Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Beraber mi baslasak.seker.orucuna
Hadi başlayalım mı? Kaç gün yapalım 21 gün mü? Meyve sayılmaz ama dimi :KK17:
Tamam canım deneyeyim inş zaten ben yapabilirsem herkes yapar :KK70:
:KK24: ben sana güveniyorum
Canim kabağı çiğ kullanırsan glisemik indeksi düşük olur.
Pişirirsen glisemik indeksi yükselir ve kilo vermen zorlaşır.
havuç değil miydi o ya :dondurma: kabak da öyle olduğunu bilmiyordum o zaman yoğurtla yemekte fayda var

havuç değil miydi o ya :dondurma: kabak da öyle olduğunu bilmiyordum o zaman yoğurtla yemekte fayda var
21 gun tamam.
Meyve sayilmiyor. Fabrikasyon sekerli yiyecekl3r vebpaket gidalar. Internette cok aciklamalari var bakalim bi. Yarin baslayalim. Olmaz

21 gun tamam.
Meyve sayilmiyor. Fabrikasyon sekerli yiyecekler ve paket gidalar. Internette cok aciklamalari var bakalim bi. Yarin baslayalim Olmazsa

Canim kabağı çiğ kullanırsan glisemik indeksi düşük olur.
Pişirirsen glisemik indeksi yükselir ve kilo vermen zorlaşır.
Ben çiğ sebze tüketince daha çabuk acıkıyorum pirişince daha iyi oluyor benim için detoksda da 5-10 dk pişirin diyordu
bencede gir ben cikolata orucundayım 6 gün oldu yemedim kendime inanamıyorum yemin ederim şaka gibi yemediğin gün yoktu , başlayınca gerisi geliyo tatlım
Bende 1 Aydan fazladır aburcubur orucundayım :D bayram çikolatası hariç cipstir gofrettir topkek filan hiçbirşey yemedim :) Bunun kapsamını genişletirsem daha iyi olacak :)

Resmen yazacagim mesaji yazmissin canim.:halay::halay::dondurma::dondurma::dondurma:. Sirf ondan baslamaya niyetlenemiyorum ben yazin seker orucuna.:KK53::KK53: kizlar ekmek de beyaz ekmwk kabul edilmiyor degil mi seker orucunda????
Siyah kabul ediliyor, beyaz yasak
Ben sana yediğim ekmeği yazıyım.
Bayram günü kahvaltıda kizimda toplandık, damadın ailesiyle birlikte.
1 dilim siyah ekmekten 2 lokma arttı, bitiremedim.
6 gün sonra bir arkadaşa kahvaltıya gittik, 1 dilimde orda 2 lokma artırarak yedim.
Daha bu zamana kadar ekmek türü hiçbirşey yemedim.

Siyah kabul ediliyor, beyaz yasak
Ben sana yediğim ekmeği yazıyım.
Bayram günü kahvaltıda kizimda toplandık, damadın ailesiyle birlikte.
1 dilim siyah ekmekten 2 lokma arttı, bitiremedim.
6 gün sonra bir arkadaşa kahvaltıya gittik, 1 dilimde orda 2 lokma artırarak yedim.
Daha bu zamana kadar ekmek türü hiçbirşey yemedim.
:nazar::nazar::nazar::nazar: supersin ablam:KK200::KK200:
Ya ben seni cok merak ediyorum. Yok mu instagram hesabin :KK68:

Olur olur çok güzel olur:sinirli::sinirli::sinirli:
Valla olsa keşke şerbetli tatlıları belki Bırakırım ama dondurmasız bir yaz düşünemiyorum :(:(

Resmen yazacagim mesaji yazmissin canim.:halay::halay::dondurma::dondurma::dondurma:. Sirf ondan baslamaya niyetlenemiyorum ben yazin seker orucuna.:KK53::KK53: kizlar ekmek de beyaz ekmwk kabul edilmiyor degil mi seker orucunda????
Gel biz dondurmalı yapalım :D

Evetttt gelelim bugüne ilk menü benden gelsin. Tan 4-4lük uyamasam da bence gayet iyi bi gün oldu. Yarın kardeşim ameliyat olacak. Bugün kabak aldırabilseydim yapıp hastaneye götürecektim ama aldıramadım. Napıcam bilmiyorum :/

KAHVALTI(14.00)(Bugün çok geç kalktım)
1 haşlanmış yumurtalı yeşillikleri yağsız salata
3 dilim süzme peynir
Yeşilçay

ARA(16.00)
6 kiraz
2 kayısı

AKŞAM(18.30)
1 tabak yoğurtlu kabak
(Fırında kızarttıgım kabaklarım vardı onun üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt döktüm)
1 kase mercimek çorbası (bugün öğle yemeği yok diye böyle oldu)

Bugün yeğenimin doğumgünü ona yaşpasta yaptım birazcık kalite kontrol yaptım yaparken :) bitmişinden yemiycem ama

Su:
Çay: :
Spor:
Kitap:
Boşlukları gece tamamlayıp yazıcam inş :)

Evetttt gelelim bugüne ilk menü benden gelsin. Tan 4-4lük uyamasam da bence gayet iyi bi gün oldu. Yarın kardeşim ameliyat olacak. Bugün kabak aldırabilseydim yapıp hastaneye götürecektim ama aldıramadım. Napıcam bilmiyorum :/

KAHVALTI(14.00)(Bugün çok geç kalktım)
1 haşlanmış yumurtalı yeşillikleri yağsız salata
3 dilim süzme peynir
Yeşilçay

ARA(16.00)
6 kiraz
2 kayısı

AKŞAM(18.30)
1 tabak yoğurtlu kabak
(Fırında kızarttıgım kabaklarım vardı onun üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt döktüm)
1 kase mercimek çorbası (bugün öğle yemeği yok diye böyle oldu)

Bugün yeğenimin doğumgünü ona yaşpasta yaptım birazcık kalite kontrol yaptım yaparken :) bitmişinden yemiycem ama

Su:
Çay: :
Spor:
Kitap:
Boşlukları gece tamamlayıp yazıcam inş :)
Puanida gece alırsın

Yihuuu.... En sonunda seytanin bacagini kirdim. Bugun spor yapabildim. Insaallah devami gelir... Menum yine cok kotuydu ama spora devam ettikce daha duzelir diye dusunuyorum.
Sabah : 3 dilim tam bugday ekmegi(yagli balli),1 haslanmis yumurta,5 zeytin, 1 kk buyuklugunde peynir
Ara: 1 ceviz
Ogle: dugun yemegi ( sulu et,bulgur pilavi,cacik,ezigelin corba,cok az ekmek,az helva
Ara: 1 porsiyon dondurma(4 top vardi sanirim:dondurma:o_O)
Aksam: bir pogaca, bir simit, 1 tb ekmegi,peynir,zeytin,domates,salatalik,
bolca sekersiz cay
Ara: 1 avuc kabak cekirdegi
Su : 3,2 litre
Spor :1100 ip:spor::spor::spor:, 40 squat,40 diz cekme,100 ic bacak hareketi(cemberle)
Kitap : bir kac ay once baslayip kitap okumayi birakinca yarim kalan guzel kitabim " Dirilt Kalbini". Yeniden basliyorun insaallah kitabima.
Hem kalplerimizi hem vucutlarimizi diriltebilmek dilegiyle canlar:KK5::KK5::KK5:
Senin adına sevindim canım

Menüm
Sabah
4 kayısı
Ara
2 kayısı
Kahvaltı
2 küçük yumurtadan peynirli,pastırmalı, cevizli omlet
2 domates
3 zeytin
Ara
3 kaşık mercimek çorbası (tuzuna baktım)
1 kayısı

Akşam
3 kaşık tantuni
1 dilim brokoli,tavuk,mantar,patatesli yemek
Bol salata

Son ara
1 dilim elma
2 kayısı
3 halka muz

Su
3 lt ye yakın
Yarım lt yeşil çay
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 büyük fincan türk kahvesi

Spor
500 ip
Canım geç mi kalktın yoksa normalde de 2 öğünmü yiyorsun?
Ip topiğini bulamadım kaptanım, müsait olunca linkini yollarsan sevinirim
Tamam canım.
Bu ara bol bol tatlı görüyorum kaptanım herkesin menüsünde.şekersiz diyeti yapıyor diprr gruplar bari bizde tatlısız çikolatasız grubu kuralım

onu da yağsız tavada pişirdim kızartma değil
Kendi adıma son kalan dilimdi..

Back