• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:) valla yağları eziyorlar mı bilmiyorum ama ezmeyle geçiştirdiğim akşamlar biraz içim eziliyor. daha çok acıkıp yemeyeyim diye erken uyuyorum :) nasıl bir acıkma ve yeme korkusuysa, kimseden bu kadar korkmadım bugune kadar :)
Esme istah acar canim

Hic 57-58 gibi gozukmuyorum malesef 60-65 gibi gozukuyorum 55 olunca biraz daha iyi gorunurum diye dusunuyorum kaptanim o yuzden burdayim
Canım sılılaşmaya da ihtiyacın var o zaman..
Plates veya ip atla..
Hangisi kolay gelirse..

Slm kizlar. Hafta sonu bol kacamakli bir gun oldu. O yuzden menumu paylasmadim.
Bu sabah cok kotu bir rakam gordum tartida ama reglimi denhesaba katiyorum. 69.9.
Bu gun bolca temizlik gunu.
Mutfak dolaplarimi sildim
3 cam.sildim daha da 4 tane var. Tul perde yikaniyor evbsilinip supurulecek. Halilar yikamada...
Banyo yikanacak yapilacak vs...
Bugun bitmez. Daha eczaneye girmem lazim
Kolay gelsin canım

:) valla yağları eziyorlar mı bilmiyorum ama ezmeyle geçiştirdiğim akşamlar biraz içim eziliyor. daha çok acıkıp yemeyeyim diye erken uyuyorum :) nasıl bir acıkma ve yeme korkusuysa, kimseden bu kadar korkmadım bugune kadar :)
:KK48::KK48:

Bugunki menumu paylasiyorum dost ve muttefiklerim.
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 dilim ekmek ustune cevizli salcali ezme
2-3 parca kasar peyniri
Kahve

Ara:
5-6 kayisi cekirdegi

Ogle:
1 ufak patates (haslanmis)
Avuc ici kadar haslanmis et
1 kase yogurtlu salata

Ara:
Sade Turk kahvesi

Aksam:
1 kase acili ekşili corba
1 kase brokoli salatasi

Su: simdilik 1,75 litre ama yatana kadar tamamlarim belkim
Spor: yok :( (hava sicak, yuruyus yapamiyorum. Yuzme dersini bekliyorum)
Kitap:henuz yok ama olmayacagi anlamina gelmiyor. Gun henuz bitmedi, okurum mutlaka

Bugunki menumu paylasiyorum dost ve muttefiklerim.
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 dilim ekmek ustune cevizli salcali ezme
2-3 parca kasar peyniri
Kahve

Ara:
5-6 kayisi cekirdegi

Ogle:
1 ufak patates (haslanmis)
Avuc ici kadar haslanmis et
1 kase yogurtlu salata

Ara:
Sade Turk kahvesi

Aksam:
1 kase acili ekşili corba
1 kase brokoli salatasi

Su: simdilik 1,75 litre ama yatana kadar tamamlarim belkim
Spor: yok :KK43: (hava sicak, yuruyus yapamiyorum. Yuzme dersini bekliyorum)
Kitap:henuz yok ama olmayacagi anlamina gelmiyor. Gun henuz bitmedi, okurum mutlaka
Güzel..
Bugun;
Sabah (8:00)
Bol domates biber salatalik
Oglen(14:00)
Sekersiz soguk kahve ve 1 yesil elma
Ara (16:00)
Sekersiz ice tea
Aksam(19:00)
Füme somon etli salata
Gece(21:00)
Sade turk kahvesi
Spor: 10000 adim
Kitap: Kral Lear
Su 2lt civari
Canım sabahına zeytin peynir de ekleyebilirsin.

Sabah bitki cayı
Shake
Öğlen esmer bulgur 4 kaşık kücük ton balığı
Ara öğün şekersiz türk kahvesi kücücük mozaik pasta bitseydi rahatlıcaktım :) yaptığıma çok pişmanım :)
Akşam bitki cayı shake
Toplam 3,5 lt su
35 dk leise
Kitap havvanın üç kızı

Iyi geceler kizlar. Menum
Sabah: peynirli,kahvaltilik soslu,2 yumurtali omlet,zeytin,yesil biber,maydanoz,salatalik,havuc, 2 dilim tb ekmegi,sekersiz cay
Ara ogun: ceyrek muz,1 dilim yagli balli tb ekmegi
Ara ogun: 4 top dondurma
Aksam: 1 kucuk tabak kuru fasulye,iki kasik esmer bulgur pilavi,bol salata,yarim kaseden az tarhana corbasi,5-6 kasik yogurt
Ara:sekersiz cay, 1 avuc cekirdek
Su:4 lt
Spora bugun de baslayamadim:KK43: yapabilirim dedigim saatte acil cocugu disciye goturmem gerekti. Ardindan hasta ziyareti,arkadaslarla bulusma derken... Gitti spor geldi dondurma:olamaz::olamaz::olamaz:
Kitap bikac sayfa "huyu suyu guzel cocuk"
Yazarken farkettim cok yedigimi...:bicak: dondurma haric miktarlari abartmadim ama bu kez de surumden fazla kalori aldim herhalde:sus:

Sabah bitki cayı
Shake
Öğlen esmer bulgur 4 kaşık kücük ton balığı
Ara öğün şekersiz türk kahvesi kücücük mozaik pasta bitseydi rahatlıcaktım :) yaptığıma çok pişmanım :)
Akşam bitki cayı shake
Toplam 3,5 lt su
35 dk leise
Kitap havvanın üç kızı
Esmer bulguru nasıl çiğ tüketiyosun:KK57:
Mozaik pastayı da dağıt komşulara, iş yerindeki arkadaşlara, tüketmek zorunda değilsinki.. Çözümcü ol şekerim..

Cuma tartılmışmıydın canım? Merak ettim yazarmısın önceki ve cuma kilonu?

Iyi geceler kizlar. Menum
Sabah: peynirli,kahvaltilik soslu,2 yumurtali omlet,zeytin,yesil biber,maydanoz,salatalik,havuc, 2 dilim tb ekmegi,sekersiz cay
Ara ogun: ceyrek muz,1 dilim yagli balli tb ekmegi
Ara ogun: 4 top dondurma
Aksam: 1 kucuk tabak kuru fasulye,iki kasik esmer bulgur pilavi,bol salata,yarim kaseden az tarhana corbasi,5-6 kasik yogurt
Ara:sekersiz cay, 1 avuc cekirdek
Su:4 lt
Spora bugun de baslayamadim:KK43: yapabilirim dedigim saatte acil cocugu disciye goturmem gerekti. Ardindan hasta ziyareti,arkadaslarla bulusma derken... Gitti spor geldi dondurma:olamaz::olamaz::olamaz:
Kitap bikac sayfa "huyu suyu guzel cocuk"
Yazarken farkettim cok yedigimi...:bicak: dondurma haric miktarlari abartmadim ama bu kez de surumden fazla kalori aldim herhalde:sus:
Ben menüleri okurken akşamdan başlıyorum. Akşamını ne kadar az tutabilmiş diye..

Sen mazallah bitirmişsin diyeti.. Gün için zaten bomba ama akşamın gün içini ikiye katlar..

Sadece fasulye veya sadece çorba olmalıydı akşam menün. En azından pilavdan uzak dursaydın..Üstelik yetmemiş bir de çekirdek..

Güzel bir kahvaltıyla güne başladım hadi bskalım devamı gelir inşallah.
Canim bi kere buraya her gun menu bildirimi yapmada kararli ol. Kacirdigin gunler bile yaz ki yorumlar seni ertesi gun duzeltmeye mecbur etsin. Bir gorunup bi kayboluyorsun sen:KK48::KK48:
Cok istahli yaziyorsun "bundan sonra burdayim kizlar" falan diye 3-4 gun gorunmuyorsun ortalarda. Insan buraya yazmayinca yemenin ucunu kaciriyor iyice. Ben kacirdigim gunlerde aslinda daha cok abartacak oluyorum ama menu bildiriminden dolayi daha az kaciriyorum. Bir sekilde insani durduruyor. :KK48::KK48:
Yani motivasyonun buraya istikrarla her gun ugramak olsun:rapci:
Gunduz kacirsan bile aksami hafif tutmaya calismak olsun:super:
Cok spor yapinca aksam iyi yeniyor gerci ama onu da vucut tolere ediyor bence:KK54:
Ama spor yapmadiysak aksam kesinlikle hafif tutulmali zayiflamak icin. Ben bunu dun basaramadim ama inanki cok daha fazla yiyecektim buraya yazmayacak olsam:KK48::KK48:

Canim bi kere buraya her gun menu bildirimi yapmada kararli ol. Kacirdigin gunler bile yaz ki yorumlar seni ertesi gun duzeltmeye mecbur etsin. Bir gorunup bi kayboluyorsun sen:KK48::KK48:
Cok istahli yaziyorsun "bundan sonra burdayim kizlar" falan diye 3-4 gun gorunmuyorsun ortalarda. Insan buraya yazmayinca yemenin ucunu kaciriyor iyice. Ben kacirdigim gunlerde aslinda daha cok abartacak oluyorum ama menu bildiriminden dolayi daha az kaciriyorum. Bir sekilde insani durduruyor. :KK48::KK48:
Cok spor yapinca aksam iyi yeniyor gerci ama onu da vucut tolere ediyor bence:KK54:
Ama spor yapmadiysak aksam kesinlikle hafif tutulmali zayiflamak icin. Ben bunu dun basaramadim ama inanki cok daha fazla yiyecektim buraya yazmayacak olsam:KK48::KK48:
Her cümlene katılıyorum.
Buraya uğramaya gayret edeceğim bundan sonra. Yoksa deduğin gibi ipin ucu kaçıyor.
Menüleri yazacağım. Yoksa yapamıycam.
İnşallah hep birlikte güzel eksiler görürüz.
Eylülde okula daha zayıf gitmek istiyorum.

ben de katılıyorum. Buraya duzenli menu yazmak tek başına bile motivasyon kaynağı. Grup korkusu bir başka :) spor yapamadığım zamanlar (şu son 3 gün) ben de akşamları hafif tutuyorum. Birkaç hafta veremediğim olmuştu. Hiç istifimi bozmadan devam ettim, yavaş da olsa verdim. İstikrar şart diyorum :)

Esmer bulguru nasıl çiğ tüketiyosun:KK57:
Mozaik pastayı da dağıt komşulara, iş yerindeki arkadaşlara, tüketmek zorunda değilsinki.. Çözümcü ol şekerim..

Cuma tartılmışmıydın canım? Merak ettim yazarmısın önceki ve cuma kilonu?

Esmer bulguru aynı bulgur yemegi gibi pişiriyorum uzun süre tok tutuyor. :)
Çok haklısın bugün zaten bir dur dedim :)
Kilom 63,9 başladım cuma 62,5 geldim
Biraz işte kaçamaklarım oldu onlar olmasaydı daha iyi olurdu.

Sabah geç kalktım bitki çayı
Shake
Öğlen o yuzden 14.30 yedim
Bitki çayı
Fırında patates 3 adet ızgara köfte
Ara öğün sekersiz türk kahvesi
2 kücük kare bitter cikolata
Akşam bitki cayı
Shake
Toplam 3 lt su içtim yatana kadar 3,5 lt olur.
Kitap havvanın 3 kıızı
Temizlik spordan sayılır mı :D

Bugun;
Sabah (8:00)
Bol domates biber salatalik
Oglen(14:00)
Sekersiz soguk kahve ve 1 yesil elma
Ara (16:00)
Sekersiz ice tea
Aksam(19:00)
Füme somon etli salata
Gece(21:00)
Sade turk kahvesi
Spor: 10000 adim
Kitap: Kral Lear
Su 2lt civari

Bu sekilde beslenmek halsizlik falan yapmıyor mu? Yani 8 den 2 ye kadar ben bayılırım :D ama maşallah nazar değmesin

Back