- 18 Mart 2018
- 30.592
- 121.641
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok guzel menun. Ekmekler tb ise daha da harikabugünkü menum
sabah 2 kk peynir 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 2 dilim füme
ara 1 avuc kuruyemiş 1 nektarin
aksam balik salata 2 dilim ekmek baliklar kizartmaydi
su 2 lt
aksam yemegini erken yemeni coook begendim. Her gun o saatlerde yiyorsaniz cok guzel. Yuruyuse izin verdiyse bebis bulgurlari yakmissindir. Ama en onemlisi bebegin huzuruKahvalti (10:30)
2 yumurta ile sucuklu menemen
Domates, salatalik
Peynir, kaşar
Zeytin
Öğle (13:00)
2 porsiyon meyve (üzüm, muz)
Akşam (18:30)
Buyuuuuk bir parca haslanmis tavuk
1 tabak bulgur pilavi
1 porsiyon meyve (karpuz, üzüm)
Salata
Su: 8 bardak
Spor: 50 mekik, 50 squat yaptim ve 1 saat de yuruyus planliyorum simdi.
Kitap: Eve gidince basladigim kitaba devam, Arzin Kapisi Kudus /Talha Ugurluel
Bulgur da olsa bence fazla yedim bugun. Piknik usulu yaptik aksam yemegimizi, simdi ardindan yuruyus planliyoruz. Bebek de dursa tabi bugun pek bie huzursuzu surekli mıymıymıy mızırdanıp duruyor, agliyor, huzursuz. Ek gidada 4. günümüz, vucudunda kizarikliklar oldu yogurt alerji yapti galiba. Haftaici doktora goturecektik zatrn 6 aylik asisini olmaya hem de kontrol etmis olur. Bakalim gecer insaallah.
Sakin yemeeee.... Fakire fukaraya dagit.evet cnm bence de çok iyi gelecekbizde de 1 kutu belçika çikolatası var mesela.
Insaalah degildir canim. Alistik sana,katilimin gayet guzel. Insaallah bi yolunu bulurlar, gitmene gerek kalmazKaptanim baslikta aramayi bilmiyordum simdi becerdim yaptim. Evet o uye benim.
Ama 12 nisan da baslamis 17 nisanda son mesajimi yazmisim o basliga. Yani 2 haftalik denem suresini doldurmadan ayrilmisim. Deneme sureci icersisinde diskalifiye mumkun mudur?
Neresinden tutsam elimde kalıyorMenum
Sabah- ogle ayni anda:
Sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yesil biber, 2 dilim tereyagli ekmek( koy ekmegi dilimleri),bol sekersiz cay
Ara ogun : magnum mini dondurma
Aksam: 1 kucuk tabak makarna, 1 kase cacik, bol salata, 3-4 catal biber kizartmasi,2-3 kasik susuz sebze yemegi, 4 kofte
Su: simdilik 4,5 lt
Spor: 1 sa 20 dk tempolu yuruyus (10200 adim) + 500 ip
Kitap bugun henuz okuyamadim. Yatmadan evvel biraz okuyacagim insaallah. "Dirilt kalbini" devam
Aksamni da boyle gectiyse gayet guzel menu canim. Shake i kendin mi hazieliyorsun? Icerigi nasil?Kahvaltımı 9.30 yaptım
Bitki cayı shake
11.30 ara öğün muz
13.00 bitki cayı 1 kepçe tarhana çorbası
3 tane kücük içli köfte soda
Olsun sen tut bi yerinden yine deNeresinden tutsam elimde kalıyor![]()
afiyet olsn cnm menün bana göre cok hafif, doyuyorsan ne güzel, tebriklerIyi aksamlar herkese bugunku menum;
Sabah bol domates salatalik cay
Ara sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma, sekersiz ice tea
Aksam sebze sote(brokoli, kapya biber, yesil biber, sogan), bir kase yogurt, sekersiz ice tea
Gece sade turk kahvesi
7000 adim yurume
Kitap: Jane Austen- ikna
1.5 lt su
gün içinde hafif yemişsin dengeler diye düşünüyorum cnm.bugünkü menum
sabah 2 kk peynir 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 2 dilim füme
ara 1 avuc kuruyemiş 1 nektarin
aksam balik salata 2 dilim ekmek baliklar kizartmaydi
su 2 lt
makarna yemesen daha güzel olurmuş cnmMenum
Sabah- ogle ayni anda:
Sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yesil biber, 2 dilim tereyagli ekmek( koy ekmegi dilimleri),bol sekersiz cay
Aksam: 1 kucuk tabak makarna, 1 kase cacik, bol salata, 3-4 catal biber kizartmasi,2-3 kasik susuz sebze yemegi, 4 kofte
Kitap bugun henuz okuyamadim. Yatmadan evvel biraz okuyacagim insaallah. "Dirilt kalbini" devam
içinde biberli çikolata var ona bile aklım gidiyor yani, ne olacak bu halim.Sakin yemeeee.... Fakire fukaraya dagit.Yemeeee
o evde oldugu surece aklindan cikmayacak ve tam anlamiyla diyetine odaklanamayacaksin
afiyet olsn cnm menün bana göre cok hafif, doyuyorsan ne güzel, tebrikler
gün içinde hafif yemişsin dengeler diye düşünüyorum cnm.
makarna yemesen daha güzel olurmuş cnm
içinde biberli çikolata var ona bile aklım gidiyor yani, ne olacak bu halim.
Köy ekmeği çarşı ekmeğinden sağlıklıdır diye düşünüyorum, abartmadıysan, ve tereyaginida abartmadıysan.Menum
Sabah- ogle ayni anda:
akşam arası olmasa daha iyiymiş ama gayet güzel üstelik aksam dayanamayıp bir parca cikolata yedim sonrasında benİyi akşamlar kızlar menümü paylaşıp kaçıcam sabah mesajlara bakıcam inş :)Amma velakin gözucuyla rakibime baktım onun menüsü benimkinden daha iyi
KAHVALTI(12.00)
2 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık nane
Yeşilçay
ARA-1
1 kase yoğurt
ARA-2(spordan sonra)
1 bardak ayran
2 kayısı
ARA-3
1 büyük salkım üzüm (hafif ekşiydi)
AKŞAM(18.00)