yapilmis... Daha ne olsun

İnşallah sağlıklıdır :) genel de öğlen et salata yemeğe çalışıyorum. Az yiyerek vücüt direncim düşmemesi için arada vitamin de alıyorum. Bu ürünü kullanırken suyun da cok içilmesi öneriliyor o yüzden su 2 haftadır 3.5 tl içiyorum çalışmadığım için evde sürekli tuvalete gidiyorum . Suan tek sıkıntı adet döneminde ödemim cok oluyor bu hafta 500gr verebildim. Yarın persembe daha veremem galiba :/

Dunku menun de guzeldi bugunku de gayet guzel canim. Bu aksamin garip geldi birazcik. O da demekki cok canin cekti. Baska kalori eklemeyeyim diye tek onu yedin diye dusunuyorum

Çok güzel olmuş menü
Diyetisyenler genelde kullandırmıyor nar ekşisini.bulgur da ekmek yerine geçiyor. Senin shakelerin kaç kalori acaba ve ne yerine geçiyor onu bilmek lazım. Yani 1 shakein,karbonhidrat protein vs. gruplarından hangisi yerine ne kadar geçiyor bilmek lazım. Benim fikrim öğlende yemezsen iyi olmayacağı yönünde. Yani bence dozunda yiyorsun
Canım bu seferde baya az olmuş
Güzel menü
Yapmaz diye dusunuyorum cnm.
Bu gun bas agrisiyla uyandim hala devam ediyor. Sol gozum yerinden cikacak gibi
yapmış ya işte kız. daha ne yapacak ya. Aynı benim vücut da böyle tepki veriyor.o yüzden az yiyemiyorum.ilaç içmem de sıkıntı emzirdiğim için. Rejim yaparken en sinir olduğum şey açlık baş ağrısı...

Selamlar
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber
2 kaşık menemen
Ara 1 türk kahvesi 1 badem çikolata
Öğle
3 kaşık bulgur pilavı çok az tavuk 1 bardak ayran
Ara 1 dilim karpuz 1 bardak limonata kendim yaptım az şekerli
Akşam
2 dilim ekmek 1 kase lor peynirli salata çok az Tereyağ ve salça 3 tane zeytin çay
Su 2 litre
Spor 15 dk dans
Kitap yok

Ekmeklerinin dilimleri kucuk kisimlardansa bence cok guzel menu canim ve gayet saglikli. Gecenlerde ben de cocuklara yaptim limonata, bir iilki yudum aldim sadece tadimlik. Dadanirsam abartirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…