Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım kaç kilosun
Benden başka 76 yada civarı var mi

upuzzuun bir aradan sonra merhaba 2. takım, okul bitti ramazanda bayramda kilolar alındı şimdi de vermek için yine kürkçü dükkanına dönüldü buradan sanırım 73 gibi ayrılmıştım sanırım şu an 77-78 civarıyım. inanılmaz bir pisboğazlık içindeyim son zamanlarda, akşam bebiş uyuyunca gelsin cipsler gitsin dondurmalar. sıfır spor, yani tam sopalık oldum anlayacağınız, haydi iş güç çocuk ev stresi dedik şimdi yaz tatili geldi toparlanma zamanı geldi, aslında şu ana kadar zaten vermiş olmalıydım ama işte tam tersi oldu, sızlanmanın faydası yok. yarın sabah tartılıp yazarım, inş geçen seferki gibi eksilere düşerim, hepimize bol eksiler olsun o zamn

Tatlım kaç kilosun
Benden başka 76 yada civarı var mi

Kız 76 kg olsam bayram ederim
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu 8. Takıma kaptan olduktan sonra baya bir motive olmuştum ve 86ya kadar düşmüştüm maalesef boyun fıtığı illeti, Ramazandı ve birazda benim pis boğazlığım derken kilo aldım ve tekrar 96yi gördüm ama 3 gündür süper gidiyorum hatta sabah yürüyüşlerimi de yapıyorum inşallah bir daha geri almamak üzere bu sefer kilolarımı göndereceğim

O zaman tekrar hoş geldin diyelim canım
Yazı çok güzel değerlendirip şu fazlalıkları göndereceğiz inşallah

Verilen kiloyu almak kadar kötü bir sey yok inşallah verip hiç almayacagiz bu kez

Ben bu gun sigarayi da birakmaya karar verdim.
Ama.korkuyorum kilo alir miyim diye.
Son 1 sigaram var onu da gecenin ilerleyen saatlerinde icip bu konuyu kapatacagim insallah.
Destekleriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Almassin canim hatta cildin daha güzel olur biz sismaniz çünkü zayiflarin gun boyu yediğini biz bır ogunde yiyoruz bence şimdi ic daha fazla bekleme iç bitir bu sigara isini

Ya maşallah benimde ilacım spor bence ya aslında bugün 1,5 kilo vermişim o kadar rahat yediğim halde (biçoğu ödem gibi birşeydi bence) ama bugün yine biraz kaçırdım belki senşn gibi spora ağırlık versem beslenmem de daha güzel olur :/

Canım eminim sende çok kısa sürede yine azmi yakalayıp süper devam edeceksin
İnş benim inancım gittikçe azalıyor ama
Hoşgeldin canım bende yeni döndüm daha doğrusu dönmeye çalışıyorum

Ya oynakbaşı benim çok zoruma gidiyor verdiklerimi almış olmak 78e kadar düşüp geri çıkmak bi türlü kabullenemiyorum

Son 1 sigaram var onu da gecenin ilerleyen saatlerinde icip bu konuyu kapatacagim insallah.
Tebrik ederim canım çok sevindim inş bugün tamamen sigarayla arana bir set çekersin ve bir daha içmezsin :) Kilo alacağını düşünmüyorum sonuçta aynı zamanda beslenmene de dikkat edeceksin ama ağzını oyalamak için sakız türevi bişeyler olabilir bir süre belki

Verilen kiloyu almak kadar kötü bir sey yok inşallah verip hiç almayacagiz bu kez

Aminnnn inşallah canım

Allah yardımcın olsun canım bu arada aklında bulunsun fesleğen koklamak yatta iki dakika da olsa yaprağını çiğnemek sigaradan iyice tiksinmeye yardımcıymış bende yeni okudum ama açıkçası ben cesaret edemiyorum en son denediğimde asabi Şirin gibi dolaştım ortalıkta ve 3 gün boyunca kıtlıktan çıkmış gibiydim ( tabi bu benimle alakalıydı sadece bir nevi bahane olmuştu yoksa can istediğinden değildi benimki tamamen beynin obezliğinden aç gözlülüktendi )
En sonunda evde fazla terör estirdim sanırım bir baktım eşim gidip almış bana bir paket len Allah aşkına iç hem çekilmiyorsun hemde daha beter kilo alacaksın demişti ( tabi ben o dönem rekor kiloma yakındım dahası beni yatalak yapardı

Umarım sıkıntısız o süreci de aradan çıkartırsın
Darısı benimde başıma ...Aminnnn

İyi akşamlar bütün gün uğrayamadım ve kaçırdım yine niye bu kadar zor adapte oluyorum

İyi akşamlar canım hoş geldin
Bozma moralini eminim bir kaç güne adapte olursun yine İçinden bol bol La Havle vela kuvvete diye geçir Rabbim kuvvet verecektir inşallah ...Aminnnnnnn

İyi akşamlar canım hoş geldin
Bozma moralini eminim bir kaç güne adapte olursun yine İçinden bol bol La Havle vela kuvvete diye geçir Rabbim kuvvet verecektir inşallah ...Aminnnnnnn
Ya aslında hiç aklıma gelmemişti manevi bir destek doğru diyorsun saol canım inş okuycam

Canım o sporu inan zayıflamaktan çok sadece kendim için bir şey yapmış olmak için başladım sonuçta evet gündüz kızlarla çıkıyorum ama çoğu zaman ikisinin de istekleri farklı olunca gönüllerini yapayım derken ben beynim yorulmuş ama gezdiğinden hiç zevk almamış biri olarak dönüyorum evime
Evet uykudan biraz daha feragat etmiş oluyorum ama inan çok çabuk alışıyor insan ve o saatlerde çok fazla insan parkta olmadığından kulaklığımı takıp son ses en sevdiğim hızlı şarkıları dinleyerek keyif yapıyorum resmen yürürken

Bak yarın sabah büyük kızın doktor randevusu var normalde iptal ederdim yürüyüşü ama bu sefer bu benim kendime özel zamanım ve bundan vazgeçmiyorum dedim nasılsa Randevusu 9da ve biz 08:15de çıkarız en geç evden yani eve gelip duş alıp tekrar giyinmek için yarım saatim var ve kesinlikle o sürede bana yeterli

Ben ne göz yaşı döktüm kilolar geri geliyor ya tekrar rekorumu görürsem diye ama bu seferde nasılsa başlayacağım tekrar bari bir kaç gün kasmıyayım derken sapıttım çünkü bizlerin beyni obez
Biraz fazla yedikten sonra midem ağrısada bile bile yiyordum dondurmaydı çikolataydı ama sonra bir gün jeton düştü şükür ne olursa olsun ben iradesiz değilim milletin benimle bak verdi havalara girdi tekrar aldı işte demesini hayal ettim normalde asla hırslı biri değilim ama evlatlarımı eşimi düşündüm sonuçta onlara faydalı olmam için sağlıklı olmam şart üstelik kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum özelliklede peş para etmez kendini bir halt sananların ağzına

Geçmişte nasıl başardıysak yine başarabiliriz hatta çok daha fazlasını vereceğiz bundan sonrası için

Canım benim ya çok teşekkür ederim evet bir kere yaptık ve biz çok uzun bir yoldan geldik geri dönemeyiz bende kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum sağlıklı olmak istiyorum biraz daha sabredicez ya bu beyin obezliği çok kötü asla iştahım eksik olmuyor ben üst üste yiyebiliyorum yemesem bile aklım yemeklerde kalıyor çözmeye çalışıyorum ama olmuyor gibi geliyor ama inş yapıcam ya pes etmek yok çok saol

Kesinlikle yapabilirsin canım cidden inan buna
Benim ufak kızda doğduğundan beri annesinin diyet moduna alışkın baktım dünden beri oda takmış göbeği varmış diyet yapacakmış
8 yaşına girecek 130 cm boyu var ve 32 kg ama takmış 27 olmak istiyorum diye gerçi bir yandan iyi oldu hem midesi genişlemez hemde ileride birde onla uğraşmak zorunda kalmam
Onada benim yediklerimi veriyorum ama ara öğünlerinde tabi ben kahve içerken o ayran içiyor

Bir ara bana soruyordu hatta Dondurma da mı yiyemeyeceğiz diye dedim yok ama ben sana meyveli yoğurt yapar buzluğa atarız dondurma gibi olur dedim nasıl sevindi kuzum hem zayıflayıp hem dondurma yiyecekmiş
Birde ne zaman tartılacağız demezmi dedim sende benim gibi cumadan cumaya tartıl her gün olmaz

Maşallah ona valla çocukkenden dikkat etmek lazım ben kendimi bildim bileli kiloluyum o kadar zor ki :/ aslında şimdiki gibi çok aşırı da yemiyordum normal yemeklerimi yerdim ama işte bünyem çok müsait büyüdükçe zaten yeme bozukluğu baş gösterdi diyetleri yap boz yapa yapa da çığrından çıktı olay ama kendime inanmak ve vazgeçmemekten başka çarem de yok

Sence hangi türlü daha zarardasın?
Zaten burda kilo vermek için bulunmuyormusun.
Belki süreyi 1 ay uzatırsın.
Ama birde kazandiklarina bak

Reactions: sel
Almassin canim hatta cildin daha güzel olur biz sismaniz çünkü zayiflarin gun boyu yediğini biz bır ogunde yiyoruz bence şimdi ic daha fazla bekleme iç bitir bu sigara isini
Valla ben burdaki zayıflardan az yiyorum.
Bazılarının yediğini yesem şimdiki gibi iki olurdum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…