- 18 Mart 2018
- 30.592
- 121.635
- 598
- 35
Yemeklerin içind e minimum varsa yenebiliyor. Yoksa patates haşlayım yiyim yok.Yazmis bilegezegenfeza ve kesinlikle hakli. Zero nun uzerinde tatlandirici var yaziyorsa kesinlikle sekerli. Hatta tatlandiricilarin sekerden bile zararli oldugunu direkt kemik erimesine yol actigini duymustum ben. Sakarin falan.
Vesselam tum hazir gidalar, beyaz ekmek, her turlu unlu mamuller, pirinc yasak benim bildigim. Patates de yasak miydigezegenfeza bilgin var mi?
Ahh ah bi birakamadim su kolayi :/ tesekkurler bilgilendirme icinTabiki etmelisin. Şeker demesek tatlı desek şeker icermiyormu, oda aynısı
canım bende kahve için yemin ederim öyle idim su içer gibi nescafe içiyordum yapamayacağı diye birşey yok bak bir haftada kaç kilo verdin maşallah sen kesinlikle verirsinAhh ah bi birakamadim su kolayi :/ tesekkurler bilgilendirme icin
Insallah canim tesekkur ederim :)canım bende kahve için yemin ederim öyle idim su içer gibi nescafe içiyordum yapamayacağı diye birşey yok bak bir haftada kaç kilo verdin maşallah sen kesinlikle verirsin
Kaptanım işi gerçrkten korkuttum bu gün.Sen değil iş senden korksun bebişş
Ahh o kahve bende de sorun.canım bende kahve için yemin ederim öyle idim su içer gibi nescafe içiyordum yapamayacağı diye birşey yok bak bir haftada kaç kilo verdin maşallah sen kesinlikle verirsin
Çok haklısın.Millet çatır çatır kilo vermeye uğraşıyor siz napiyorsunuz, niye sayfaya uğramıyorsunuz? Valla ben sizden çok uğruyorum. Haydi bi silkelenin
aynı sıkıntı bende de var ve bende zero içiyorum onun tadına alıstımAhh ah bi birakamadim su kolayi :/ tesekkurler bilgilendirme icin
kahve ben de içiyorum çok ama şekersiz sütsüz, yine de fazla kafein iyi değildir tabicanım bende kahve için yemin ederim öyle idim su içer gibi nescafe içiyordum yapamayacağı diye birşey yok bak bir haftada kaç kilo verdin maşallah sen kesinlikle verirsin
işin kötüsü beden büyüdükçe kıyafetlerin duruşu bozuluyor, ben xl giyiyorum, beğendiğim şeyin bedenini buluyorum giyip bakıyorum aynada, hiç askıda durdugu gibi durmuyor, her yerden yağ fışkırıyor gibi geliyor, sinirim bozuluyor aynı gün diyete başlayacağıma tutup abur cubur yiyorum, 2,3 aydır olan buİyi akşamlar kızlar henüz eve geldim yemeğimi yedim. İnş başka bişey yemem diye umuyorum :)
@shamanqueen canım senin boy kilo oranına göre m hatta yerine göre s beden bile olur bence onun kalıbı dardır. Sinir oluyorum biz kilo aldıkça onlarda kalıpları daraltıyorlar zaten moralimiz bozuk
Aynen canim bence de kalibi dar diyip gecelimİyi akşamlar kızlar henüz eve geldim yemeğimi yedim. İnş başka bişey yemem diye umuyorum :)
@shamanqueen canım senin boy kilo oranına göre m hatta yerine göre s beden bile olur bence onun kalıbı dardır. Sinir oluyorum biz kilo aldıkça onlarda kalıpları daraltıyorlar zaten moralimiz bozuk
Çok güzel vermişsin kilolarımız yakın. Kapışalım mı? :)))Iyi geceler herkese
bugun;
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen 1 yesil elma sade turk kahvesi
Ara sekersiz soguk kahve
Aksam peynirli zeytinli misirli tavuklu salata kucuk bardak kola zero
Gece sade turk kahvesi
2 lt su
11000 adim yurume
Kitap Jane Austen- ikna
Cuma: 59.6
Pazartesi: 59.1
Kahvaltıda çorba çok iyi bir şey aslında ama hiç alışkanlığım değil. Aklımda bulunsun, evvelsi günden kalan çorbayı ben de içebilirim, gayet doyurucu ama bir o kadar da hafif bir alternatif.İyi geceler canlar :)
Bugün nefis terbiyesi açısından güzel bir gündü
benim için. Uzun zamandır belirlediğim porsiyonların mutlaka dışına çıkıyordum. Dayanamayıp devam ettiriyordum vs. Bugün ama ölçülü yemeyi başardım her ne kadar cısslar varsa da bu önemli bir adım bence değil mi? :):)
KAHVALTI(08.00)
1 kase soğuk dövmeli yoğurt çorbası
ÖĞLE(13.00)
Yarım lavaşa tavuk tantuni
ARA
90 kalorilik dondurma
1 parça (parmak boyutunda) kepekli galeta
AKŞAM(19.00)
1 tabak etli nohutlu bamya
5 kaşık şehriyeli pirinç pilavı
2 porsiyon kadar karpuz
ARA
Çayla beraber yarım tuzlu, 1 tane tatlı kurabiye :/
Su: 2-2,5 lt
Çay: 1 yeşilçay
Spor: her yerim dünkü spordan ağrıyor bide yetiştiremedim :/
Kitap:Kuran-ı Kerim
Kurabiye şöyle oldu 1 kutu taptaze ve çok lezzetli çeşit çeşit kurabiye alındı eve. Bende çay o kadarcık yedim biliyorum yemesem daha iyi ama işte :/
Menün çok güzel canımMenüm:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurtalı sucuklu menemenin yarısı
Peynir, biraz kaşar
Zeytin
Salatalık
Şekersiz 1 kupa çay
Ara (16:00)
1 kupa Gül çayı
Akşam (17:00)
Büyük bir parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
1 kase salata
Ara (19:00)
2 porsiyon meyve (üzüm, şeftali, kayısı)
Su: 8 bardak
Çay: 1 kupa Gül çayı
Kitap: Arzın Kapısı / Talha Uğurluel
Spor: 150 mekik, 150 squat, 1 saat normal yürüyüş
Hayırlı yaşları olsun canım. Dikkat edersen seneye çıtır kutlarsınÇok haklısın.
Bir an yazını okuyunca utandım.
Bit de benim küçük kızımın doğumgünü var bu akşam. Menü de sağlam işim zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?