Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın herkese sonuçlarımı aldım, insülin direnci çıktı ilaç verdi doktor artık düşürmek için dikkat etmem lazım, başaracağım inşallah.
Insulin direncini kırmanın kolay yolundan biri karatay usulü beslenmedir canım. Bi göz at istersen

tatlım yoğurt bugünden itibaren daha çok yiyeceğim inşallah sizinde aklınızda bulunsun kızlar plates hocam gece bile baharatlı yoğurt yeyin yatın dedi
Gece bol biberli yoğurt yemek gece boyu karın yağlarını yok eder.

Kızlar ben bu ara çok yoğunum. Ama yoģunluktan kilo vermek yetine alıyorum.
Burası benim tek ilacım. Ama vakit bilamıyorum. Artık bulmsm gerek. Bu sabah 93.7 kg uyandım.
Sabahtan bu yana başım ağrıyor morsl bozukluğundan. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorim. Biraz daha dikkat edeceģim artık.

kızlar selam herkese.

sabah
2 kepek ekmek arası beyazpeynirli tost.

ara-3kuru kayısı-1 su bardağı kefir.

öğlen -4köfte
1 kepçe çorba
3yk semizotu salatası

ara-1 muz olacak birazdan

aksam yıne yoğurt semizotu:)

içimden semizotu ağacı çıkacak ama napım..çürümesin boşa gitmesin dimi ama yazık..:)

-iki gündür kendimi çok fit hissediyorum nedendir bilinmez:)

kitapta tez konumda yardımcı olacak o yüzden -patriyarka kuramı :P sylvia walby

kızlar size bir ek bilgi vereyim:)

arada nadiren cay içiyorum ve çok açık. bunun içine mutlaka ya limon ya da karanfil atıyorum.
cilt bakımı için armadada bi yere gittik arkadaşla bir kaç ay önce.ukraynalı bir cilt bakımcı vardı.onun önerisi.
bir kızın bu kadar mı pürüzsüz cildi olur.şok olmuştum.:)

kızlar bu arada yediklerimi beğenmişsiniz teşekkür ederim...
diyetisyenle zamanında zayıflayan ve kılomu koruyan biri olarak biliyorum formülü.ne yemek gerektiğini falan.
o yüzden geçmişten kalan alışkanlık yeme düzenim bu şekilde.

laktozsüz süt 3 yk lifalif forever:)

kızlar selam herkese.

sabah
2 kepek ekmek arası beyazpeynirli tost.

ara-3kuru kayısı-1 su bardağı kefir.

öğlen -4köfte
1 kepçe çorba
3yk semizotu salatası

ara-1 muz olacak birazdan

aksam yıne yoğurt semizotu:)

içimden semizotu ağacı çıkacak ama napım..çürümesin boşa gitmesin dimi ama yazık..:)

-iki gündür kendimi çok fit hissediyorum nedendir bilinmez:)

kitapta tez konumda yardımcı olacak o yüzden -patriyarka kuramı :p sylvia walby
Spor nerde
Onuda yaz yıldızı kap

Kızlar ben bu ara çok yoğunum. Ama yoģunluktan kilo vermek yetine alıyorum.
Burası benim tek ilacım. Ama vakit bilamıyorum. Artık bulmsm gerek. Bu sabah 93.7 kg uyandım.
Sabahtan bu yana başım ağrıyor morsl bozukluğundan. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorim. Biraz daha dikkat edeceģim artık.
Takımdayken kaç kiloydun

Son düzenleme:
Back