- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Insulin direncini kırmanın kolay yolundan biri karatay usulü beslenmedir canım. Bi göz at istersengünaydın herkese sonuçlarımı aldım, insülin direnci çıktı ilaç verdi doktor artık düşürmek için dikkat etmem lazım, başaracağım inşallah.
protein sebze doğal yağ ağırlıklı 2 öğünlü beslenme değil mi aşağı yukarı, evt kendime bir program yapmam lazımInsulin direncini kırmanın kolay yolundan biri karatay usulü beslenmedir canım. Bi göz at istersen
Evet, karbonhidratı nakliyattan ve kuruyemisten alabilirsinprotein sebze doğal yağ ağırlıklı 2 öğünlü beslenme değil mi aşağı yukarı, evt kendime bir program yapmam lazım
hadi geçmiş olsun canımgünaydın herkese sonuçlarımı aldım, insülin direnci çıktı ilaç verdi doktor artık düşürmek için dikkat etmem lazım, başaracağım inşallah.
tatlım yoğurt bugünden itibaren daha çok yiyeceğim inşallah sizinde aklınızda bulunsun kızlar plates hocam gece bile baharatlı yoğurt yeyin yatın dediYoğurt , meyva yada kuruyemiş alabilirsin yanına canım
Karbonhidratı nerden alcakEvet, karbonhidratı nakliyattan ve kuruyemisten alabilirsin
Gece bol biberli yoğurt yemek gece boyu karın yağlarını yok eder.tatlım yoğurt bugünden itibaren daha çok yiyeceğim inşallah sizinde aklınızda bulunsun kızlar plates hocam gece bile baharatlı yoğurt yeyin yatın dedi
Ya burda az saçmalamışımKarbonhidratı nerden alcak
1 yaşında tam.Tatlım bebek kaç aylık?
off vakit olsada yapsamda yazsam keşkeSuyu sporuda yazki puan verelim
sağol cnmhadi geçmiş olsun canım
Spor nerdekızlar selam herkese.
sabah
2 kepek ekmek arası beyazpeynirli tost.
ara-3kuru kayısı-1 su bardağı kefir.
öğlen -4köfte
1 kepçe çorba
3yk semizotu salatası
ara-1 muz olacak birazdan
aksam yıne yoğurt semizotu:)
içimden semizotu ağacı çıkacak ama napım..çürümesin boşa gitmesin dimi ama yazık..:)
-iki gündür kendimi çok fit hissediyorum nedendir bilinmez:)
kitapta tez konumda yardımcı olacak o yüzden -patriyarka kuramısylvia walby
Takımdayken kaç kiloydunKızlar ben bu ara çok yoğunum. Ama yoģunluktan kilo vermek yetine alıyorum.
Burası benim tek ilacım. Ama vakit bilamıyorum. Artık bulmsm gerek. Bu sabah 93.7 kg uyandım.
Sabahtan bu yana başım ağrıyor morsl bozukluğundan. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorim. Biraz daha dikkat edeceģim artık.
Ya okuyorum okuyorum bi anlam çıkmıyorduYa burda az saçmalamışımBizim grupda daha çok anlaşılmaz olmuş
Bakliyat yazdım nakliyat çıkmış
Oy oy kıyamamYa okuyorum okuyorum bi anlam çıkmıyorduçile çektim yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?