• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok gecmis olsun canim

menu bence guzel canim. Bir de spor ekleyebilsen...

dunku menun gayet cesitli ve miktarlari uygun bence. Bugun sadece o gofretcikler olmamis canim. 2 de birakabilseydin iyiymis

Allah kabul etsin canim. Makarna tabagin cok buyuk degilse gaayet hos bence
tempolu yuruyuse mi cikiyorsun canim yoksa gun icinde gezerken falan mi bu kadar adim atiyorsun? Yumurta yiyemiyorsun sanirim degil mi? Bi kac gundur kola icmiyorsun diye seviniveriyordum sana. Bugun olmadi:KK20:
Tempolu yuruyuse cikiyorum ama bu adim sayisi tum gun atilan adim canim
Aslinda hic aklimda yoktu masadaki herkes icince dayanamadim yarim bardak ictim ben de :( uzun suredir icmiyordum :( ve evet yumurta yiyemiyorum hic sevemedim

Hoşgeldin canım aynen 2 hafta deneme süremiz var bol paylaşım istiyoruz. İlk sayfamızda kurallar mevcut :) çok bi kilon yokmuş en kısa sürede verirsin inş
Hosbuldum. Cok tesekkur ederim. :)

Hemen o zaman bugunku menumu yazayim:

Kahvalti (11:00)
1 bardak cay, sekersiz
2 yumurtali sucuklu menemen
3 catal kuymak
Peynir
Zeytin
Domates, salatalik

Oglen (14:00)
2 porsiyon meyve (biraz visne, biraz karpuz, biraz kayisi)

Aksam (18:30)
1 tabak kiymali taze fasulye yemegi
1 porsiyon meyve (biraz visne, biraz uzum)

Genelde Karatay'a egimliyim ama aksi olarak bende meyve zaafi var. Ona biraz engel olabilsem cok iyi olacak cunku meyve=şeker deniyor.

Su: 8 bardak
Spor: 1,5 saat hizli tempo yuruyus ve 50 mekik.
Kitap: Arzin Kapisi Kudus Mescid-i Aksa / Talha Uğurluel

Son düzenleme:
Bugunku menum
Sabah - ogle : patates kizartmasi, sucuklu yumurta, zeytin,peynir(azicigi kasar),bal ,kaymak,3 dilim tb ekmegi

Ara ogun: 3 dilim karpuz

Aksam: 1 kase corba, 7 kofte, 1 kase pirinc pilavi, 1 kase cacik, bol salata

Ara 3-4 dilim karpuz, bol sekersiz cay
Su: simdilik 4 lt
Spor: 1,5 saat tempolu yuruyus(10000 adim) + 200 ip:spor::spor:

Kitap: hala ayni. " dirilt kalbini" her gun
az az okuyabildigimden henuz bitmedi:KK22:

Tempolu yuruyuse cikiyorum ama bu adim sayisi tum gun atilan adim canim
Aslinda hic aklimda yoktu masadaki herkes icince dayanamadim yarim bardak ictim ben de :KK43: uzun suredir icmiyordum :KK43: ve evet yumurta yiyemiyorum hic sevemedim
Ben
Hosbuldum. Cok tesekkur ederim. :)

Hemen o zaman bugunku menumu yazayim:

Kahvalti (11:00)
1 bardak cay, sekersiz
2 yumurtali sucuklu menemen
3 catal kuymak
Peynir
Zeytin
Domates, salatalik

Oglen (14:00)
2 porsiyon meyve (biraz visne, biraz karpuz, biraz kayisi)

Aksam (18:30)
1 tabak kiymali taze fasulye yemegi
1 porsiyon meyve (biraz visne, biraz uzum)

Genelde Karatay'a egimliyim ama aksi olarak bende meyve zaafi var. Ona biraz engel olabilsem cok iyi olacak cunku meyve=şeker deniyor.
Canim bana gore menun gayet guzel:rapci: sucuklu menemeni falan ekmeksiz bir yiyebilsem ben de kesin kilo vericem de...:KK48::KK48::olamaz::olamaz:
Benim sikinti karbonhidrat seninki de meyve...
Benim boy 165, kilo 63. Hedef kilo 60. Benziyoruz aslinda... Ama senin henuz alti aylik bebisin varken boylesin masaallah. Demekki normalde cok daha inceydin. Ben hedefimi ancak 60 koyabildim. Senin yas da kucuk muhtemelen... Ben 33.
50 kilo 163 boy cok zayif olmaz mi ki:confused::confused::confused:

Bugunku menum
Sabah - ogle : patates kizartmasi, sucuklu yumurta, zeytin,peynir(azicigi kasar),bal ,kaymak,3 dilim tb ekmegi

Ara ogun: 3 dilim karpuz

Aksam: 1 kase corba, 7 kofte, 1 kase pirinc pilavi, 1 kase cacik, bol salata

Ara 3-4 dilim karpuz, bol sekersiz cay
Su: simdilik 4 lt
Spor: 1,5 saat tempolu yuruyus(10000 adim) + 200 ip:spor::spor:

Kitap: hala ayni. " dirilt kalbini" her gun
az az okuyabildigimden henuz bitmedi:KK22:
Merhaba, ben yeni katildim araniza deneme surecindeyim. Gecmisini filan bilmeden yorum yapmam ne derece dogru bilmiyorum ama bana ogunlerin biraz fazla geldi, hangi tur diyet uyguluyorsun? Diyetisyen esliginde filan mi yoksa kalori hesabi ya da baska? Veeee sporun cok cok iyi.

Ben

Canim bana gore menun gayet guzel:rapci: sucuklu menemeni falan ekmeksiz bir yiyebilsem ben de kesin kilo vericem de...:KK48::KK48::olamaz::olamaz:
Benim sikinti karbonhidrat seninki de meyve...
Benim boy 165, kilo 63. Hedef kilo 60. Benziyoruz aslinda... Ama senin henuz alti aylik bebisin varken boylesin masaallah. Demekki normalde cok daha inceydin. Ben hedefimi ancak 60 koyabildim. Senin yas da kucuk muhtemelen... Ben 33.
50 kilo 163 boy cok zayif olmaz mi ki:confused::confused::confused:
Ben de az once senin menune yorum yazmistim, hehehe. Karsilikli yorum almak hosuma gitti. :)

Aslinda ilk hedefim 53 kg hani derler ya boydan 10 birim az olmali diye, benim de boyum 163 cm. Sonra ultra hedef olarak 50 dedim. Evet bebekten once 52 kiloydum hatta bir ara 51i de gormustum ama cok kisa bir sureligine sonra hamile kaldim zaten.

Eve hic ekmek almiyoruz biz careyi onda bulduk. Sonra zamanla alistik. Arada tabii ki borek tatli vs o eksik kapanmis oluyor ama oyle bandira bandira yeme aliskanligim artik yok (kucukken en en en sevdigim seydi:) resmen yemenin tadi oyle cikiyordu benim icin)

Ben de cok kucuk sayilmam aslinda 27 yasindayim.

Merhaba, ben yeni katildim araniza deneme surecindeyim. Gecmisini filan bilmeden yorum yapmam ne derece dogru bilmiyorum ama bana ogunlerin biraz fazla geldi, hangi tur diyet uyguluyorsun? Diyetisyen esliginde filan mi yoksa kalori hesabi ya da baska? Veeee sporun cok cok iyi.
Dogru diyosun ogunlerim fazla... Eskisine gore iki gundur azaltiyorum sanki... Insaallah aksamlari biraz daha hafif geciriraem iyi olacak bencede:deli::KK53: mesela pilavlari kaldirabilsem aksamdan...:super:

Ben de az once senin menune yorum yazmistim, hehehe. Karsilikli yorum almak hosuma gitti. :)

Aslinda ilk hedefim 53 kg hani derler ya boydan 10 birim az olmali diye, benim de boyum 163 cm. Sonra ultra hedef olarak 50 dedim. Evet bebekten once 52 kiloydum hatta bir ara 51i de gormustum ama cok kisa bir sureligine sonra hamile kaldim zaten.

Eve hic ekmek almiyoruz biz careyi onda bulduk. Sonra zamanla alistik. Arada tabii ki borek tatli vs o eksik kapanmis oluyor ama oyle bandira bandira yeme aliskanligim artik yok (kucukken en en en sevdigim seydi:) resmen yemenin tadi oyle cikiyordu benim icin)

Ayyyy genceciksin canim. :KK54: 30 a varmayanlar cok genc bence:KK48::KK48:
Ve esinle ayni fikirde olup eve ekmek almamaniz mukemmel, tebrik ediyorum ikinizi de...:super::super::KK52::KK52:

Dogru diyosun ogunlerim fazla... Eskisine gore iki gundur azaltiyorum sanki... Insaallah aksamlari biraz daha hafif geciriraem iyi olacak bencede:deli::KK53: mesela pilavlari kaldirabilsem aksamdan...:super:
Yavas yavas azaltirsan 1-2 haftaya kalmaz cok guzel bir menun olur bile. :)

Bu arada ben de ilk hedefi 60 ultra hedefi 57 olarak degistireyim bari. Beynime oyle sinyaller gondereyim bakalim bir de... Yediklerini azaltabilecek mi..:olamaz::KK48:

Ayyyy genceciksin canim. :KK54: 30 a varmayanlar cok genc bence:KK48::KK48:
Ve esinle ayni fikirde olup eve ekmek almamaniz mukemmel, tebrik ediyorum ikinizi de...:super::super::KK52::KK52:
Ay esimi sorma o kadar cok dikkat ediyor ki yemesine, bana da fazla yedigimde cok kiziyor :))) onun sayesinde ben bir cok seyi azaltabildim, yoksa diyorum ya kucukken hep bandira bandira buyudum ben. :)

Bugün ki son iftarımı yazmaya geldim.
Yarim litre su
1 tabak meecimek corbasi
1 tabak.salcali makarna
1 taze sogan
2 adet sivri biber

Spor
300 ip
10 dakika ankara havasi

Yatana kadar 3 lt su
Kitap yok
6 gunleri mi tuttun? Allah kabul etsin.

Sabah- bol domates salatalik biber
Ara sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma sade soda
Aksam 2 konserve light ton baligi, bol salata, tursu, yarim bardak kola zero(birakmaya calisiyorum)
Gece cay
9000 adim yuruyus
1.5lt su
Kitap olarak da hala arayistayim ne okusam bilmiyorum :)
Merhaba, sen de demissin zaten kolayi cikarsan menun ne kadar iyi oyle, hatta cok fazla iyi :) spor da guzel, bravo valla ne diyeyim.

Back