• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

N
GÜNAYDIN KIZLAR, İŞE GELMEK ZORUNDA KALDIM . ÇALIŞMANIN EN KÖTÜ YANI BU KESİNLİKLE ÇOCUKLARIN HASTALANDIĞINDA BİLE YANINDA DEĞİLSİN , YAZILANLARI VAKTİM OLDUKÇA TEK TEK OKUYACAĞIM İNŞALLAH ÖPÜYORUM SİZİ
Çocuklar nasıl oldu canım.

Geçmiş olsun bebişe canım. Bu arada hoşgeldin..
Hosbuldum. İnsaallah gecer bakalim.
Geçer inşallah canım
Amin cok sag ol.
aksam yemegini erken yemeni coook begendim. Her gun o saatlerde yiyorsaniz cok guzel. Yuruyuse izin verdiyse bebis bulgurlari yakmissindir. Ama en onemlisi bebegin huzuru:anne::KK200:

Cok gecmis olsun. Insaallah yogurt degildir alerjisi yani sut ve sut urulerine alerjisi cikarsa zorlanirsiniz. Havadan falan olsun insaallah,hemencecik gecsin:emir_bebek:
İnsaallah bakalim sicaklardandir yoksa dedigin gibi zor. Biraz yogurda ara verip sebzelerle devam edeyim en iyisi.

Evet genelde aksam yemeklerini 7 olmadan yeriz. 1,5 saat yurudum hem de. :)

Menum
Sabah- ogle ayni anda:
Sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yesil biber, 2 dilim tereyagli ekmek( koy ekmegi dilimlerio_O),bol sekersiz cay

Ara ogun : magnum mini dondurma

Aksam: 1 kucuk tabak makarna, 1 kase cacik, bol salata, 3-4 catal biber kizartmasi,2-3 kasik susuz sebze yemegi, 4 kofte

Su: simdilik 4,5 lt
Spor: 1 sa 20 dk tempolu yuruyus (10200 adim) + 500 ip:spor::spor:

Kitap bugun henuz okuyamadim. Yatmadan evvel biraz okuyacagim insaallah. "Dirilt kalbini" devam
Nasil bu kadar cok su icebiliyorsun? Hayret ediyorum valla ben 8 bardagi zar zor iciyorum hic beceremiyorum.

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşıp kaçıcam sabah mesajlara bakıcam inş :)Amma velakin gözucuyla rakibime baktım onun menüsü benimkinden daha iyi :KK11::olamaz:

KAHVALTI(12.00)
2 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık nane
Yeşilçay

ARA-1
1 kase yoğurt

ARA-2(spordan sonra)
1 bardak ayran
2 kayısı

ARA-3
1 büyük salkım üzüm (hafif ekşiydi)

AKŞAM(18.00)
1 Hatay usulü döner dürüm
1 bardak ayran

ARA
1 kase yoğurtlu dövme çorbası

Su: 1,5 lt civarı
Çay: 1 yeşilçay
Spor: Yaklaşık 45-50 dk bölgesel ve kardiyo
Kitap:Kuran-ı Kerim
Menun ve sporun cok guzel bence. Kitap olarak Kur'an okumak aklima gelmemisti, cok guzel, Allah kabul etsin :)

Köy ekmeği çarşı ekmeğinden sağlıklıdır diye düşünüyorum, abartmadıysan, ve tereyaginida abartmadıysan.
Sabah ve öğle beraber demişsin, geçmi kalktın. Yoksa erken kalkıp öğleye kadar aç mı bekledin.
Ara öğün için dondurma olmamış. Önceki öğün zaten fazla, kalorisi gayet az bişey ( yoğurt, domates, salatalık vs.) Seçebilirdin.
Akşam makarna ve kızartma olmasaydı gerisi güzel
Gelelim puana
Kahvaltı, kalktığımızdan itibaren 1 saat icinde yapılmalı -1
Dondurma -1
Makarna, kızartma-1
Su ve spor harika
Puanın 7
:KK200::KK68:

Selamlarrr
Menüm
Sabah 1 buçuk dilim ekmek
1 buçuk kk peynir
Domates salça
Ara 1 mürdüm erik
2 türkkahvesi 1 kuru kayısı
1 muz
Akşam
İçini çıkardığım ekmek arası köfte
Ayran
Ara karpuz
Minik bir dondurma
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok
Kitap yok

Şu hafta sonlarını diyet yaparak geçirmeyi başarabilseydim keşke :KK51:
Bence ekmeklere dikkat etsen menun gayet diyet menusu. Ekmek yerine kahvaltida haslanmis yumurta yiyebilirsin mesela ekmekten cok daha doyurucu bana gore. Aksam da koftenin yanina sebze sote olabilir. Spor da onemli.

N

Çocuklar nasıl oldu canım.
gece ateşi devam ediyordu canım ateş düşürücü ağrı kesici verdim sabaha karşı sızdı ilacın etkisi ile kayınvaldem bakıyor aramadığına göre biraz daha iyidir inşallah . arayamıyorum uyuyorsa rahatsız etmemek için

Dün akşam ailemin yanına gittgim için dayanmayıp gözleme yedim bir bardak kola içtim bunlar adet öncesi aşırı yeme istegimi bastıramıyorum en azından porsiyonu
Kücülttüm.
Sabah bitki cayı shake içtim biraz gec kalktm dün gece hastanedeydik babaannem kötüleşti.
Allah şifa versin canım

gece ateşi devam ediyordu canım ateş düşürücü ağrı kesici verdim sabaha karşı sızdı ilacın etkisi ile kayınvaldem bakıyor aramadığına göre biraz daha iyidir inşallah . arayamıyorum uyuyorsa rahatsız etmemek için
Cok gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin

Dün akşam ailemin yanına gittgim için dayanmayıp gözleme yedim bir bardak kola içtim bunlar adet öncesi aşırı yeme istegimi bastıramıyorum en azından porsiyonu
Kücülttüm.
Sabah bitki cayı shake içtim biraz gec kalktm dün gece hastanedeydik babaannem kötüleşti.
Allah acil sifalar versin canim

günaydın kızlar bugün işyerinde kahvaltı yaptık ve ben hiç sağlıklı beslenmedim kek börek poğaçalar havada uçuştu akşam bir şey yemiyim diye düşünüyorum kilomda sabit
Daha çok erken akşama acıkırsın. Hafif ye bari

Kücülttüm.
evet adet döneminde insan aç kurt gibi oluyo seni anlıyorum canım yiyeceğin zaman hep bir dahaki sefere yeyim demeye çalış

Back