Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım bende senin gibiyim öğleye kadar hastanede geçti günüm saçma sapan seyler yedim spor yapmadım ama yoğunluktan başka bir şey yok son üç günü sıkı tutalim bari

Kahvaltıda çorba çok iyi bir şey aslında ama hiç alışkanlığım değil. Aklımda bulunsun, evvelsi günden kalan çorbayı ben de içebilirim, gayet doyurucu ama bir o kadar da hafif bir alternatif.
Ben severim çorba içmeyi Bide bizim bu çorba soğuyunca muhallebi gibi sert bi kıvam alıyor o yüzden çok seviyorum katı olduğu için daha doyurucu geliyor ya bide sabah yere yetişme telaşında olunca dolapta hazırda ne varsa onu yemek işime geliyor :)
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canım

Ben yola çıktım kızlar, nasip olursa gece istanbuldayım
Hayırlı yolculuklar :)

Menülerin zengin ama ölçülü afiyet olsun :) ya valla nasıl istila etmiş Bedenimizi şeker. Değil bırakmak, bırakmayı istemiyorum bile

her şey gayet güzel menünde cnm

menün hep dengeli seni tebrik ediyorum cnm

bugün biraz diyet dışı oldu
sabah 1 dilim yumurtalı ekmek 2 kasık menemen peynir 2 ceviz
öğle cevizli peynirli salata 1 yemek tabağı avuç içi kadar pide
ara nescafe fındıklı
aksam 3 kasık kuru fasulye, 1 küçük dilim kadayıf
spor yok
su 2 lt kadar
yarın mutlaka spor da ekleyeceğim

Uf uf uf... canım çekti valla ne yalan söyliyeyim bu ne dehşet menü :)))

Şaka bir yana, aslında menün baştan aşağı kötü değil. Mesela ekmek 1 dilim ile sınırlı olduğu için kahvaltı güzelmiş. Öğlenki salata da çok iyi, pide de hadi idare eder diyelim. Ama nescafe?? 3ü bir arada olanlardan hani, değil mi? Yani şekerli. Ve işte asıl şeker başrolü kadayıf! Kalp-kalp-kalp...

Hmmm, afiyet olsun. Evet çorba gayet güzel bir fikir.
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canım
Çok teşekkürler.

her şey gayet güzel menünde cnm
Teşekkür ederim. :)

Benim boyum 1.70 hedefim 55. Bu sabah ac karna 58,7 ciktim kilolarimiz cok yakin. Kapisalim o halde cuma sonuclari goruruz
Tamam o zaman iyi olan kazansın.
Uuu boyun çok iyiymiş. Hedefin ondan da iyi. Ben de mi hedefimi büyütsem napsam 2. hedefim de 50 kg.

Menülerin zengin ama ölçülü afiyet olsun :) ya valla nasıl istila etmiş Bedenimizi şeker. Değil bırakmak, bırakmayı istemiyorum bile
Bence buda bağımlılık. Yemeyeyim bi kaç gün sonra başım ağrır benim. Tam yoksunluk belirtileri yani. Ama arınmak lazım bi şekilde.
pide nin bile oluru varda kadayıfın yok bende dün rüyamda yedim

Ooo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…