Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım kavunların miktarını belirtmemişsin Ölçülü yediysen güzel bir menü olmuş

Çok güzel bir menü canım
canım menü az geldi bana. Akşam yemeğini beğendim ama.
Canım bu kadar az yememe rağmen ve hergün kesinlikle yürürüm 10000 adımın üzerinde haftada 500 gram bile veremem : B12 eksik bende o yüzden zor veriyorum kilo :KK61:

Canım bu kadar az yememe rağmen ve hergün kesinlikle yürürüm 10000 adımın üzerinde haftada 500 gram bile veremem : B12 eksik bende o yüzden zor veriyorum kilo :KK61:
Dışardan takviye alabilirsin.
Bende hergün
B, d, ve omega 3 alıyorum

Mutlaka al vitaminini canım. Kilo aldırmaz vitamin. Vücudunda kötü etkisi olur. Bide az yediğinde kıtlık psikolojisi ile depoluyor vücut...
GÜNAYDIN TATLIM , EVETTTTT :spor: HATTA 13.000 ADIM ATILDI :21:
oooo my god :oha: :KK9: :KK9:

Slm bende katılabilir miyim size ?

Merhaba takima katilmak istiyorum diyete dun basladim baslangic kilom 65.500. Aktif olarak kilomu ve yediklerimi guncelleyebilirim :)

Herkese iyi geceler :KK25: Bu geceden tezi yok kilo vermeye karar verdim. Tek başıma daha zor ama inşallah burda sizlerin de desteğiyle başarıcam :KK49: şu an ki kilom 64, ideal kilom 54 ama şimdilik hedefim 58. Henüz bi diyet listem yok daha çok yediklerime dikkat ederek ve sporla zayıflamayı hedefliyorum.

günaydın bu takımda yer var mı. katılmak istiyorum

upuzzuun bir aradan sonra merhaba 2. takım, okul bitti ramazanda bayramda kilolar alındı şimdi de vermek için yine kürkçü dükkanına dönüldü :KK49: buradan sanırım 73 gibi ayrılmıştım sanırım şu an 77-78 civarıyım. inanılmaz bir pisboğazlık içindeyim son zamanlarda, akşam bebiş uyuyunca gelsin cipsler gitsin dondurmalar. sıfır spor, yani tam sopalık oldum anlayacağınız, haydi iş güç çocuk ev stresi dedik şimdi yaz tatili geldi toparlanma zamanı geldi, aslında şu ana kadar zaten vermiş olmalıydım ama işte tam tersi oldu, sızlanmanın faydası yok. yarın sabah tartılıp yazarım, inş geçen seferki gibi eksilere düşerim, hepimize bol eksiler olsun o zamn:halay::halay:
Hoşgeldiniz kızlar..
Ellssa Ellssa kaptanım 13 Haziran'dan beri yoksun, merak ettim.
Geldim canım..
Bayram zaten hassas olduğum günler bir de mezar ziyareti eklenince toparlayamadım zorlandım.. Geldim ama artık.. Teşekkürler canım.
seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye. a da üzüldüm..

Evet kızlar her gün en az 5 mesaj yazıyoruz..
Menülerde spor ve kitap da görmek istiyorum.
Günlük omega3 ve d vitamini takviyesi alıyoruz.
Hadi bakalım gitsin kara yağlar gelsin fit vücutlar:KK31:
Şükür geldin canım.
Artık grup daha çabuk toparlanir

Back