• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hadi bakalım menü paylaşmaya başlıyayım.
Sabah 10.30
12 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık
3 çay kaşığı çok az şekerli ahududu reçwli

Ara 13.30
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 incir

Ara 16.00
Dışardaydım.
1 dilim tam buğday

Akşam 18.00
4 ızgara köfte
Şekersiz erik suyu 1su bard
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 21.30
1 şeftali

2 litre su
Spor öğleden sonra bahçe temizlemek

Sabah geç kalktım bitki çayı
Shake
Öğlen o yuzden 14.30 yedim
Bitki çayı
Fırında patates 3 adet ızgara köfte
Ara öğün sekersiz türk kahvesi
2 kücük kare bitter cikolata
Akşam bitki cayı
Shake
Toplam 3 lt su içtim yatana kadar 3,5 lt olur.
Kitap havvanın 3 kıızı
Temizlik spordan sayılır mı :KK70:

Shake ne canım.

bugün ipin ucu kaçtı maalesef, menüye dondurma ve cips girdi, kendime çok kızdım ama olan oldu:KK11:

Ahhh aman yaz buraya yarın yiyemessin en azından.

Bugun;
Sabah(9:00)
Bol domates biber
Ara(11:00)
Cay ve sade turk kahvesi
Oglen(14:00)
Bitki cayi ve 1 yesil elma
Ara(16:30)
Sade turk kahvesi
Aksam(19:00)
Tavuklu peynirli zeytinli misirli salata ve sekersiz ice tea
8000 adim
2lt civari su
Kitap yok

Ćok az canım.
Kilon nasıl

Sabah 10.30
12 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık

Ara 13.30
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 incir

Ara 16.00
Dışardaydım.
1 dilim tam buğday

Akşam 18.00
4 ızgara köfte

Ara 21.30
1 şeftali

2 litre su
Canim sabah "12 dilim ekmek" yanlislikla yazildi de mi:KK70: 1/2 dilim mi yazacaktin yoksa
1-2 dilim mi? Onun haricinde bence hafif ve saglikli bir menu. Ilk gunun gayet guzel. :nazar::nazar:

Shake ne canım.

Ahhh aman yaz buraya yarın yiyemessin en azından.

Ćok az canım.
Kilon nasıl

Canım 2 haftadır herbalife çikolatalı shake iciyorum. Ben kahvaltı da yumurta yiyemiyorum mide bulantısı yapıyor diğer türlü de saglıksız bir kahvaltı yapıyorum patates kızartması sosis ne bulursam yiyorum öğlen de geciştiriyorm cikolata falan bir aksam normal yiyordum. Bu sekilde kilo aldım. Shake sabah ve aksam iciyorum öğlen ana yemek yiyorum böyle daha kolayıma geldi davet oluncada aksam shake icmiyorum orda yiyorum abartmadan şimdilik iyi inşallah aynı sekilde iyi devam ederim :)

Sabah bitki cayı
Shake
Öğlen esmer bulgur 4 kaşık kücük ton balığı
Ara öğün şekersiz türk kahvesi kücücük mozaik pasta bitseydi rahatlıcaktım :) yaptığıma çok pişmanım :)
Akşam bitki cayı shake
Toplam 3,5 lt su
35 dk leise
Kitap havvanın üç kızı
Öğlen menün güzel arkadaşım. Shake içilmesini desteklemiyorum.ama inşallah faydasını görürsün
Iyi geceler kizlar. Menum
Sabah: peynirli,kahvaltilik soslu,2 yumurtali omlet,zeytin,yesil biber,maydanoz,salatalik,havuc, 2 dilim tb ekmegi,sekersiz cay
Ara ogun: ceyrek muz,1 dilim yagli balli tb ekmegi
Ara ogun: 4 top dondurma
Aksam: 1 kucuk tabak kuru fasulye,iki kasik esmer bulgur pilavi,bol salata,yarim kaseden az tarhana corbasi,5-6 kasik yogurt
Ara:sekersiz cay, 1 avuc cekirdek
Su:4 lt
Spora bugun de baslayamadim:KK43: yapabilirim dedigim saatte acil cocugu disciye goturmem gerekti. Ardindan hasta ziyareti,arkadaslarla bulusma derken... Gitti spor geldi dondurma:olamaz::olamaz::olamaz:
Kitap bikac sayfa "huyu suyu guzel cocuk"
Yazarken farkettim cok yedigimi...:bicak: dondurma haric miktarlari abartmadim ama bu kez de surumden fazla kalori aldim herhalde:sus:
Bu menüye yorum yapmayayım. Sen farkındasın zaten :dondurma:
Kızlar günaydınlarrr.
Ben bu kilo verme işini bu aralar yapamıyorum. Yapamadığım için de hayat kalitemi düşürüyorum. İstediğom gibi giyinemediğim için muylu değilim.
Nasıl bir motivasyonla başlıyayım sizce.
Al benden de o kadar. Kendime kızgınım. Yok olmuyor ya. Olduramıyorum. Nasıl çıkacağım işin içinden Bilmiyorum. bilen varsa bana da söylesin :kahve:
Sabah geç kalktım bitki çayı
Shake
Öğlen o yuzden 14.30 yedim
Bitki çayı
Fırında patates 3 adet ızgara köfte
Ara öğün sekersiz türk kahvesi
2 kücük kare bitter cikolata
Akşam bitki cayı
Shake
Toplam 3 lt su içtim yatana kadar 3,5 lt olur.
Kitap havvanın 3 kıızı
Temizlik spordan sayılır mı :KK70:
Öğlen menüsü güzel canım. Valla bu sıcakta temizlik de spor sayılmalı. Sayılsın yani :)
Sabah 10.30
12 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık

Ara 13.30
1 şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 incir

Ara 16.00
Dışardaydım.
1 dilim tam buğday

Akşam 18.00
4 ızgara köfte

Ara 21.30
1 şeftali

2 litre su
12 dilim değildir bence de :KK45:
Bugunku menum kizlar
Sabah-ogle(brunch):salcali peynirli omlet,zeytin,biber,salatalik,2 dilim tb ekmegi,sekersiz cay
Aksam: kozde pilic,2 kucuk dilim ekmek,1 sb ayran, salata,mezeler biraz biraz
Su:3,8 lt
Spor: ev temizligi yapmaktan spor yapamadim maalesef
Kitap: 2-3 sayfa "dirilt kalbini"
güzel olmuş cnm

Kızlar selamlarrr
Menü paylaşmadım 1 2 gündür.durumum çok da iyi değil malesef. kilo almamışımdır ama bu hafta vereceğimi de çok sanmıyorum.
Kaptanım bi karar vermiş. Ondan da tırstım açıkçası :KK53: o yüzden ben kendimi hemen toparlıyorum. Yarın güzel bir menüyle geleceğim inşaallah.:KK51:

Öğlen menün güzel arkadaşım. Shake içilmesini desteklemiyorum.ama inşallah faydasını görürsün

Bu menüye yorum yapmayayım. Sen farkındasın zaten :dondurma:
Al benden de o kadar. Kendime kızgınım. Yok olmuyor ya. Olduramıyorum. Nasıl çıkacağım işin içinden Bilmiyorum. bilen varsa bana da söylesin :kahve:

Öğlen menüsü güzel canım. Valla bu sıcakta temizlik de spor sayılmalı. Sayılsın yani :)

12 dilim değildir bence de :KK45:
güzel olmuş cnm

Aslında başta bende karşıydım. Diyette iradeli değilim kola bağımlısıyım acıkınca gözüm dönüyor. Yemek ayırt etmem. Yemeği cok seviyorum. Kullanmaya başlayalı ben de istahımınkapattı gözüm dönmüyor. Eski istahım olsa devamını getirmem zor. 2 ay kadar kullanmayı planlıyorum midem kücülünce daha dikkatli yieyerek koruyacagım.

dun yazamadım arkadaşlar, hemen paylaşıyorum:

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvaltı:
domatesli cevizli ezme sürülmüş 2 dilim ekmek
1-2 parça kasar peyniri
kahve

ara:
şekersiz sütsüz kahve

öğle:
1 karnıyarık
1 kase cacık

ara:
1 kase biber domates salata

akşam:
1 kase enginar salata (6-7 yarım enginar yemişimdir. öyle seviyorum mereti)
1-2 kaslk garnitür
1 kase kiraz

su:2,5 litre kesin var
spor: 30 dk tempolu yürüyüş
kitap: :(

bugün yüzme var. bakalım...

hakikaten, shake nasıl bir şey?

Herbalife cikolatalı toz 2 şeker kaşığına 1 bardak yarım yaglı süt ve 1 cay bardagı suya karıstırıp iciyorum. Şekersiz cikolatalı süt gibi ben cok sevdigim icin bulantı içememezlik olmadı ama annem hayatta icemez :D o yuzden cogu insan pek beğenmiyor.

Ya kızlar nar ekşisi kilo aldırıyor mu? Mesela ton balıklı salata yapınca ben icine marul havuc kara lahana kırmızı biber tere 2 tane salatalık tursusu cok az da tuz ekliyorum yağ koymuyorum ama nar ekşisine bayılıyorum sıkıntı olurmu? :( ve hafta da 1 -2 gun bulgur yiyorum birgun onceden kalanı salatanın icine ekliyorum 2-3 yemek kaşıgı
Ekmek ihtiyacım da olmuyor o şekilde doyurucu oluyor ama yanlış mı yapıyorum :)) bu sekilde kilo verebilir miyim sadece öğlen yiyorum sabah aksam herbalife iciyorum

Herbalife cikolatalı toz 2 şeker kaşığına 1 bardak yarım yaglı süt ve 1 cay bardagı suya karıstırıp iciyorum. Şekersiz cikolatalı süt gibi ben cok sevdigim icin bulantı içememezlik olmadı ama annem hayatta icemez :KK70: o yuzden cogu insan pek beğenmiyor.
hımmm tamam

Slm kizlar. Bu gun insan gibi menü bildirimi yapmaya basliyorum.

Sabah kalkar kalmaz yarim litre su
Domates
1 tane terayda pismis yumurta
Bol peynir
2 dilim kepek ekmek
Cay
4 zeytin

Oglen
3 cay kasigi findik ezmesi

Aksam 2 dilim salatalik tursusu
Cok az limonata
2 bucuk litre su

15 dk. Yuruyus
Vaooov biraz az ama ne guzel doyabiliyorsunuz ;)

Back