- 18 Mart 2018
- 30.593
- 121.647
- 598
- 35
Spor olsaydı 10 duMenüm
Sabah
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
1kk peynir
Ara 2 yaprak galeta 8 çiğ badem
Öğle 1 tabak Taze fasulye
2 kaşık süzme yoğurt
1 buçuk dilim ekmek
Ara yarım muz
Akşam
Karpuz 2 yaprak galeta 1 kk peynir
Sonra azcık daha karpuz yedim
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yok
Kitap yok
1 yaşında olan bebişin arkasında gezmek var.
Piki :)Sahur eklersen 10
Cnm cok gecmis olsun .rabbim sifa versin insallahTeşekkür ederim hepinize :) burnunda ciddi nefes problemi vardı hem kemik eğriliği hem polip tamamen tıkamıştı iki burun deliğini de çok şükür kurtuldu inş bizde başındayız bu gece
Saol Canım benim :) Allah seninde oruçlarını kabul etsin inşCnm cok gecmis olsun .rabbim sifa versin insallah
Abla profilfotogragin dikkatimi cekti tebrik ederim. Su orucu ise yaramis tebrikler
Sağol canımAbla profilfotogragin dikkatimi cekti tebrik ederim. Su orucu ise yaramis tebrikler
Hakkaten tebrik ederimSağol canım
Yarında yenisini koyarım
Kitabın adını da yazarmısın?Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah bol domates salatalik biber
Ara cay
Oglen soguk kahve, 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Ara cay
Gece de turk kahvesi icerim
Bir de benim salatalarim cok zengin oluyor icinde zeytin, misir, sebzeler oluyor yani biraz kalorisi yuksek oluyor :)
Spor olarak 9000 adim
1.5 lt su
Sabah vapurda biraz kitap okudum
Harikasın canımB
Bu saate ne yemegi yatcaz artık
Du menüyüde vereyim
Sabah yumurta
1 galeta
8 zeytin
Yeşil cay
Dibek kahvesi
Öğle
Yoğurt
Bezelye yemegi
2 galeta
Salata
Aksam
Bezelye
Salata
Yumurta
15000 adim
Yarim saat plates
Ahmet ümit e devam
Ay bide maske yaptım
8 gündür tek bir cikolata yemedim mucize gibi birsey
Çok geç mi geliyorlar böyle işten.Oğlum ışten yeni geldi, eşim daha gelmedi canım. Onlar için hazırladım
Çok güzeel..Evet gelelim bemim iftar menume.
2 tane tavuk durum. 350 ml ayran
Yatana kadar 3 lt su.
110 ip atlama
10 dakika ankara oyun havasi
Kitap pinhan. Cok sikildim bu kitaptan bitiremiyorum
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim hepinize :) burnunda ciddi nefes problemi vardı hem kemik eğriliği hem polip tamamen tıkamıştı iki burun deliğini de çok şükür kurtuldu inş bizde başındayız bu gece
Saol kaptanımGeçmiş olsun canım
1984'u okuyorum hala bugun yarin biter diye dusunuyorum :)Kitabın adını da yazarmısın?
Keşke canım ya ama sabah ve öğle yemeğimi işte yiyorum ve evden getiriyorum ekmek işine hiç girmiyorum zaten yemeğimi zor getiriyorum her gün hergün çok zor oluyor ev ve işim çok uzak ama yinede haftaya getirmeye çalışayımGaletayi bıraksan artık
Genede 10
Afiyet olsun canım 9Günaydın kızlar.dün akşam misafirlikte kendimi sınırlayabildim.arkadaşım da Allahtan çok ısrarcı olmadı.sütlü muhallebimsi meyveli bir kup vardı onu da oğlumla paylsştım.börek ve pastalara dokunmadım.işin kötüsü regl oldum.tartı yüzümü güldürmeyecek bu hafta
Sabah; mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:1hurma
Öğle:fırında tavuk yanına sebze garnitür,çorba
Ara:kiraz
Akşam: çorba,1kase havuçlu tavuklu pilav,salata
Misafirlikte sütlü muhallebi
2.5lt su,reglden dolayı migrenim tuttu spor yapamadım.hatta ağrı kesici içiyorum 2 gündür ödemlendim iyice
Vardiye çalışıyorlar. Evet bu hafta çok geç geliyorlarHarikasın canım
Çok geç mi geliyorlar böyle işten.
Yoğurt , meyva yada kuruyemiş alabilirsin yanına canımKeşke canım ya ama sabah ve öğle yemeğimi işte yiyorum ve evden getiriyorum ekmek işine hiç girmiyorum zaten yemeğimi zor getiriyorum her gün hergün çok zor oluyor ev ve işim çok uzak ama yinede haftaya getirmeye çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?