- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Yeni basliyorsan hamlama olmaması için 50 şerden 5 set yap canım.
Sonra yavaş yavaş artırırsın. Ben 250 şerden 3 set yapıyorum
tamam canım bugün en azından deneyim 50 tane 50 tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni basliyorsan hamlama olmaması için 50 şerden 5 set yap canım.
Sonra yavaş yavaş artırırsın. Ben 250 şerden 3 set yapıyorum
Kaldığı yerden devam ediyor canımArkadaşlar ben ilk defa katılıyorum nasıl oluyo cuma günü hafta finali olup kaldığı yerden devam ediyo mu yoksa bitecek mi?
Hoşgeldin canımgünaydın bu takımda yer var mı. katılmak istiyorum
slm Hoşgeldin canım bende dün yazmaya başladım kendini tanıtır mısıngünaydın bu takımda yer var mı. katılmak istiyorum
hoşbuldumSlm kizlar nasil gidiyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Tebrikler canımMerhaba kizlar, bugun sabah ac karna tartildim ve 62,7 ciktim, uc gun once 65,5 idim. Odem attim diye dusunuyorum ama tartida bu kadar hizli bir azalmayi gormek cok guzel.
Bugun tukettiklerime gelirsek;
Sabah kahvaltisi 1 yesil elma 1 bardak cay
Oglen de bir yesil elma tuketmeyi dusunuyorum,
Aksam ne yedigimi yazarim herkese iyi diyetler :)
Menüyü akşam yeme içme işini bitirdikten sonra yazarsan daha saģlıklı yorumlanır.Merhaba kizlar, bugun sabah ac karna tartildim ve 62,7 ciktim, uc gun once 65,5 idim. Odem attim diye dusunuyorum ama tartida bu kadar hizli bir azalmayi gormek cok guzel.
Bugun tukettiklerime gelirsek;
Sabah kahvaltisi 1 yesil elma 1 bardak cay
Oglen de bir yesil elma tuketmeyi dusunuyorum,
Aksam ne yedigimi yazarim herkese iyi diyetler :)
Eger patlican kozlenmis ise super menuMerhaba kizlar aksam yemegimi simdi bitirdim tukettiklerim;
Hindi eti
Bol salata
1 kase patlicanli yogurt
2 bardak da sekersiz limonata.
Gece de sade turk kahvemi icicem herkese iui diyetler :)
Harikasin.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugün de kaçamaksız ve bol sporlu ( 50 dakika tempolu yürüyüş + sonradan 15 dakikacıkda olsa parka giderken )
günü bitirdim sayılır
Menüm konusunda da çok memnum
Cuma günü yine diyetisyene başladığımda zaten kadının listelerine uyarak devam edeceğimSpora da devam inşallah hani zayıflamaktan öte sanki kendime özel bir seans hazırlamışım gibi hissediyorum kulağımda son ses yürürken
Umarım sizlerde çok güzel motive olup cumaya güzel rakamlar için elinizden geleni yapıyorsunuzdur![]()
As canım gene o güzel enerjinle içimizi doldurdun :) Elbette vereceksin o kiloları hele de bu enerji bu motivasyon olduktan sonra hiç kaçışı yok :)
Bende adapte olmaya çalışıyorum :/
Harikasin.
Umarim azmin hep boyle devam eder ve azicik bana da gecer .
Okullar kapali olunca oglum evde.
Aslinda yaz tatillerinde surekli disari cikaeiz benim icinde yuruyus oluyor normalde. Ama son zamanlarda hava hep yagmurlu kaldik evde. Insallah bende yuruyecegim.