Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aferin sana senin tercihin de guzel olmus. Tatli yokkkkkk tatli yokkkkk. Bir iki dk da yiyip bitirdigin o tatli butun sporunu alip goturur yoksa...

slm kızlar. off yaaa. sinir oldum kendime.

sabah 4 yk lifalif 1,5 bardak süt.

ara-1 nektarın

öğlen :1 porsiyon et kavurma
1porsiyon çorba.
3 yk rus salatası 4 kayısı
(

akşam : şimdiden yazayım başka bişey yememyeyim.
1 porsiyon semizotu yemeği
1su bardağı yoğut
iki dilim kepek ekmek

maalesef bu yeme bana fazla. öğleni minimuma indirsem süper olacak

Öğleni yemişsin geçmiş artık. Akşam ekmeği ya 1 dilim ye yada hiç yeme canım, öğleyi telafi edersin

11639.sayfadan devam edicem döndüğümde..

Merhaba kızlar..
Seçim öncesi ve sonrası yoğunluğuna takıldım..
Şimdide spor için hazırlanıp çıkmam lazım.
Öpüyorum hepinizi..
Kaptanım nerdesin yahu
Ben dün su orucuna başladım, gelmediğin için haberin olmadı

Kızlar ben bugün kabak detoksuna başladım inş 3 gün yapmayı düşünüyorum

KABAK DETOKSU

KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik

ÖĞLE
Kabak detoksu

ARA
2 orta boy meyve

AKŞAM
Kabak detoksu

ARA
Bol tarçınlı süt

Kabak detoksu da şöyle hazırlanıyor. 2 orta boy kabak rendeleniyor.Suyu sıkılıp 1 tk zeytinyağıyla kavruluyor.Üzerine yoğurt ve 2-3 ceviz eklenip afiyetle yeniyor.

Tam detoks gibi değil aslında çok sağlıklı ve doyurucu inş 3 gün sabredip sonuçlar bakıcam.

Canım bende senin gibiyim ama artık bi dur dememiz şart yoksa kilo gittikçe gidiyor ben bugün kabak detoksuna başladım tarifi de yazdım bi bak istersen belki motive olmana yardımcı olur

canım menü benim gözüme çok gözükmedi. Sabah zaten çok hafif akşamı da dediğin gibi geçirirsen Harika olur :)

Kaptanım nerdesin yahu
Ben dün su orucuna başladım, gelmediğin için haberin olmadı
Su orucu mu çok merak ettiğin ama cesaret edemediğim bişey merakla bekliyorum sonucunu

Kizlar instagram ile ilgili kimse bir sey dememis. Ben @akrep33 kaptani buldum ve gordum. Benim hesap @hreyyanikerem
Ben kullanmiyorum sosyal medya.
Hesaplarimi 3 ay once tamamen kapadim cok iyi geldi.

Bu havuc taratorun kabak versiyonu gibi. Tam benlikmis bayilirim. Yogurduna sarimsak da koysak olur mu acep

Ev temizliği spor sayılmıyor. Ekstra cam silersen olur.
Cam sildinmi?
1 tane sildim şükür canım toz aldım süpürdüm ve yerleri sildim
Akşam son aranda meyve olmasa daha iyi olurmuş gibi sanki :)
Haklısın. Akşam olduğunda boşluk oluyor illa bir şey yemem lazım
Kalori hesabini tahmini mi yapiyosun canim yoksa bir uygulama mi kullaniyorsun? Cesidin cok her seyden uygun miktarlarda yemissin bence. Ekmeklerin tam bugdaysa super. Senin vermek istedigin kilo ne kadardi canim?
Ekmeğin biri ekşi maya köy ekmeği diğerleri çavdar canım. Tam buğday bana dokunuyor. Yediklerimi tartıyorum yazıo diye bi program var onunla hesaplıyorum. Ben buraya 85.6 ile başladım şu an 72lerde geziyorum 59 olmak istiyorum. Boy 163 cm
akşam hem makarna hem ekmek olmasaymıs daha iyi olurdu canım
Haklısın canım o an yemem gerekiyor gibi hissettim
Ben de seker orucuna girmek istiyorum
Bende girsem iyi olur. Şeker bağımlılığım var benim bence. Aklımda hep aburcubur var.
Sende benim gibi kalori say istersen. bi süre limit dahilinde istediğinden yersin. Yada mecbur yiyemezsin
Kizlar instagram ile ilgili kimse bir sey dememis. Ben @akrep33 kaptani buldum ve gordum. Benim hesap @hreyyanikerem
Canım ben isterim. Mesaj olarak yazarım kullanıcı adımı
kendine hiç sinir olma menün gayet güzel
bende istiyorum bunu yapmak ama cesaret edemedim. Yap bakalım nasıl olacak memnun kalacak mısın

Beraber mi baslasak.seker.orucuna

Kolay gelsin canım ben direkt açlık oruçlarını çok merak ediyorum ama bi uzman denetimi altında yapmak lazımmış bence onda su bile yok yanlış bilmiyorsam

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Ben kullanmiyorum sosyal medya.
Hesaplarimi 3 ay once tamamen kapadim cok iyi geldi.

Bu havuc taratorun kabak versiyonu gibi. Tam benlikmis bayilirim. Yogurduna sarimsak da koysak olur mu acep
Evet canım aynen öyle sarımsak da koyuluyormuş çok tok da tutuyormuş ben henüz kahvaltımı yaptım daha kabak detoksuna geçemedim ama bence işe yarayacak inş :)

Canim kabağı çiğ kullanırsan glisemik indeksi düşük olur.
Pişirirsen glisemik indeksi yükselir ve kilo vermen zorlaşır.

Uzun süre yaptığımı doktor kontrolünde yaptım. Kısa süreli olanlar içinde müsademi aldim canım. Içim rahat yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…