- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
Allaha emanet ol inşallah hayırlı yolculuklarBen yola çıktım kızlar, nasip olursa gece istanbuldayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha emanet ol inşallah hayırlı yolculuklarBen yola çıktım kızlar, nasip olursa gece istanbuldayım
Sağol canımAllaha emanet ol inşallah hayırlı yolculuklar
Geçmiş olsun canım bende senin gibiyim öğleye kadar hastanede geçti günüm saçma sapan seyler yedim spor yapmadım ama yoğunluktan başka bir şey yok son üç günü sıkı tutalim bariSabah kahvaltıda sadece süt içtim kaç gündür hastanedeyim o yuzden diyetim aksadı öğlen gec yetim saat 3 civarı fırında tavuk gögsü yanında patates 5 te türk kahvesi saat 8 oldu bir tane meyve yicem bugunu böyle tamamlayacagım spor ve kitap bu sürecimde kaldı.
Aaa çok güzel veriyorsun maşallah sakin birakmaBugun askili bir bluz aldim normalde M beden giyiyorum ama M bedeni biraz sıktı malesef L aldim. Tum motivasyonum dustu![]()
Ben severim çorba içmeyi Bide bizim bu çorba soğuyunca muhallebi gibi sert bi kıvam alıyor o yüzden çok seviyorum katı olduğu için daha doyurucu geliyor ya bide sabah yere yetişme telaşında olunca dolapta hazırda ne varsa onu yemek işime geliyor :)Kahvaltıda çorba çok iyi bir şey aslında ama hiç alışkanlığım değil. Aklımda bulunsun, evvelsi günden kalan çorbayı ben de içebilirim, gayet doyurucu ama bir o kadar da hafif bir alternatif.
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canımMenüm:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurtalı sucuklu menemenin yarısı
Peynir, biraz kaşar
Zeytin
Salatalık
Şekersiz 1 kupa çay
Ara (16:00)
1 kupa Gül çayı
Akşam (17:00)
Büyük bir parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
1 kase salata
Ara (19:00)
2 porsiyon meyve (üzüm, şeftali, kayısı)
Su: 8 bardak
Çay: 1 kupa Gül çayı
Kitap: Arzın Kapısı / Talha Uğurluel
Spor: 150 mekik, 150 squat, 1 saat normal yürüyüş
Hayırlı yolculuklar :)Ben yola çıktım kızlar, nasip olursa gece istanbuldayım
Menülerin zengin ama ölçülü afiyet olsun :) ya valla nasıl istila etmiş Bedenimizi şeker. Değil bırakmak, bırakmayı istemiyorum bileSelamlar kızlar dün biraz yoğundum o yüzden hem dünkü hem bugünki menümü paylaşacağım.
Dün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 simit in 3/4 ü
Azıcık hellim
1 kk peynir
1 çay kaşığı. Bal
3zeytin
Ara
1 buçuk yaprak galeta
9 çiğ badem
1 kuru kayısı
1 şeftali
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
3 yk. Bulgur pilavı
Başparmak kadar patlıcan kızartması çok yağlı değildi
1 kase yoğurt
1 buçuk dilim ekmek
Toplam yaklaşık 1400 kalori aldım
Spor 1buçuk saat yürüyüş tempolu
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok
Bugün menüm
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1çk bal
Yarım ceviz
1 buçuk dilim ekmek
Ara 1 porsiyon karpuz
Öğle 2yk mantı 2 kaşık yoğurt
Ara
1 yaprak galeta 2 kuru kayısı 8 çiğ badem
Akşam
4kaşık kabak kavurma
90 gr tavuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kaşık patlıcan kızartması
Yaklaşık 1 dilim ekmek
1 kepçe erik hoşafı az şekerli
Toplam kalori 1300 falan
Su 1,5 litre
Spor henüz yapmadım belki eliptik yapacağım
Kitap belki...
Ben de şeker orucunu başaramadım malesef.uzak kalmak çok zor O kadar hayatımın içindeki... Ama tekrar başlayacağım. Yarın ilk günü olacak.
her şey gayet güzel menünde cnmMenüm:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurtalı sucuklu menemenin yarısı
Peynir, biraz kaşar
Zeytin
Salatalık
Şekersiz 1 kupa çay
Ara (16:00)
1 kupa Gül çayı
Akşam (17:00)
Büyük bir parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
1 kase salata
Ara (19:00)
2 porsiyon meyve (üzüm, şeftali, kayısı)
Su: 8 bardak
Çay: 1 kupa Gül çayı
Kitap: Arzın Kapısı / Talha Uğurluel
Spor: 150 mekik, 150 squat, 1 saat normal yürüyüş
menün hep dengeli seni tebrik ediyorum cnmSelamlar kızlar dün biraz yoğundum o yüzden hem dünkü hem bugünki menümü paylaşacağım.
Dün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 simit in 3/4 ü
Azıcık hellim
1 kk peynir
1 çay kaşığı. Bal
3zeytin
Ara
1 buçuk yaprak galeta
9 çiğ badem
1 kuru kayısı
1 şeftali
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
3 yk. Bulgur pilavı
Başparmak kadar patlıcan kızartması çok yağlı değildi
1 kase yoğurt
1 buçuk dilim ekmek
Toplam yaklaşık 1400 kalori aldım
Spor 1buçuk saat yürüyüş tempolu
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok
Bugün menüm
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1çk bal
Yarım ceviz
1 buçuk dilim ekmek
Ara 1 porsiyon karpuz
Öğle 2yk mantı 2 kaşık yoğurt
Ara
1 yaprak galeta 2 kuru kayısı 8 çiğ badem
Akşam
4kaşık kabak kavurma
90 gr tavuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kaşık patlıcan kızartması
Yaklaşık 1 dilim ekmek
1 kepçe erik hoşafı az şekerli
Toplam kalori 1300 falan
Su 1,5 litre
Spor henüz yapmadım belki eliptik yapacağım
Kitap belki...
Ben de şeker orucunu başaramadım malesef.uzak kalmak çok zor O kadar hayatımın içindeki... Ama tekrar başlayacağım. Yarın ilk günü olacak.
Tesekkurler oluuurÇok güzel vermişsin kilolarımız yakın. Kapışalım mı? :)))
Cuma günü 58,6 yla başladım.Tesekkurler oluuursenin kilon kac canim
Aa senin kilon yokmus ki boyun kac, kac kilo olmak istiyorsun?Cuma günü 58,6 yla başladım.
Uf uf uf... canım çekti valla ne yalan söyliyeyim bu ne dehşet menü :)))bugün biraz diyet dışı oldu
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek 2 kasık menemen peynir 2 ceviz
öğle cevizli peynirli salata 1 yemek tabağı avuç içi kadar pide
ara nescafe fındıklı
aksam 3 kasık kuru fasulye, 1 küçük dilim kadayıf
spor yok
su 2 lt kadar
yarın mutlaka spor da ekleyeceğim
Boyum 163 cm. 53 kg hedefim inşaallah.Aa senin kilon yokmus ki boyun kac, kac kilo olmak istiyorsun?
Benim boyum 1.70 hedefim 55. Bu sabah ac karna 58,7 ciktim kilolarimiz cok yakin. Kapisalim o halde cuma sonuclari goruruzBoyum 163 cm. 53 kg hedefim inşaallah.
Hmmm, afiyet olsun. Evet çorba gayet güzel bir fikir.Ben severim çorba içmeyi Bide bizim bu çorba soğuyunca muhallebi gibi sert bi kıvam alıyor o yüzden çok seviyorum katı olduğu için daha doyurucu geliyor ya bide sabah yere yetişme telaşında olunca dolapta hazırda ne varsa onu yemek işime geliyor :)
Çok teşekkürler.Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canım
Teşekkür ederim. :)her şey gayet güzel menünde cnm
Tamam o zaman iyi olan kazansın.Benim boyum 1.70 hedefim 55. Bu sabah ac karna 58,7 ciktim kilolarimiz cok yakin. Kapisalim o halde cuma sonuclari goruruz![]()
![]()
![]()
Bence buda bağımlılık. Yemeyeyim bi kaç gün sonra başım ağrır benim. Tam yoksunluk belirtileri yani. Ama arınmak lazım bi şekilde.Menülerin zengin ama ölçülü afiyet olsun :) ya valla nasıl istila etmiş Bedenimizi şeker. Değil bırakmak, bırakmayı istemiyorum bile![]()
pide nin bile oluru varda kadayıfın yokbugün biraz diyet dışı oldu
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek 2 kasık menemen peynir 2 ceviz
öğle cevizli peynirli salata 1 yemek tabağı avuç içi kadar pide
ara nescafe fındıklı
aksam 3 kasık kuru fasulye, 1 küçük dilim kadayıf
spor yok
su 2 lt kadar
yarın mutlaka spor da ekleyeceğim
E senin kilo az amaBugun askili bir bluz aldim normalde M beden giyiyorum ama M bedeni biraz sıktı malesef L aldim. Tum motivasyonum dustu![]()
Etmelisin.Ustunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimm
Ooo maşallahYemeklerin içind e minimum varsa yenebiliyor. Yoksa patates haşlayım yiyim yok.
Ben 3 sene önce 6 hafta tam karatay yapmıştım. Içinde ün olan ayran çorbası, mercimek çorbası bile içmedim. Herkes hapur hupur götürürken, ben yoğurdun içine domates, kapya biber, salatalık doğrayıp yedim. Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemedim. Türkiye deydim. O kadar çok gezdikki. Herkesin ikramını geri çevirsin ve 6 haftada 8 kilo vermiştim