Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menum
Sabah- ogle ayni anda:
Sucuklu yumurta,peynir,zeytin,yesil biber, 2 dilim tereyagli ekmek( koy ekmegi dilimleri),bol sekersiz cay

Ara ogun : magnum mini dondurma

Aksam: 1 kucuk tabak makarna, 1 kase cacik, bol salata, 3-4 catal biber kizartmasi,2-3 kasik susuz sebze yemegi, 4 kofte

Su: simdilik 4,5 lt
Spor: 1 sa 20 dk tempolu yuruyus (10200 adim) + 500 ip

Kitap bugun henuz okuyamadim. Yatmadan evvel biraz okuyacagim insaallah. "Dirilt kalbini" devam

aksam yemegini erken yemeni coook begendim. Her gun o saatlerde yiyorsaniz cok guzel. Yuruyuse izin verdiyse bebis bulgurlari yakmissindir. Ama en onemlisi bebegin huzuru

Cok gecmis olsun. Insaallah yogurt degildir alerjisi yani sut ve sut urulerine alerjisi cikarsa zorlanirsiniz. Havadan falan olsun insaallah,hemencecik gecsin

Insaalah degildir canim. Alistik sana,katilimin gayet guzel. Insaallah bi yolunu bulurlar, gitmene gerek kalmaz

Neresinden tutsam elimde kalıyor

afiyet olsn cnm menün bana göre cok hafif, doyuyorsan ne güzel, tebrikler

bugünkü menum
sabah 2 kk peynir 1 yk aci sos 1 dilim ekmek 2 dilim füme
ara 1 avuc kuruyemiş 1 nektarin
aksam balik salata 2 dilim ekmek baliklar kizartmaydi
su 2 lt
gün içinde hafif yemişsin dengeler diye düşünüyorum cnm.

makarna yemesen daha güzel olurmuş cnm

Sakin yemeeee.... Fakire fukaraya dagit. Yemeeee o evde oldugu surece aklindan cikmayacak ve tam anlamiyla diyetine odaklanamayacaksin
içinde biberli çikolata var ona bile aklım gidiyor yani, ne olacak bu halim.

bugünkü menü,
sabah 2 kaşık yumurtalı lor peyniri, domates 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği
öğle 2 hurma 2 ceviz 1 kase yogurt, 2 kasık kuskus salatası
aksam 1 kase yogurt domates soslu kabak kızartma 3 çatal, 1 kase mercimek corbası
2 lt kadar su
spor 40 dk sabah 30 dk aksam yuruyus
kitap elimdekaldı 3 gündür oglumu oynatmaktan pert düşüyorum aksamları

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşıp kaçıcam sabah mesajlara bakıcam inş :)Amma velakin gözucuyla rakibime baktım onun menüsü benimkinden daha iyi

KAHVALTI(12.00)
2 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık nane
Yeşilçay

ARA-1
1 kase yoğurt

ARA-2(spordan sonra)
1 bardak ayran
2 kayısı

ARA-3
1 büyük salkım üzüm (hafif ekşiydi)

AKŞAM(18.00)
1 Hatay usulü döner dürüm
1 bardak ayran

ARA
1 kase yoğurtlu dövme çorbası

Su: 1,5 lt civarı
Çay: 1 yeşilçay
Spor: Yaklaşık 45-50 dk bölgesel ve kardiyo
Kitap:Kuran-ı Kerim

Ben de cikolata, tatli konusunda oyleyim canim. Evde olunca aklimda oluyor hep. Illa yicem onu. O yuzden bi sekilde kiy o cikolataya ve evden uzaklastir. Yoksa kesin yersin sen onu

Selamlarrr
Menüm
Sabah 1 buçuk dilim ekmek
1 buçuk kk peynir
Domates salça
Ara 1 mürdüm erik
2 türkkahvesi 1 kuru kayısı
1 muz
Akşam
İçini çıkardığım ekmek arası köfte
Ayran
Ara karpuz
Minik bir dondurma
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok
Kitap yok

Şu hafta sonlarını diyet yaparak geçirmeyi başarabilseydim keşke

Köy ekmeği çarşı ekmeğinden sağlıklıdır diye düşünüyorum, abartmadıysan, ve tereyaginida abartmadıysan.
Sabah ve öğle beraber demişsin, geçmi kalktın. Yoksa erken kalkıp öğleye kadar aç mı bekledin.
Ara öğün için dondurma olmamış. Önceki öğün zaten fazla, kalorisi gayet az bişey ( yoğurt, domates, salatalık vs.) Seçebilirdin.
Akşam makarna ve kızartma olmasaydı gerisi güzel
Gelelim puana
Kahvaltı, kalktığımızdan itibaren 1 saat icinde yapılmalı -1
Dondurma -1
Makarna, kızartma-1
Su ve spor harika
Puanın 7

akşam arası olmasa daha iyiymiş ama gayet güzel üstelik aksam dayanamayıp bir parca cikolata yedim sonrasında ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…