Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

N
Çocuklar nasıl oldu canım.

Geçmiş olsun bebişe canım. Bu arada hoşgeldin..
Hosbuldum. İnsaallah gecer bakalim.
Geçer inşallah canım
Amin cok sag ol.
İnsaallah bakalim sicaklardandir yoksa dedigin gibi zor. Biraz yogurda ara verip sebzelerle devam edeyim en iyisi.

Evet genelde aksam yemeklerini 7 olmadan yeriz. 1,5 saat yurudum hem de. :)

Nasil bu kadar cok su icebiliyorsun? Hayret ediyorum valla ben 8 bardagi zar zor iciyorum hic beceremiyorum.

Menun ve sporun cok guzel bence. Kitap olarak Kur'an okumak aklima gelmemisti, cok guzel, Allah kabul etsin :)

Bence ekmeklere dikkat etsen menun gayet diyet menusu. Ekmek yerine kahvaltida haslanmis yumurta yiyebilirsin mesela ekmekten cok daha doyurucu bana gore. Aksam da koftenin yanina sebze sote olabilir. Spor da onemli.

N

Çocuklar nasıl oldu canım.
gece ateşi devam ediyordu canım ateş düşürücü ağrı kesici verdim sabaha karşı sızdı ilacın etkisi ile kayınvaldem bakıyor aramadığına göre biraz daha iyidir inşallah . arayamıyorum uyuyorsa rahatsız etmemek için

Allah şifa versin canım

Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin

Allah acil sifalar versin canim

günaydın kızlar bugün işyerinde kahvaltı yaptık ve ben hiç sağlıklı beslenmedim kek börek poğaçalar havada uçuştu akşam bir şey yemiyim diye düşünüyorum kilomda sabit
Daha çok erken akşama acıkırsın. Hafif ye bari

evet adet döneminde insan aç kurt gibi oluyo seni anlıyorum canım yiyeceğin zaman hep bir dahaki sefere yeyim demeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…