Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gül çayı mı? Ne güzel bi çaymış o.. Okuması bile rahatlatıyor.

Dünkü menünde simit bence biraz fazla olmuş, çeyrek yeseydin 1 dilime denk gelirdi, ya da yarım yeseydin daha iyi olurdu. Ara öğünün güzel, akşam yemeğin de iyi.
Bugünkü menüne gelirsek bence kahvaltın güzel. Ara öğünlerin yine güzel. Akşamda hoşaf ve kızartma olmasaymış çok çok güzel olurmuş. Hoşafı tatlandırmak için de bal kullanabilirsin bence kahvaltıda aldığın gibi.

Gül çayı mı? Ne güzel bi çaymış o.. Okuması bile rahatlatıyor.
:) Evet tadı da hoş, buram buram gül kokuyor. Tomurcuk olarak satılıyor aktarlarda filan. 1 kupa sıcak suya 4-5 tomurcuk yeterli geliyor, 15 dk demlenince içmeye hazır.

Son düzenleme:
dünkü menuyü vermeyi unuttum hiç spor yok kitap yok vakit yoktu hastanede geçen süreler beni mahvetti resmen
sabah
domates ve 2 yumurta yeşil çay
öğle
elma ve üç tane galeta ve dibek kahvesi içtim
akşam
tavuk salatası
yürüyemediğim için yemeği kıstım ama bugün çok güzel olacak sporda yapacağım inşallah

Yani internette normal kiloda oldugun yaziyor ama nedense L beden oldu. Ya kalibi dar ya da vucudumda yag kutlesi kas kutlesinden daha fazla
yanlış besleniyorsun galiba canım onun için vucut yağı değil kası tüketiyor az ver ama yağdan ver

Dünkü menüm

Sabah 8:30
15 Zeytin
Domates
B vitamini ve calsium 1 er kapsül

Öğle 11:30
Sucuk ızgara
2 sürümlük çemen
Pişmiş patlican domates biber
2 dilim ekmek
Omega3 1 kapsül

Akşam 16:30
Yarım tabak kısır
Marul

Su
4 litre

Spor
2 saat yürüyüş
1 saat fitness
100 ip

Kitap
Seçilmiş

Dunku menum kizlar
Sabah : patatesli peynirli omlet,biber,zeytin,cay

Ogle: ceyrek dilim tb ekmegi,zeytin

Ara ogun: findik buyuklugunde lokum

Aksam: dugundeydik. Tabldot usulu. Her seyden biraz. Mercimek corbasi, sulu et yemegi, pirinc pilavi, irmik helvasi

Ara ogun: orta turk kahvesi, sekersiz cay

Su:3,2 lt
Spor ve kitap yoktu maalesef dun.

maşallah çok güzel bence bu hafta rekor sende gibi

ah o kadayıf ahh, şekeri kısmam cok zor oluyor.

Bence buda bağımlılık. Yemeyeyim bi kaç gün sonra başım ağrır benim. Tam yoksunluk belirtileri yani. Ama arınmak lazım bi şekilde.
pide nin bile oluru varda kadayıfın yok bende dün rüyamda yedim
sen rüyanda ben gerçek hayatta yedim, cuma günü avucumu yalamam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…