Canım o sporu inan zayıflamaktan çok sadece kendim için bir şey yapmış olmak için başladım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
sonuçta evet gündüz kızlarla çıkıyorum ama çoğu zaman ikisinin de istekleri farklı olunca gönüllerini yapayım derken ben beynim yorulmuş ama gezdiğinden hiç zevk almamış biri olarak dönüyorum evime
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Evet uykudan biraz daha feragat etmiş oluyorum ama inan çok çabuk alışıyor insan ve o saatlerde çok fazla insan parkta olmadığından kulaklığımı takıp son ses en sevdiğim hızlı şarkıları dinleyerek keyif yapıyorum resmen yürürken
Bak yarın sabah büyük kızın doktor randevusu var
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
normalde iptal ederdim yürüyüşü ama bu sefer bu benim kendime özel zamanım ve bundan vazgeçmiyorum dedim
nasılsa Randevusu 9da ve biz 08:15de çıkarız en geç evden
yani eve gelip duş alıp tekrar giyinmek için yarım saatim var ve kesinlikle o sürede bana yeterli
Ben ne göz yaşı döktüm kilolar geri geliyor ya tekrar rekorumu görürsem diye ama bu seferde nasılsa başlayacağım tekrar bari bir kaç gün kasmıyayım derken sapıttım çünkü bizlerin beyni obez
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Biraz fazla yedikten sonra midem ağrısada bile bile yiyordum dondurmaydı çikolataydı ama sonra bir gün jeton düştü şükür
ne olursa olsun ben iradesiz değilim
milletin benimle bak verdi havalara girdi tekrar aldı işte demesini hayal ettim
normalde asla hırslı biri değilim ama evlatlarımı eşimi düşündüm
sonuçta onlara faydalı olmam için sağlıklı olmam şart üstelik kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum özelliklede peş para etmez kendini bir halt sananların ağzına
Geçmişte nasıl başardıysak yine başarabiliriz hatta çok daha fazlasını vereceğiz bundan sonrası için