Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum nasıl oluyo cuma günü hafta finali olup kaldığı yerden devam ediyo mu yoksa bitecek mi?
Kaldığı yerden devam ediyor canım

Şöyle bir kural var
Yeni gelen arkadaşların 2 hafta deneme süreleri oluyor. Bu iki hafta içind e menü, su ve sporu düzenli paylaşırsanız, grupta aktif olursanız, günde en az 5 msj.
Ve kilo verirseniz kaptan deneme süreniz bitince sizide listeye alır.

Merhaba kizlar, bugun sabah ac karna tartildim ve 62,7 ciktim, uc gun once 65,5 idim. Odem attim diye dusunuyorum ama tartida bu kadar hizli bir azalmayi gormek cok guzel.
Bugun tukettiklerime gelirsek;
Sabah kahvaltisi 1 yesil elma 1 bardak cay
Oglen de bir yesil elma tuketmeyi dusunuyorum,
Aksam ne yedigimi yazarim herkese iyi diyetler :)

Tebrikler canım

Menüyü akşam yeme içme işini bitirdikten sonra yazarsan daha saģlıklı yorumlanır.

Slm
Brn de hemen menu mi aktarayim
Kalkar kalkmaz yarim litre ilik su

Sabah az tereyaginda 1 yumurta.
Kavun
Bol peynir
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
10 kiraz
1 kupa yesilcay

Ara
Sade turk kahvesi
1 tane bitter cikolata bayramlik olanlardan

Oglen
Kavun peynir

Ara
Dibek kahve
1 tane taze kayisi

Aksam
1 tabak kabak yemegi
2 kase cacik
1 dilim tam bugday ekmegi

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugün de kaçamaksız ve bol sporlu ( 50 dakika tempolu yürüyüş + sonradan 15 dakikacıkda olsa parka giderken )
günü bitirdim sayılır
Menüm konusunda da çok memnum

Cuma günü yine diyetisyene başladığımda zaten kadının listelerine uyarak devam edeceğim Spora da devam inşallah hani zayıflamaktan öte sanki kendime özel bir seans hazırlamışım gibi hissediyorum kulağımda son ses yürürken

Umarım sizlerde çok güzel motive olup cumaya güzel rakamlar için elinizden geleni yapıyorsunuzdur

Harikasin.
Umarim azmin hep boyle devam eder ve azicik bana da gecer .
Okullar kapali olunca oglum evde.
Aslinda yaz tatillerinde surekli disari cikaeiz benim icinde yuruyus oluyor normalde. Ama son zamanlarda hava hep yagmurlu kaldik evde. Insallah bende yuruyecegim.

As canım gene o güzel enerjinle içimizi doldurdun :) Elbette vereceksin o kiloları hele de bu enerji bu motivasyon olduktan sonra hiç kaçışı yok :)
Bende adapte olmaya çalışıyorum :/

Canım eminim sende çok kısa sürede yine azmi yakalayıp süper devam edeceksin

Canım ben çok erken uyanıyorum Normalde hep 06:00da uyanırdım ama 3 gündür 05.30a kuruyorum ( yürüyüş öncesi keyif yapıyorum az ) Eşim işe gitmeden ben gidip yürüyüşümü yapıyorum ( eşimde kızlarde o saatlerde tabiki uyuyorlar ) hatta dönüşü evde eksik varsa onlarıda alıyorum ve genelde ben döndüğümde 07:30 - 07:45 gibi hala hepsi uyuyor oluyor bazen tam ben geldikten sonra ufak kızım uyanıyor aaa spora mı gidiyorsun diyor bende yooo geldim bile diyorum

Evet uykumdan bir yarım saat feragat ediyorum ama dediğim gibi bu süreyi kendimi şımartma keyif zamanı olarak görüyorum artık Boyun fıtığım azmadığı sürece de devam etmeyi düşünüyorum hani okul zamanı da olsa gelip direk kızımı hazırlayıp eşimle okula gönderebiliyorum kendimde götürsem sıkıntı yok fazladan yürüyüş olur

Bir tek özellikle spor sonrası şekersiz Türk Kahvemi ihmal etmemem lazım ( spordan sonra içilen Türk kahvesi kas ağrılarını anında kesiyor sonrasında hiç kötü hissetmiyor insan kendini )

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet, domates salatalık,zeytin,1çk tahinpekmez
Öğle:5-6kaşık izmir köfte,cacık
Ara:2hurma,2badem
Akşam:5-6kaşık izmir köfte,4ksşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:1avuç çekirdek+yerfıstığı
2.5lt su,bugün spor yok malesef evde değilim çünkü

Selam bacilar bende menüyü verem
Sabah. Sütlü kahve yeşil cay
90 dk yürüyüş
Ogle: bir kase yogurt 4 salatalık ve üç galeta 4 kayısı
Aksam : dibek kahvesi koca bir fincan
Yine koca bir fincan sütlü kahve
Ve bir tabak tavuklu mantar
Inşallah yatmadan da biraz bölgesel hareket ederim
Ahmet ümit beyoglu Rabsodisi
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…