Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben akşamları yorgun oluyorum bazen sabahları paylsşıyorum.ama genel olarak çok haklısın.Aferin kızlar
Sizin ne kilo vermeye, ne takımı ayakta tutmaya niyetiniz var.
Keç gündür ara ara yokluyorum, yüreklendirmeye çalışıyorum ama hâlâ tık yok.
Son 2 gün daha buralardayım, bu iki gün içinde hâlâ paylaşım ve spor olmazsa bende veda ederim
Evet olmadiEkmek çok olmuş.sabah simit kafiydi.ya da sadece kepek ekmek yiyebilirdin.akşam da balık ekmek yerine balık salata gğzel olurdu
Bu sekilde olacaksa ben takimimi degistirmek istiyorumAferin kızlar
Sizin ne kilo vermeye, ne takımı ayakta tutmaya niyetiniz var.
Keç gündür ara ara yokluyorum, yüreklendirmeye çalışıyorum ama hâlâ tık yok.
Son 2 gün daha buralardayım, bu iki gün içinde hâlâ paylaşım ve spor olmazsa bende veda ederim
Sabahda olsa farketmez canım ama gün içinde takıma uğramıyorsunuz.Ben akşamları yorgun oluyorum bazen sabahları paylsşıyorum.ama genel olarak çok haklısın.
Değiştirmek yerine yeni üye alın ve takıma çok çok uğrayınBu sekilde olacaksa ben takimimi degistirmek istiyorum
Hoşgeldin canım, tabiki katılabilirsin,Slm bende katılabilir miyim size ?
Ben çalışıyorum.iş aralarında fırsat bulursam bakıyorum.eve gelince iki çocuk yemek iş derken spora anca vakit ayırıyorum.fazla uğramam mümkün değil ama elimden geldiği kadar menümü yazıp kilo bildirimimi yapıyorumSabahda olsa farketmez canım ama gün içinde takıma uğramıyorsunuz.
Kaptan yardımcınız yokmu? Hani grupdada az kişisiniz kalabalık olsanız göze batmaz.
Gruba üye alımı yapmanız gerek
MERHABA , 38 yaşındayım, 76 kiloyum iki çocuk annesiyim ve çalışıyorumHoşgeldin canım, tabiki katılabilirsin,
Bize kendini tanitirmisin
Merhaba takima katilmak istiyorum diyete dun basladim baslangic kilom 65.500. Aktif olarak kilomu ve yediklerimi guncelleyebilirim :)
İkinizde Hoşgeldiniz takımımıza 2 haftalık deneme süresi var sonra takım listelerine giriyorsunuz :) her cuma en geç öğlene kadar bildirim yapıyoruz. Hergün mutlaka yediklerimizi ve yaptığımız sporları takıma yazıyoruz ve diğer arkadaşlarımızınkini de yorumluyoruz takım kurallarımız bunlar :) inş hedeflediğiniz kiloya en çabuk ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz :) bu arada hedef kilolarınız nedir?MERHABA , 38 yaşındayım, 76 kiloyum iki çocuk annesiyim ve çalışıyorum
İkinizde Hoşgeldiniz takımımıza 2 haftalık deneme süresi var sonra takım listelerine giriyorsunuz :) her cuma en geç öğlene kadar bildirim yapıyoruz. Hergün mutlaka yediklerimizi ve yaptığımız sporları takıma yazıyoruz ve diğer arkadaşlarımızınkini de yorumluyoruz takım kurallarımız bunlar :) inş hedeflediğiniz kiloya en çabuk ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz :) bu arada hedef kilolarınız nedir?
Hoşgeldin canım senide taniyabilirmiyizMerhaba takima katilmak istiyorum diyete dun basladim baslangic kilom 65.500. Aktif olarak kilomu ve yediklerimi guncelleyebilirim :)
inşallah canım hoşbulduk bu arada HEDEFİM 65 OLMAK ŞİMDİLİKİkinizde Hoşgeldiniz takımımıza 2 haftalık deneme süresi var sonra takım listelerine giriyorsunuz :) her cuma en geç öğlene kadar bildirim yapıyoruz. Hergün mutlaka yediklerimizi ve yaptığımız sporları takıma yazıyoruz ve diğer arkadaşlarımızınkini de yorumluyoruz takım kurallarımız bunlar :) inş hedeflediğiniz kiloya en çabuk ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz :) bu arada hedef kilolarınız nedir?
Memnun oldum canım, bende 43 yaşında, 3 çocuk, 2 torun sahibiyim.MERHABA , 38 yaşındayım, 76 kiloyum iki çocuk annesiyim ve çalışıyorum