- 8 Ağustos 2008
- 35.197
- 41.757
- 1.123
Harikasın canım. Senin hedef ve boy kaçtı?Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.3
Fark: 600gr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canım. Senin hedef ve boy kaçtı?Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.3
Fark: 600gr :)
insaallah olmamissindir. Ama bir an once hassas tarti al. Bildirimlerde gramlar bile onemli.cuma:58
bugün:58
baskülüm mekanik olduğu için birkaç yüz gram gibi ufak küsüratları göremiyorum58' den umarım 58,4 felan olmamışımdır
![]()
Evet tebrikler canım..Cuma : 62.1
Pazartesi : 62.0
Fark : 100 gr
Kilo almadan haftasonu gecirmek guzel sey![]()
Bol ezmeli bir gun olmus ama menun gayet guzel ve dengeli bence canim. Insaallah ezmeler icerde yaglari da eziyorlardirGünaydın arkadaşlar,
dunki menümü paylaşayım.
kalkar kalkmaz:
500 ml kiraz sapı suyu
kahvaltı:
1,5 dilim ekmek üzerine cevizli domatesli ezme sürdüm
birkaç parça kaşar peyniri
kahve
öğle:
1 tane haşlanmış hindi budu
1 kase domatesli naneli ezme
1/2 dilim ekmek
ara:
2 nektarin
akşam:
1 kase domatesli naneni ezme
1/2 kase bamya yemeği
bu aralar akşam yemeklerini hafif tutmaya çabalıyorum.
su: 2,5 litreyi kesin geçtim
spor: yarım saat
kitap: yok![]()
Bol ezmeli bir gun olmus ama menun gayet guzel ve dengeli bence canim. Insaallah ezmeler icerde yaglari da eziyorlardir![]()
Amiiinnnn kaptanim. Bunun icin bugun tekrar sporuma baslayacagim insaallah. Yoksa eksi gormek zor oluyor. Kendi adima o pizza gununden korkmustum ama demek onceki ve sonraki gunde kurtarmisim.Evet tebrikler canım..
Ben de aldığımı düşünmüyorum. Ayıptır söylemesi wc tembelliği var 2 gündür.
Stresli bi gündü benim için dün.. Ondan sanırım..
Bu Cuma bol kilo eksilmeleri ile yüzümüz gülsün inşallah.
Kola icmemen buyuk basari. Tebrikler canim. Tavuklu misirli salataya bayiliyorsun anladigim kadariyla. Bolca tuketiyorsun,cok da saglikli. Acaba arada tavuk yerine ton baligi mi koysan. Vitamini degisirSabah boool domates biber salatalik cay
Ara sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu misirli zeytinli salata
Gece sekersiz soguk kahve
Bugun baya kahve icmisim farkinda olmadanamaa kola icmedim :)
2 lt su
8000 adim atildi
Kitap: Kral Lear (Shakespeare)
Boyum 1.70 hedef kilom 55 :)Harikasın canım. Senin hedef ve boy kaçtı?
Cok seviyorum gercekten aksam yemegini dort gozle bekliyorum :) ton balikli da tuketiyorum arada :)Kola icmemen buyuk basari. Tebrikler canim. Tavuklu misirli salataya bayiliyorsun anladigim kadariyla. Bolca tuketiyorsun,cok da saglikli. Acaba arada tavuk yerine ton baligi mi koysan. Vitamini degisir![]()
Başla canım.Amiiinnnn kaptanim. Bunun icin bugun tekrar sporuma baslayacagim insaallah. Yoksa eksi gormek zor oluyor. Kendi adima o pizza gununden korkmustum ama demek onceki ve sonraki gunde kurtarmisim.
Senin de wc durumu kesin siskinlik yapmistir bir de fazla spor yapmaya baslayinca da oluyor vucutta bi agirlik. Bir gun dinlenince ertesi gun kilo azaliyor. Ben de oluyordu bu durum.
Oh maşallah canım.. Hedefine az kalmış ve aslında hiç de fazlalığın yokki senin.Boyum 1.70 hedef kilom 55 :)
Tebrikler canım. Bayaa bi inmiş şişkinliğin ..cuma 76,9
pzt 76,1
şişkinliğim geçti inş böyle devam eder.
Hic 57-58 gibi gozukmuyorum malesef 60-65 gibi gozukuyorum 55 olunca biraz daha iyi gorunurum diye dusunuyorum kaptanim o yuzden burdayimOh maşallah canım.. Hedefine az kalmış ve aslında hiç de fazlalığın yokki senin.
:) valla yağları eziyorlar mı bilmiyorum ama ezmeyle geçiştirdiğim akşamlar biraz içim eziliyor. daha çok acıkıp yemeyeyim diye erken uyuyorum :) nasıl bir acıkma ve yeme korkusuysa, kimseden bu kadar korkmadım bugune kadar :)Bol ezmeli bir gun olmus ama menun gayet guzel ve dengeli bence canim. Insaallah ezmeler icerde yaglari da eziyorlardir![]()