- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
- 28
Ben sekersiz 16. Gunumdeyimmgünaydın kızlar şekersiz 21 gün yapmayı düşünüyorum daha önce yapan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sekersiz 16. Gunumdeyimmgünaydın kızlar şekersiz 21 gün yapmayı düşünüyorum daha önce yapan oldu mu
TebriklerBen sekersiz 16. Gunumdeyimm
Tesekkurlerr, gidebildigim kadar gitmeyi dusunuyorumTebrikler
Zaten olması gereken sadece 21 gün değil her zaman uzak kalmak şekerden.Tesekkurlerr, gidebildigim kadar gitmeyi dusunuyorum
Benim de o kadar çok işim var ki.Huhuuu
Kizlaaar
Benim bisürü isim var hâlâ buralarda geziyom. Siz nerelerdesiniz
Olmaz bugünde bildirim yap.Ben anneme geldim bugun kahvaltiya. Accuk kacirdim
Yarin dogru duzgun bildirimlerimle aranizda olacagim insallah
Spora gidiyorumHuhuuu
Kizlaaar
Benim bisürü isim var hâlâ buralarda geziyom. Siz nerelerdesiniz
Sen değil iş senden korksun bebişşBenim de o kadar çok işim var ki.
Yapasım da yok.
Ama yapmak zorundayım.
Hafi hepimize kolay gelsin.
Hadi kolay gelsinSpora gidiyorum
Kalibi dardim kuzum belki. Onceden giydigin bir markanin mi?Bugun askili bir bluz aldim normalde M beden giyiyorum ama M bedeni biraz sıktı malesef L aldim. Tum motivasyonum dustu![]()
Ama sen arada kola iciyorsun bitanem. O zaman sekersiz 21 gun bozulmuyor mu? Zero falan dediklerine bakma sen onun. Paket gida hazir gida hepsi zararli ve seker ya da seker kadar zararli maddeler iceriyor diye biliyorum ben.Ben sekersiz 16. Gunumdeyimm
Pek alisveris yapmadigim bi butikten aldim kalibinin dar olduguna inanmak istiyorum gercekten. M de oldu ama kollarimin alti sıktıKalibi dardim kuzum belki. Onceden giydigin bir markanin mi?
Ustunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimmAma sen arada kola iciyorsun bitanem. O zaman sekersiz 21 gun bozulmuyor mu? Zero falan dediklerine bakma sen onun. Paket gida hazir gida hepsi zararli ve seker ya da seker kadar zararli maddeler iceriyor diye biliyorum ben.![]()
Oyledir oyledir. Kalibi dardirPek alisveris yapmadigim bi butikten aldim kalibinin dar olduguna inanmak istiyorum gercekten. M de oldu ama kollarimin alti sıktı![]()
Tabiki etmelisin. Şeker demesek tatlı desek şeker icermiyormu, oda aynısıUstunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimm
Tam bilemedim canim. Instagramda falan 21 gun yapanlar hic bir hazir gidayi kabul etmiyorlar ama tam dogrusu nedir??? Kaptan ya daUstunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimm
Yazmis bileTam bilemedim canim. Instagramda falan 21 gun yapanlar hic bir hazir gidayi kabul etmiyorlar ama tam dogrusu nedir??? Kaptan ya dagezegenfeza biliyorlardir. Onlar yazar biseyler.