Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bence menun guzel canim. Leblebi ile ilgili bilgiyi ben de yeni ogrendim ama bir avuc beyaz leblebiyi cok oneriyorlar diyetisyenler. Ben de onu cok severim normal leblebiyi hic aramam zaten:KK48:
20000 adimi ne ara atiyorsun mukemmelsin. Ben o kadar kostum hizli hizli yurudum bir saatte kan ter icinde kaldim ancak 8800 adim oldu da... Isin geregi mi gun icinde bu kadar adim oluyor. Meslegin neydi canim? Bir de ustune plates:KK5:
tatlım saban 6 da evden çıkıyorum 7.20 kadar yürüyorum sonra metroya biniyorum 20 dk yoldan sonra tekrar yarım saat yürüyorum , öğle tatillerinde yemeğimi yeyip hemen çıkıyorum artık vakte göre ne kadar yürürsem , eğer otobüs kullanırsam iş yerimin dibinden geçiyor hiç yürüyemiyorum bende ancak bu şekilde telafi ediyorum. çok hızlıda yürüyemiyorum bu arada

tatlım saban 6 da evden çıkıyorum 7.20 kadar yürüyorum sonra metroya biniyorum 20 dk yoldan sonra tekrar yarım saat yürüyorum , öğle tatillerinde yemeğimi yeyip hemen çıkıyorum artık vakte göre ne kadar yürürsem , eğer otobüs kullanırsam iş yerimin dibinden geçiyor hiç yürüyemiyorum bende ancak bu şekilde telafi ediyorum. çok hızlıda yürüyemiyorum bu arada
ha bu arada memurum canım 657 tabiyim :KK56:

Canim benim senin zaten kilo vermeye degil sikilasmaya ve kas artirmaya ihtiyacin var bence. Yanlis hatirlamiyorsam boyun 170 lerde kilon 61 di. O yuzden senin bol proteinli beslenip vol spor yapman gerekir bence. Haftanin 3-4 gunu kardiyo diger gunler agirlik calismak gibi. (Evde mini dambillarla baslayabilirsin ve squat,lunge, plunk gibi kendi agirliginla yapilan hareketlere agirlik verebilirsin
Bir zamanlar 55 kiloydum gobegim yoktu, su an 61 kiloyla gobegim var ve bacaklarim cok kalin bu yuzden kilo vermeye calisiyorum. 55 e dusunce kas yaparim diye dusunmustum

eveeeet geldim...
Oncelikle.degerlendirirkennsunu goz onunde bulunduralim lutfen ben sahursuz tutuyorum orucu yarin da oruc tutacagim aahur yaomayacagim.

2 bardak su
1 tabak tavuk suyuna corba
1 tabak taze fasulye
1 kase patates salatasi
Normal salata
2 dilim ekmek
3 dilim evvyapimi kucuk dilim baklava
Kavun 4 dilim
3 tane kiraz
Cay

Yatana kadar bol su
5000 adim
baklava dışında iyi bence

Menüm
Sabah
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Ara 1 yaprak galeta
Öğle
1 tabak semizotu yemeği bulgurlu
4 kaşık süzme yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara yarım muz
1 top dondurma
10 tane çiğ badem
Akşam
1 tabak patlıcan musakka kıymalı
1 dilim ekmek porsiyonunda makarna
1 dilim ekmek
1 kase semizotu salatası yoğurtlu
Ara 10 kadar çilek
Totalde 1400 kalori falan yaptı yediklerim
Spor ev temizliği
Su hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok
akşam hem makarna hem ekmek olmasaymıs daha iyi olurdu canım

Yooookkk bu su prucu detoks vs bana gore degil. Yapabilene helal olsun ama gercekten faydali mi acaba:KK58: bana su ve kastan kaybettirir gibi geliyor. :KK35:
3 lt su içiyorsun, çay vs. 1 lt de onlar olsa sudan nasıl kaybedeceksin? Bunu yapıp yan gelip yatmıyorsun, en az 20 dakika yürüyüş yapılması lazım. Ki dün bisiklet sürdüm, hava bozuk bugünde sürerim.
Bu şekil yapılırsa zararı yok.

En önemlisi doktor kontrolü olmadan, yapabilirsin demeden kimse yapmasın.

Ben de seker orucuna girmek istiyorum
Şiddetle tavsiye ederim.
Bayramdan önceki pazartesi bikac arkadaşla başladık, bayramı kilo vermeden geçirdik. Ne kaybettik? Pasta, börek,poğaça, tatlı:KK43::KK43::KK43: kilo kaybettik kilo:KK76::KK76::KK76:

3 lt su içiyorsun, çay vs. 1 lt de onlar olsa sudan nasıl kaybedeceksin? Bunu yapıp yan gelip yatmıyorsun, en az 20 dakika yürüyüş yapılması lazım. Ki dün bisiklet sürdüm, hava bozuk bugünde sürerim.
Bu şekil yapılırsa zararı yok.

En önemlisi doktor kontrolü olmadan, yapabilirsin demeden kimse yapmasın.
:KK52::KK52::KK68:

off işler güçler çocuk hep bahane hep bahane 1 hafta daha geçiyor, her gün başlayacağım deyip akşama doğru bırakıyorum her zaman vakit bulup internete giremiyorum buraya da yazmayınca motive olamıyorum, kışın güzeldi sabitti hayatım rutinim vardı şimdi çok mobilim çocuk büyüdü hareketlendi yaz geldi tatil geldi ben vereceğime daha da aldım, nasıl bir beyin bu ya, hastalık gibi diyete başladığım an daha çok yedirtiyor. az önce spor yaptım şimdi canım tatlı bir şeyler çekiyor, ne anladım ben bu işten:KK11:

off işler güçler çocuk hep bahane hep bahane 1 hafta daha geçiyor, her gün başlayacağım deyip akşama doğru bırakıyorum her zaman vakit bulup internete giremiyorum buraya da yazmayınca motive olamıyorum, kışın güzeldi sabitti hayatım rutinim vardı şimdi çok mobilim çocuk büyüdü hareketlendi yaz geldi tatil geldi ben vereceğime daha da aldım, nasıl bir beyin bu ya, hastalık gibi diyete başladığım an daha çok yedirtiyor. az önce spor yaptım şimdi canım tatlı bir şeyler çekiyor, ne anladım ben bu işten:KK11:
Hemen o eline aldigin tatliyi yavasca yere birak.... Sakin ol... Onun seni yaglarina mutsuzluga hapsetmesine izin verme... Eline koca bir bardak su al onu ic. Iki dk kendini dinle. Hala gecmezse tatli istegin o zaman eline 10 kadar kavrulmamizbadem ve 1 adet elma veya bir cesit meyve al. Kan sekeein dusmus. Kslorisi dusuk bir seyle atlatirsan sorun yok canim:halay::kk77::KK45:

Diyete başladım demeyip porsiyonlarını küçült, tatlı isteğini meyvayla karşıla, bol su ve bitki çayı iç, ağzın miden boş durmasın.
Bu şekil 1 hafta sabret, tartıdaki rakam oynamışmı

Benim menüm bugün biraz kötü geçti :/ kendimce cezalıyım zaten akşam bir kase yogurt yemeyi planlıyorum
2,5 lt su içildi
Adımsayar 13000
Eve gidince leslie veya zumba yapmayı planlıyorum :)
Sapiens devam :)
Umarım düzeltmişsindir canım
Bugünkü menum
Sabah 12.00 6 dilim halka izgara sucuk 1 kk peynir 1 pasta tabagi boyutunda katmer 1/2 cay kasigi elma reçeli
Aksam 18.30 1 tabak firinda patatesli tavuk 1 kase yogurtlu bulgur koftesi
Su 2 lt
Kilo verme döneminde olabildiğince şekerden uzak duruyoruz canım
Bugünkü menüm
Sabah: patatesli omlet 1dlm,peynir, zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:1hurma
Öğle:5-6kaşık bamya yemeği,yoğurt,1dlm ekmek
Ara:1avuç kuruyemiş,1dlm ananas
Akşam;1 şinitzel,3 ara ızgara köfte,yoğurt
2lt su,45dk kikboks cardio
Kitap:serenad
Harika bi menü..
Iyi geceler kizlar
7000 adim yurudum bugun
1984u okumaya devam ediyorum
bugunki menumu paylasayim
Sabah bol domates bol salatalik
Oglen diyet kola ve 1 yesil elma
Aksam diyet kola tavuklu peynirli salata
Gece turk kahvesi

Kolayi birakamiyorum kizlar bi tavsiyemiz var mi :KK43:
Bırakman gerektiğini beynine anlat tatlım

Hemen o eline aldigin tatliyi yavasca yere birak.... Sakin ol... Onun seni yaglarina mutsuzluga hapsetmesine izin verme... Eline koca bir bardak su al onu ic. Iki dk kendini dinle. Hala gecmezse tatli istegin o zaman eline 10 kadar kavrulmamizbadem ve 1 adet elma veya bir cesit meyve al. Kan sekeein dusmus. Kslorisi dusuk bir seyle atlatirsan sorun yok canim:halay::kk77::KK45:
Ya da kocamannnn bir tabak salata yap kendine acilen bol yesillikle. Aban ona... Cok ise yariyor... Zamaninda cok yapmisligim var:super::KK70:

Back