- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 88
- 31
Kesinlikle kötü değil afiyet olsun :)Slm kizlar.
Sabah kalkarkalkmaz
350 ml su
1 kupa yesilcay
Kahvalti
Ceyrek simitin yarisi
Cay
Domates
Salatalik
Peynir
2 dilim kepek ekmek
Öğlen yok kahvaltiyi gec yaptim
Ara
5 cilek 10 kiraz 2-3 tane uzum
Aksam
Balik ekmek
Ysrim saat yurusyus
Kitap yatarken
Evet maalesefİlk gün için hiç olmamış canım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Senin Menü süper canım afiyet olsun :) spor da var :)Günaydın kızlar.dünkü menüm
Sabah:kayısı,kiraz,chialı,cevizli yulaf lapası
Öğle:tavuklu domates tavası 5kaşık,yoğurt
Ara:7 erik,5-6 kiraz
Akşam: 5 kaşık patlıcan güveç,salata,çorba
30dk hııt cardio,2.5lt su
Takımı değiştirmek yerine aktifleştirmek için birşeyler yapmak daha yerinde olur benceBu sekilde olacaksa ben takimimi degistirmek istiyorum
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
As canım gene o güzel enerjinle içimizi doldurdun :) Elbette vereceksin o kiloları hele de bu enerji bu motivasyon olduktan sonra hiç kaçışı yok :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ne zamandır takımınıza uğrayamıyorummalum bayram yoğunluğu vardı ama şükür 2 gündür kendime yeni bir milat ilan edip tam enerjiyle eski düzenime döndüm şükürler olsun
Gerçi Ramazanda düzensiz beslenmelerim yüzünden artılardayım ama çok fazlada takılmıyorum rakama ve sıkı bir şekilde hem beslenmeme hemde spora asılıyorum
İki gündür sabahları her zamankinden daha erken uyanıp yürüyüş yapıyorum ve şeker orucuna da başladımCuma günü diyetisyene gideceğim
tabi hatun son rakamla şimdiki arasında bariz fark görünce nasıl yüzüne bakacağım kara kara düşünüyorum ama her zaman dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ve o kalan kiloları da vermezsem banada Banu demesinler
Sizlerde durumlar nasıl bakalım Güzeller![]()
Bende adapte olmaya çalışıyorum :/
Harikasın canım bugün çok güzel geçecek inşGünaydınlarrrr.
Herkese mutlu salılarrr.
Dün biraz kaçamak yaptım.
Ama bu gün yoookkkkk.
Hadi bakalım spora da başlıyacağım bu gün.
Güzel bir gün bizi bekliyor.
Ya bende aynı senin gibiyim canım bayramda o kadar abartılı ve rahat yedim ki onu birden düzeltemiyorum senin gibi yavaş yavaş toparliycam inş :/Kizlar ben dun istedigim gibi baslayamadim
Bayramdaki beslenme bozuklugum yansidi. Birden baslayamiyprum. Kademeli olarak duzeltmeye calisiyorum beslenmemi. Dun ekmegi cok kacirdim ama bayramin 3.gunundekine gore cok cok iyiyim. O zaman cikolatalar baklavalar gazli icecekler cekirdekler gibi hep sagliksiz ve yuksek kalorili seyler cok yemistim. Ama dun en kotusu ekmekti. Abur cubur yemedim. Bir de 3 lt su ictim.
Bugun de spora baslicam insaallah. Ve suyuma da yine dikkat ediyorum. Her gecen gun bir oncekinden iyi olarak ilerleyecegim insaallah. Gece yatmadan ya da sabahlari menu spor su bildirimimi yapacagim.