Çocuklar nasıl oldu canım.GÜNAYDIN KIZLAR, İŞE GELMEK ZORUNDA KALDIM . ÇALIŞMANIN EN KÖTÜ YANI BU KESİNLİKLE ÇOCUKLARIN HASTALANDIĞINDA BİLE YANINDA DEĞİLSİN , YAZILANLARI VAKTİM OLDUKÇA TEK TEK OKUYACAĞIM İNŞALLAH ÖPÜYORUM SİZİ
Hosbuldum. İnsaallah gecer bakalim.Geçmiş olsun bebişe canım. Bu arada hoşgeldin..
Amin cok sag ol.Geçer inşallah canım
İnsaallah bakalim sicaklardandir yoksa dedigin gibi zor. Biraz yogurda ara verip sebzelerle devam edeyim en iyisi.aksam yemegini erken yemeni coook begendim. Her gun o saatlerde yiyorsaniz cok guzel. Yuruyuse izin verdiyse bebis bulgurlari yakmissindir. Ama en onemlisi bebegin huzuru
Cok gecmis olsun. Insaallah yogurt degildir alerjisi yani sut ve sut urulerine alerjisi cikarsa zorlanirsiniz. Havadan falan olsun insaallah,hemencecik gecsin
Nasil bu kadar cok su icebiliyorsun? Hayret ediyorum valla ben 8 bardagi zar zor iciyorum hic beceremiyorum.Menum
Sabah- ogle ayni anda:
Sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yesil biber, 2 dilim tereyagli ekmek( koy ekmegi dilimleri),bol sekersiz cay
Ara ogun : magnum mini dondurma
Aksam: 1 kucuk tabak makarna, 1 kase cacik, bol salata, 3-4 catal biber kizartmasi,2-3 kasik susuz sebze yemegi, 4 kofte
Su: simdilik 4,5 lt
Spor: 1 sa 20 dk tempolu yuruyus (10200 adim) + 500 ip
Kitap bugun henuz okuyamadim. Yatmadan evvel biraz okuyacagim insaallah. "Dirilt kalbini" devam
Menun ve sporun cok guzel bence. Kitap olarak Kur'an okumak aklima gelmemisti, cok guzel, Allah kabul etsin :)İyi akşamlar kızlar menümü paylaşıp kaçıcam sabah mesajlara bakıcam inş :)Amma velakin gözucuyla rakibime baktım onun menüsü benimkinden daha iyi
KAHVALTI(12.00)
2 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık nane
Yeşilçay
ARA-1
1 kase yoğurt
ARA-2(spordan sonra)
1 bardak ayran
2 kayısı
ARA-3
1 büyük salkım üzüm (hafif ekşiydi)
AKŞAM(18.00)
1 Hatay usulü döner dürüm
1 bardak ayran
ARA
1 kase yoğurtlu dövme çorbası
Su: 1,5 lt civarı
Çay: 1 yeşilçay
Spor: Yaklaşık 45-50 dk bölgesel ve kardiyo
Kitap:Kuran-ı Kerim
Köy ekmeği çarşı ekmeğinden sağlıklıdır diye düşünüyorum, abartmadıysan, ve tereyaginida abartmadıysan.
Sabah ve öğle beraber demişsin, geçmi kalktın. Yoksa erken kalkıp öğleye kadar aç mı bekledin.
Ara öğün için dondurma olmamış. Önceki öğün zaten fazla, kalorisi gayet az bişey ( yoğurt, domates, salatalık vs.) Seçebilirdin.
Akşam makarna ve kızartma olmasaydı gerisi güzel
Gelelim puana
Kahvaltı, kalktığımızdan itibaren 1 saat icinde yapılmalı -1
Dondurma -1
Makarna, kızartma-1
Su ve spor harika
Puanın 7
Bence ekmeklere dikkat etsen menun gayet diyet menusu. Ekmek yerine kahvaltida haslanmis yumurta yiyebilirsin mesela ekmekten cok daha doyurucu bana gore. Aksam da koftenin yanina sebze sote olabilir. Spor da onemli.Selamlarrr
Menüm
Sabah 1 buçuk dilim ekmek
1 buçuk kk peynir
Domates salça
Ara 1 mürdüm erik
2 türkkahvesi 1 kuru kayısı
1 muz
Akşam
İçini çıkardığım ekmek arası köfte
Ayran
Ara karpuz
Minik bir dondurma
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok
Kitap yok
Şu hafta sonlarını diyet yaparak geçirmeyi başarabilseydim keşke
gece ateşi devam ediyordu canım ateş düşürücü ağrı kesici verdim sabaha karşı sızdı ilacın etkisi ile kayınvaldem bakıyor aramadığına göre biraz daha iyidir inşallah . arayamıyorum uyuyorsa rahatsız etmemek içinN
Çocuklar nasıl oldu canım.
Allah şifa versin canımDün akşam ailemin yanına gittgim için dayanmayıp gözleme yedim bir bardak kola içtim bunlar adet öncesi aşırı yeme istegimi bastıramıyorum en azından porsiyonu
Kücülttüm.
Sabah bitki cayı shake içtim biraz gec kalktm dün gece hastanedeydik babaannem kötüleşti.
Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versingece ateşi devam ediyordu canım ateş düşürücü ağrı kesici verdim sabaha karşı sızdı ilacın etkisi ile kayınvaldem bakıyor aramadığına göre biraz daha iyidir inşallah . arayamıyorum uyuyorsa rahatsız etmemek için
Allah acil sifalar versin canimDün akşam ailemin yanına gittgim için dayanmayıp gözleme yedim bir bardak kola içtim bunlar adet öncesi aşırı yeme istegimi bastıramıyorum en azından porsiyonu
Kücülttüm.
Sabah bitki cayı shake içtim biraz gec kalktm dün gece hastanedeydik babaannem kötüleşti.
Daha çok erken akşama acıkırsın. Hafif ye barigünaydın kızlar bugün işyerinde kahvaltı yaptık ve ben hiç sağlıklı beslenmedim kek börek poğaçalar havada uçuştu akşam bir şey yemiyim diye düşünüyorum kilomda sabit
evet adet döneminde insan aç kurt gibi oluyo seni anlıyorum canım yiyeceğin zaman hep bir dahaki sefere yeyim demeye çalışDün akşam ailemin yanına gittgim için dayanmayıp gözleme yedim bir bardak kola içtim bunlar adet öncesi aşırı yeme istegimi bastıramıyorum en azından porsiyonu
Kücülttüm.
sağol canım inşallah tüm hastalarla birlikte benim yavruma da versin inşallahCok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin
kaptan sen kilo mu alıyorsunCuma 74,8
Bugün 75,1
300 gr artım var..
O kadar yemeyeCuma 63
Pazartesi 62.9
Fark 100 gr
Her gun tartiliyor muyuz? Yoksa sen dayanamayip mi tartildin :)Cuma 63
Pazartesi 62.9
Fark 100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?