Aferin sana senin tercihin de guzel olmus. Tatli yokkkkkk tatli yokkkkk.tavsiyeler için çok sağolun kızlar hemen bir sade kahve yaptım zaten az sonra da öğle yemeği yiyeceğim, şu açlık ve şeker krizlerini bir atlatsam 1,2 güne insulin direnci sonucu çıkacak bakalım durum nedir, niye böyle oluyor.
Öğleni yemişsin geçmiş artık. Akşam ekmeği ya 1 dilim ye yada hiç yeme canım, öğleyi telafi edersinslm kızlar. off yaaa. sinir oldum kendime.
sabah 4 yk lifalif 1,5 bardak süt.
ara-1 nektarın
öğlen :1 porsiyon et kavurma
1porsiyon çorba.
3 yk rus salatası 4 kayısı
(
akşam : şimdiden yazayım başka bişey yememyeyim.
1 porsiyon semizotu yemeği
1su bardağı yoğut
iki dilim kepek ekmek
maalesef bu yeme bana fazla. öğleni minimuma indirsem süper olacak
Kaptanım nerdesin yahu11639.sayfadan devam edicem döndüğümde..
Merhaba kızlar..
Seçim öncesi ve sonrası yoğunluğuna takıldım..
Şimdide spor için hazırlanıp çıkmam lazım.
Öpüyorum hepinizi..
evet 1 dilim yiyeyim .. rus salatası olmasa ıyyydı yaÖğleni yemişsin geçmiş artık. Akşam ekmeği ya 1 dilim ye yada hiç yeme canım, öğleyi telafi edersin
Canım bende senin gibiyim ama artık bi dur dememiz şart yoksa kilo gittikçe gidiyor ben bugün kabak detoksuna başladım tarifi de yazdım bi bak istersen belki motive olmana yardımcı oluroff işler güçler çocuk hep bahane hep bahane 1 hafta daha geçiyor, her gün başlayacağım deyip akşama doğru bırakıyorum her zaman vakit bulup internete giremiyorum buraya da yazmayınca motive olamıyorum, kışın güzeldi sabitti hayatım rutinim vardı şimdi çok mobilim çocuk büyüdü hareketlendi yaz geldi tatil geldi ben vereceğime daha da aldım, nasıl bir beyin bu ya, hastalık gibi diyete başladığım an daha çok yedirtiyor. az önce spor yaptım şimdi canım tatlı bir şeyler çekiyor, ne anladım ben bu işten
canım menü benim gözüme çok gözükmedi. Sabah zaten çok hafif akşamı da dediğin gibi geçirirsen Harika olur :)slm kızlar. off yaaa. sinir oldum kendime.
ara-1 nektarın
1porsiyon çorba.
(
1su bardağı yoğut
iki dilim kepek ekmek
Su orucu mu çok merak ettiğin ama cesaret edemediğim bişey merakla bekliyorum sonucunuKaptanım nerdesin yahu
Ben dün su orucuna başladım, gelmediğin için haberin olmadı
Ben kullanmiyorum sosyal medya.Kizlar instagram ile ilgili kimse bir sey dememis. Ben @akrep33 kaptani buldum ve gordum. Benim hesap @hreyyanikerem
Bu havuc taratorun kabak versiyonu gibi. Tam benlikmis bayilirim. Yogurduna sarimsak da koysak olur mu acepKızlar ben bugün kabak detoksuna başladım inş 3 gün yapmayı düşünüyorum
KABAK DETOKSU
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
ÖĞLE
Kabak detoksu
ARA
2 orta boy meyve
AKŞAM
Kabak detoksu
ARA
Bol tarçınlı süt
Kabak detoksu da şöyle hazırlanıyor. 2 orta boy kabak rendeleniyor.Suyu sıkılıp 1 tk zeytinyağıyla kavruluyor.Üzerine yoğurt ve 2-3 ceviz eklenip afiyetle yeniyor.
Tam detoks gibi değil aslında çok sağlıklı ve doyurucu inş 3 gün sabredip sonuçlar bakıcam.
1 tane sildim şükür canımEv temizliği spor sayılmıyor. Ekstra cam silersen olur.
Cam sildinmi?
Haklısın. Akşam olduğunda boşluk oluyor illa bir şey yemem lazımAkşam son aranda meyve olmasa daha iyi olurmuş gibi sanki :)
Ekmeğin biri ekşi maya köy ekmeği diğerleri çavdar canım. Tam buğday bana dokunuyor. Yediklerimi tartıyorum yazıo diye bi program var onunla hesaplıyorum. Ben buraya 85.6 ile başladım şu an 72lerde geziyorum 59 olmak istiyorum. Boy 163 cmKalori hesabini tahmini mi yapiyosun canim yoksa bir uygulama mi kullaniyorsun? Cesidin cok her seyden uygun miktarlarda yemissin bence. Ekmeklerin tam bugdaysa super. Senin vermek istedigin kilo ne kadardi canim?
Haklısın canım o an yemem gerekiyor gibi hissettimakşam hem makarna hem ekmek olmasaymıs daha iyi olurdu canım
Bende girsem iyi olur. Şeker bağımlılığım var benim bence. Aklımda hep aburcubur var.Ben de seker orucuna girmek istiyorum
Sende benim gibi kalori say istersen. bi süre limit dahilinde istediğinden yersin. Yada mecbur yiyemezsinoff işler güçler çocuk hep bahane hep bahane 1 hafta daha geçiyor, her gün başlayacağım deyip akşama doğru bırakıyorum her zaman vakit bulup internete giremiyorum buraya da yazmayınca motive olamıyorum, kışın güzeldi sabitti hayatım rutinim vardı şimdi çok mobilim çocuk büyüdü hareketlendi yaz geldi tatil geldi ben vereceğime daha da aldım, nasıl bir beyin bu ya, hastalık gibi diyete başladığım an daha çok yedirtiyor. az önce spor yaptım şimdi canım tatlı bir şeyler çekiyor, ne anladım ben bu işten
Canım ben isterim. Mesaj olarak yazarım kullanıcı adımıKizlar instagram ile ilgili kimse bir sey dememis. Ben @akrep33 kaptani buldum ve gordum. Benim hesap @hreyyanikerem
kendine hiç sinir olma menün gayet güzelslm kızlar. off yaaa. sinir oldum kendime.
ara-1 nektarın
1porsiyon çorba.
(
1su bardağı yoğut
iki dilim kepek ekmek
bende istiyorum bunu yapmak ama cesaret edemedim. Yap bakalım nasıl olacak memnun kalacak mısınKızlar ben bugün kabak detoksuna başladım inş 3 gün yapmayı düşünüyorum
KABAK DETOKSU
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
ÖĞLE
Kabak detoksu
ARA
2 orta boy meyve
AKŞAM
Kabak detoksu
ARA
Bol tarçınlı süt
Kabak detoksu da şöyle hazırlanıyor. 2 orta boy kabak rendeleniyor.Suyu sıkılıp 1 tk zeytinyağıyla kavruluyor.Üzerine yoğurt ve 2-3 ceviz eklenip afiyetle yeniyor.
Tam detoks gibi değil aslında çok sağlıklı ve doyurucu inş 3 gün sabredip sonuçlar bakıcam.
Beraber mi baslasak.seker.orucuna1 tane sildim şükür canımtoz aldım süpürdüm ve yerleri sildim
Haklısın. Akşam olduğunda boşluk oluyor illa bir şey yemem lazım
Ekmeğin biri ekşi maya köy ekmeği diğerleri çavdar canım. Tam buğday bana dokunuyor. Yediklerimi tartıyorum yazıo diye bi program var onunla hesaplıyorum. Ben buraya 85.6 ile başladım şu an 72lerde geziyorum 59 olmak istiyorum. Boy 163 cm
Haklısın canım o an yemem gerekiyor gibi hissettim
Bende girsem iyi olur. Şeker bağımlılığım var benim bence. Aklımda hep aburcubur var.
Sende benim gibi kalori say istersen. bi süre limit dahilinde istediğinden yersin. Yada mecbur yiyemezsin
Canım ben isterim. Mesaj olarak yazarım kullanıcı adımı
kendine hiç sinir olma menün gayet güzel
bende istiyorum bunu yapmak ama cesaret edemedim. Yap bakalım nasıl olacak memnun kalacak mısın
Kolay gelsin canım ben direkt açlık oruçlarını çok merak ediyorum ama bi uzman denetimi altında yapmak lazımmış bence onda su bile yok yanlış bilmiyorsamBurayada menü bırakıyım
Sabah
Dışarda işim vardı apar topar çıktım
Kahvaltı
İlaclarimla 1 kupa multivitamin
Akşam
1 kupa meyva suyu (yarışı saf su)
Gün içinde saat başı su(salatalık, limon, maydanoz katılmış)
1 kupa kahve
1 kupa siyah çay
Yarım lt yeşil çay
1 kupa değişik çay
Spor
45 dakika eliptik bisiklet
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunMenüm
Sabah
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Ara 1 yaprak galeta
Öğle
1 tabak semizotu yemeği bulgurlu
4 kaşık süzme yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara yarım muz
1 top dondurma
10 tane çiğ badem
Akşam
1 tabak patlıcan musakka kıymalı
1 dilim ekmek porsiyonunda makarna
1 dilim ekmek
1 kase semizotu salatası yoğurtlu
Ara 10 kadar çilek
Totalde 1400 kalori falan yaptı yediklerim
Spor ev temizliği
Su hesaplayamadım ama 2 litreyi geçtim sanırım
Kitap yok
Evet canım aynen öyle sarımsak da koyuluyormuş çok tok da tutuyormuş ben henüz kahvaltımı yaptım daha kabak detoksuna geçemedim ama bence işe yarayacak inş :)Ben kullanmiyorum sosyal medya.
Hesaplarimi 3 ay once tamamen kapadim cok iyi geldi.
Bu havuc taratorun kabak versiyonu gibi. Tam benlikmis bayilirim. Yogurduna sarimsak da koysak olur mu acep
Tamam canım deneyeyim inş zaten ben yapabilirsem herkes yaparbende istiyorum bunu yapmak ama cesaret edemedim. Yap bakalım nasıl olacak memnun kalacak mısın
Canim kabağı çiğ kullanırsan glisemik indeksi düşük olur.Kızlar ben bugün kabak detoksuna başladım inş 3 gün yapmayı düşünüyorum
KABAK DETOKSU
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
ÖĞLE
Kabak detoksu
ARA
2 orta boy meyve
AKŞAM
Kabak detoksu
ARA
Bol tarçınlı süt
bencede gir ben cikolata orucundayım 6 gün oldu yemedim kendime inanamıyorum yemin ederim şaka gibi yemediğin gün yoktu , başlayınca gerisi geliyo tatlımBen de seker orucuna girmek istiyorum
inşallah canım ya ağustos ayında normal insanlara benzemek istiyorum, gözüm zayıflıkta değil normal olayım yeter , inşallah hep beraber olacakKuzum cok hareketli bol yuruyuslu bi hayatin var. Insaallah verirsin kilolarini...
şuanda kaç kilosun canım birde boyun kaçinşallah canım ya ağustos ayında normal insanlara benzemek istiyorum, gözüm zayıflıkta değil normal olayım yeter , inşallah hep beraber olacak
Uzun süre yaptığımı doktor kontrolünde yaptım. Kısa süreli olanlar içinde müsademi aldim canım. Içim rahat yapıyorum.Kolay gelsin canım ben direkt açlık oruçlarını çok merak ediyorum ama bi uzman denetimi altında yapmak lazımmış bence onda su bile yok yanlış bilmiyorsam
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Evet canım aynen öyle sarımsak da koyuluyormuş çok tok da tutuyormuş ben henüz kahvaltımı yaptım daha kabak detoksuna geçemedim ama bence işe yarayacak inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?