- 18 Mart 2018
- 30.603
- 121.703
- 598
- 35
Sağol canım annanneyim. Evet çok şanslılar bende kalıyorlar, oyun oynuyoruz, beraber çarşıya çıkıyoruz, ne isterlerse yapıyorum. Gücüm kuvvetim varken bunları yaşamak çok güzelgezegenfeza ya maşşallah 43 yaşındasın ve torunların var çok genç bir anneanne yada babaannesin torunların çok şanslı :)
Olur canım ben varım.Beraber verelim ozaman ablacim. Ben de geven sene 77 kg idim. Spor yaptim 67 ye dustum. Ama devam ettiremedim ve 75 e geri ciktim ramazanda bu kiloya kadar dustum insallah daha da gidecek.
Insallah. Bogazim bir aciliyor pir aciliyor.
Aynen ben de elmayı tek yiyince acıkıyorum.yanına süt yoğurt tok tutuyorRica ederim
Ufak bir bilgi daha veriyim.
Ben elmayı sade yediğim zaman kısa zaman sonra içim kıyılıyor. Bir programda Ahmet Maranki yanında 1 avuç ceviz yediğiniz zaman tok yutar dedi. Denedim gerçekten tok tutuyor.
Bir arkadaşımız meyva yanında yoğurt yerseniz tok tutar derdi. Ramazandan önce meyva salatası yapıp yiyordum. Evet tok tutuyor.
Bir arkadaşımda meyva yerken kahve iç dedi, buda tok tutuyor.
Insaallah hep beraber veririz canim. Ben de 69 larda falandim iki yil once. Kis donemi evde ip atlayarak guzel kilo verip incelmistim. 62 olmustum. Sonra gecen yaz 3-4 kilo almistim. Bu gruba girdigimde 64,700 dum. Yine ip atlayarak 62 lere dustum. Ama insan gevsiyor cok fazlasi kalmayinca. Onceki hatama dusmek istemiyorum bu kezSadece 2 bucuk kg fazlaniz var. Ne guzel
Umarim en kisa zamanda hedeginize ulasirsiniz.
Insallah bende o kilolara dusebilirim, zira 69 kg yum. 60 olmak istiyorum
Alin benden de o kadar kizlar. Yemek yemege bayiliyorum. O yuzden benim tek kurtulusum spor. Yemekten cok kasmadan sporla verdim eski fazla kilolarimi cunku ben. Ama bugun de baslayamadim spora kizlar. Cunku asiri yagis vardi cikamadim yuruyuse sonra da misafirim geldi yatili. Yarina kaldi benim spora baslama isim arkadaslar.Bende öyleyim. Yemek yemeyi vok seviyoruz esimle. Zaten bundan vazgecebilsem hersey normale donecek
Sağol canım annanneyim. Evet çok şanslılar bende kalıyorlar, oyun oynuyoruz, beraber çarşıya çıkıyoruz, ne isterlerse yapıyorum. Gücüm kuvvetim varken bunları yaşamak çok güzel
Canim afiyet olsun. Menun ideal bence. Darisi yapamayan bizlerin basinaBugünkü menüm
Sabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin, domates salatalık,1dlm tb ekmek
Öğle: 5kaşık patlıcan güveç,yoğurt,yeşil biber,1dlm ekmek
Akşam:5-6kaşık barbunya,3kaşık bulgur pilavı,cacık
40dk eliptik,2.5lt su
Olsun ablacim benimde oyle bir donemim olabilirOlur canım ben varım.
Ama belki 3 hafta sonra izne ayrılabilirim.
Türkiye 'ye gidecem, tartım olurmu? Yeni ev düzenim nasıl olur? Internetim olurmu? Bilmiyorum, o yüzden biraz ara verebilirim
Gunde ne kadar ip atliyorsunuz meselaInsaallah hep beraber veririz canim. Ben de 69 larda falandim iki yil once. Kis donemi evde ip atlayarak guzel kilo verip incelmistim. 62 olmustum. Sonra gecen yaz 3-4 kilo almistim. Bu gruba girdigimde 64,700 dum. Yine ip atlayarak 62 lere dustum. Ama insan gevsiyor cok fazlasi kalmayinca. Onceki hatama dusmek istemiyorum bu kez
Alin benden de o kadar kizlar. Yemek yemege bayiliyorum. O yuzden benim tek kurtulusum spor. Yemekten cok kasmadan sporla verdim eski fazla kilolarimi cunku ben. Ama bugun de baslayamadim spora kizlar. Cunku asiri yagis vardi cikamadim yuruyuse sonra da misafirim geldi yatili. Yarina kaldi benim spora baslama isim arkadaslar.
Maşallah :)Sağol canım annanneyim. Evet çok şanslılar bende kalıyorlar, oyun oynuyoruz, beraber çarşıya çıkıyoruz, ne isterlerse yapıyorum. Gücüm kuvvetim varken bunları yaşamak çok güzel
Maşallah çok iyisin canım darısı başımızaBugünkü menüm
40dk eliptik,2.5lt su
Cok iyi masallah. Hareket etmeniz cok guzel. Ben maalesef tembelBugünkü menüm
40dk eliptik,2.5lt su
10.000 adim cok iyi masallahKizlar sabah sadece koca bir fincan dibek kahvesi içtim
Ogle : kabak yemegi ve yoğurt 5 tane kocaman kayısı 1 tane galeta
Aksam : cacık bir kase
5 kaşık pilavli tavuk
10.000 adım
Inşallah haftaya platese başlayacağım
almanyadayimNerelerde oturuyorsunuz
kahvaltisiz olmaz canimKizlar sabah sadece koca bir fincan dibek kahvesi içtim
Ogle : kabak yemegi ve yoğurt 5 tane kocaman kayısı 1 tane galeta
Aksam : cacık bir kase
5 kaşık pilavli tavuk
10.000 adım
Inşallah haftaya platese başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?