Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ipek zeynep canım ciltle ilgili soru sormuşsun YouTube da Aras barlas diye bi kanal var çocuğun cildi kaymak gibi maşallah yaptıklarını anlatıyor çok güzel doğal tarifler var bi dene istersen
canım akşam baktım ve birisini yaptım artık iki haafta bir maskeyi denerim inşallah sonuç alırım bu arada çocuk maşallah bebek gibi

kızlar selam günaydın herkese.
tüm yazılanları okusamda yazmaya yetişemiyorum.
1 yaşında bebeğim var. aksam işten gidince onla uğraşıyorum ve maalesef 12 den önce uyumayan bir bebek. birde tez yazıyorum bu ara. kitap okuyamıyordum ama basit kafamı çok yormayan bir kitaba sayenizde başlayacağım:)

bebeğim geceleri ve haftasonu emmeye devam ettiği için çok etkili bir diyet yapamıyorum. bazı baharatları sütü kestiği için kullanamıyorum.
mesela benim favorim zencefil zerdeçaldır ama süt kesiyor. o yuzdn toz tarçın ile idare ediyorum:)

bugun işe gelirken kuru kayısı ,soda ve kefir getirdim. ara öğünümde onları tüketeceğim.
akşam eşim kola içerken bende soda içtim.bu bile benim için büyük gelişme...
buranın yararı kaçınılmaz ama keşke daha aktif olabilsem..
bir adımsayar almayı düşünüyorum. vestelin sitesinde var biraz pahalı ama hoş görünüyor.
benden şimdilik bu kadar.sevgiler

aksam sonradan yediklerin olmasaymış süpermiş

ciltle ilgili ne sormuştun. kaçırmışım.
canım yüzümde biraz doğum lekeleri ve güneş lekeleri kaldı güneş kremi kullanıyorum ama bu eski lekeler için kızlara maske sormuştum seninde bildiğin varsa paylaşırsan sevinirim

AYŞE KULİN VE AHMET ÜMİT TAVSİYE EDERİM kesinlikle elinden bırakamazsın, adım sayarda alma bence telefona değişik proğramlar var onlardan birini indir derim

canım yüzümde biraz doğum lekeleri ve güneş lekeleri kaldı güneş kremi kullanıyorum ama bu eski lekeler için kızlara maske sormuştum seninde bildiğin varsa paylaşırsan sevinirim
bende de aynı problem var alnımda dogum lekesi kaldı

Nutella ve kızartmadan birer puan kırdım
8

Sodada mideyi genişletiyor diye duydum canım. Tecrübe edemedim çünkü içemiyorum sevmedim. Tecrübesi olanlar açıklama yapsın. Adımdaydı satın almana gerek yok telefona indirirsen yeterli. Bebişini Allah bağışlasın, gülerek büyüt

merhaba gezegenfeza nickin çok hoş bu arada:)
sade soda mineral deposu. ve içince bana tokluk hissi veriyor inanılmaz derecede şişiriyor.
severek içiyorumda. ve hangi diyetisyene gittiysem mutlaka günde 1 soda içmemi öneriyorlar.
bende en azından kola yerine içeyim diyorum. mide büyütma olayını ilk defa duydum açıkçası.

bebişime iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. keltoş tombik bir oğlum var. hepinizi öpüyoruz:)

bende de aynı problem var alnımda dogum lekesi kaldı
ben bir süre limon ve sirke sürüp yattım yüzüme o biraz lekeleri aldı tamamen kendi cildim değil hala var tatlım bakıyorum herkesin tek bir tonda cildi var bembeyaz bide kendime bakıyorum harita gibi her yeri değişik bir renk ama dikkatli bakınca belli oluyor sende bir dene derim limon ve sirke sür yat geceleri

bende doğum lekesi yoktu ama çilliyim zaten:)
pirinç suyunu övüyorlardı. ten rengini açıyormuş.

Noolmuş keltoşsa, benim eşimde keltoş. Dediğim gibi canım tecrübem yok. Iyı geldiğini biliyorsan sorunda yok.

Canım günlük d vitamini ve omega3 kullanıyomusun?
Hacamat yaptır canım..
günaydın kızlar, şeker orucuna başladım, 1 fincan sade türk kahvesiyle. bugün toparlanıcam inş.
Rastgele şekerim.

Canım zaren emzirirken katı diyet olmaz. Sen sağlıklı beslenme ve bol su ile halledersin merak etme. Spora da çok yüklenme. Belli bi süre yapsan yeterli.
Bazı bünyelerde ödem yapabiliyor soda.

Büyüttüğünü ben de ilk defa duydum..
Benim rus diyetinde tam aksine mide küçülsün diye soda içiliyodu.
Noolmuş keltoşsa, benim eşimde keltoş. Dediğim gibi canım tecrübem yok. Iyı geldiğini biliyorsan sorunda yok.

Canım günlük d vitamini ve omega3 kullanıyomusun?

Hacamat yaptır canım..

Rastgele şekerim.
3 sene önce havcamat yaptıracaktık.
Eşime dedimki önceben yaptiriyim sen sonra yaptır. Yok ben öyle dememişim sen git yaptır birde video çektir. Gördükten sonra dahada yaptırmadım korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…