Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben sekersiz 16. Gunumdeyimm
Ama sen arada kola iciyorsun bitanem. O zaman sekersiz 21 gun bozulmuyor mu? Zero falan dediklerine bakma sen onun. Paket gida hazir gida hepsi zararli ve seker ya da seker kadar zararli maddeler iceriyor diye biliyorum ben.

Ama sen arada kola iciyorsun bitanem. O zaman sekersiz 21 gun bozulmuyor mu? Zero falan dediklerine bakma sen onun. Paket gida hazir gida hepsi zararli ve seker ya da seker kadar zararli maddeler iceriyor diye biliyorum ben.
Ustunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimm

Ustunde sifir seker yazdigi icin seker yok diye kabul ettim ben az iciyorum zaten ama onlarin icinde seker yerine tatlandirici var ondan seker diye kabul etmedim. Etmeli miyimm
Tabiki etmelisin. Şeker demesek tatlı desek şeker icermiyormu, oda aynısı

Tam bilemedim canim. Instagramda falan 21 gun yapanlar hic bir hazir gidayi kabul etmiyorlar ama tam dogrusu nedir??? Kaptan ya da gezegenfeza biliyorlardir. Onlar yazar biseyler.

Tam bilemedim canim. Instagramda falan 21 gun yapanlar hic bir hazir gidayi kabul etmiyorlar ama tam dogrusu nedir??? Kaptan ya da gezegenfeza biliyorlardir. Onlar yazar biseyler.
Yazmis bile gezegenfeza ve kesinlikle hakli. Zero nun uzerinde tatlandirici var yaziyorsa kesinlikle sekerli. Hatta tatlandiricilarin sekerden bile zararli oldugunu direkt kemik erimesine yol actigini duymustum ben. Sakarin falan.
Vesselam tum hazir gidalar, beyaz ekmek, her turlu unlu mamuller, pirinc yasak benim bildigim. Patates de yasak miydi gezegenfeza bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…