Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ara tüm boşluklarımda ders çalışıyorum mesleki bir sınava hazırlanıyorum.2gündür migrenle boğuşuyorum 2relpax bşr majexik hala geçmedi o yüzden spor yapamadım.bugünkü menüm
Diyet gibi değilde sana zararlı ve faydalı diye ayrıştır canım. Daha kolaylaşır bu süreç.Ben bu ara tüm boşluklarımda ders çalışıyorum mesleki bir sınava hazırlanıyorum.2gündür migrenle boğuşuyorum 2relpax bşr majexik hala geçmedi o yüzden spor yapamadım.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek,1kare bitter
Ara:kiraz,erik,4fındık
Akşam: 1tabak börülce yemeği,biber,yoğurt
2.5 lt su
İşin kötü tarafı haftsya tatile gideceğim açıkbüfe muhabbetini hiç sevmiyorjm kilo almaktan korkuyorum.tatillerde hep 2-3 kg alıyorum.şusnda da kendimle savaşıyorum dolapta magnum mini var ve komşumun verdiği tiramisu.onlar yerine kavun yiyeceğim galiba.çok zor ya böyle diyet
İyi geceler kaptanım. Sabah kurs, öğleden sonra annemi doktora götürmece
Benim güüün ayy buralar çok sıcak oldu sizin oralar da öyle demekki..İyi geceler kaptanım. Sabah kurs, öğleden sonra annemi doktora götürmecetabi o sıcakta başıma güneş geçmece ve akşama kadar yatmaca olarak geçti günüm
kalktım yemeğimi yedim çayımı içtim. Şimdi işlerimi halledeyim.Senin günün nasıl geçti?
:Kornet olmamış.. Hazır dondurmalar fena..Hepinize iyi geceler kızlar :)
Bugünkü menüm
KAHVALTI(07.30)
Çeyrek lavaş
2 yumurtadan çok az yağlı omlet
Dom-sal
ARA
2 parça taze peynir
ÖĞLE(13.30)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı Karabuğday pilavı
1 küçük kase yoğurt
ARA
1 kornet Dondurma
1 parça taze peynir
AKŞAM(20.00)
1 tabak bol sebzeli çok az yağlı karabugday pilavı
1 kutu light ton balığı
Su: 3 lt
Çay: 2 yeşilçay
Spor: 3700 adım
Kitap:Kuran-ı Kerim
Bende tirstim kaptanKızlar günde 5 mesaj kuralını lütfen çiğnemeyin..
Diskalifiye olur bir daha da listeye giremezsiniz..
Takım kuralları önemli.
Tersim pistir. Ben bile tırsarım.. Size de hiç tavsiye etmem..
Şimdi yemediğin için sabah iştahın daha bi az olacak.Sabah olsada yemek yesek açım valla
Kaptan öyle oldu gerçekten bir gittim bidaha dönemedim işyerinde sonuç bulamadım sonunda orayı bıraktım başka yerde çalışıyorum ağustos 11 12 sınavlarım var bu aradaa sporla ayrıldığım kiloya dönersem sınav sonrası burdayım
Uğra aralarda canım. Beklerim.Kaptan öyle oldu gerçekten bir gittim bidaha dönemedim işyerinde sonuç bulamadım sonunda orayı bıraktım başka yerde çalışıyorum ağustos 11 12 sınavlarım var bu aradaa sporla ayrıldığım kiloya dönersem sınav sonrası burdayım![]()
Valla çok sıcaktı arabanın termometresi 45 dereceyi gösteriyordu.Benim güüün ayy buralar çok sıcak oldu sizin oralar da öyle demekki..
Bol bol koşturdum ama sanki bişii yapmamışım gibi herşey yarım eksik.
En güzeli daha önce giydiğimde düğmeleri ayrık duran gömleğimi rahat giymem oldu.
Haklısın ya hazır dondurmaları bırakayım ama pastane dondurması yerim:Kornet olmamış.. Hazır dondurmalar fena..
:Suyun az. 4 litreye tamamla.. Malum yaz ayı ve kilomuz fazla.. Ne kadar su o kadar giden kilo.
:Adımını da 10 000 e tamamla canım. Ya da ek spor yap. Mesela 40 dk kardio veya plates veya fitness gibi. Sonra 1saate çıkarırsın.
Geri kalan menü çok güzel. Harikasın özellikle kitap perfect![]()