Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aferin kızlar
Sizin ne kilo vermeye, ne takımı ayakta tutmaya niyetiniz var.
Keç gündür ara ara yokluyorum, yüreklendirmeye çalışıyorum ama hâlâ tık yok.
Son 2 gün daha buralardayım, bu iki gün içinde hâlâ paylaşım ve spor olmazsa bende veda ederim
Ben akşamları yorgun oluyorum bazen sabahları paylsşıyorum.ama genel olarak çok haklısın.

Aferin kızlar
Sizin ne kilo vermeye, ne takımı ayakta tutmaya niyetiniz var.
Keç gündür ara ara yokluyorum, yüreklendirmeye çalışıyorum ama hâlâ tık yok.
Son 2 gün daha buralardayım, bu iki gün içinde hâlâ paylaşım ve spor olmazsa bende veda ederim
Bu sekilde olacaksa ben takimimi degistirmek istiyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Ne zamandır takımınıza uğrayamıyorum ;) malum bayram yoğunluğu vardı ama şükür 2 gündür kendime yeni bir milat ilan edip tam enerjiyle eski düzenime döndüm şükürler olsun :KK68:
Gerçi Ramazanda düzensiz beslenmelerim yüzünden artılardayım ama çok fazlada takılmıyorum rakama ve sıkı bir şekilde hem beslenmeme hemde spora asılıyorum :21::21::21:

İki gündür sabahları her zamankinden daha erken uyanıp yürüyüş yapıyorum ve şeker orucuna da başladım ;) Cuma günü diyetisyene gideceğim :oops: tabi hatun son rakamla şimdiki arasında bariz fark görünce nasıl yüzüne bakacağım kara kara düşünüyorum ama her zaman dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ve o kalan kiloları da vermezsem banada Banu demesinler :KK52:

Sizlerde durumlar nasıl bakalım Güzeller :KK31:

Ben akşamları yorgun oluyorum bazen sabahları paylsşıyorum.ama genel olarak çok haklısın.
Sabahda olsa farketmez canım ama gün içinde takıma uğramıyorsunuz.
Kaptan yardımcınız yokmu? Hani grupdada az kişisiniz kalabalık olsanız göze batmaz.
Gruba üye alımı yapmanız gerek

Kizlar ben dun istedigim gibi baslayamadim
Bayramdaki beslenme bozuklugum yansidi. Birden baslayamiyprum. Kademeli olarak duzeltmeye calisiyorum beslenmemi. Dun ekmegi cok kacirdim ama bayramin 3.gunundekine gore cok cok iyiyim. O zaman cikolatalar baklavalar gazli icecekler cekirdekler gibi hep sagliksiz ve yuksek kalorili seyler cok yemistim. Ama dun en kotusu ekmekti. Abur cubur yemedim. Bir de 3 lt su ictim.
Bugun de spora baslicam insaallah. Ve suyuma da yine dikkat ediyorum. Her gecen gun bir oncekinden iyi olarak ilerleyecegim insaallah. Gece yatmadan ya da sabahlari menu spor su bildirimimi yapacagim.

Sabahda olsa farketmez canım ama gün içinde takıma uğramıyorsunuz.
Kaptan yardımcınız yokmu? Hani grupdada az kişisiniz kalabalık olsanız göze batmaz.
Gruba üye alımı yapmanız gerek
Ben çalışıyorum.iş aralarında fırsat bulursam bakıyorum.eve gelince iki çocuk yemek iş derken spora anca vakit ayırıyorum.fazla uğramam mümkün değil ama elimden geldiği kadar menümü yazıp kilo bildirimimi yapıyorum

İyi günler kızlar ben takımın eski-yeni Kaptan yardımcısıyım problemlerinizi benimle paylaşabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) bende yeni izinden döndüğüm için açıkçası adapte olmaya çalışıyorum üyeleri pek tanımıyorum bi yandan özelde yoğun bir tempom var ama belirli bir zaman ayırıp hem aldığım kilolardan kurtulmak hem de sizlere yardımcı olmak isterim :)zaten yavaş yavaş birbirimize alışıp bi düzen oturtucaz inş :) sizden ricam şimdilik en azından menü ve spor paylaşımına çok dikkat edelim ve mutlaka birbirimizin menülerini kontrol edelim yorumlayalım takım şu an kaç kişi, Kaç kişi listede ya da liste dışı tam bilmiyorum ama cumaya kadar bu işi de çözücem inş :)

Merhaba takima katilmak istiyorum diyete dun basladim baslangic kilom 65.500. Aktif olarak kilomu ve yediklerimi guncelleyebilirim :)

MERHABA , 38 yaşındayım, 76 kiloyum iki çocuk annesiyim ve çalışıyorum
İkinizde Hoşgeldiniz takımımıza 2 haftalık deneme süresi var sonra takım listelerine giriyorsunuz :) her cuma en geç öğlene kadar bildirim yapıyoruz. Hergün mutlaka yediklerimizi ve yaptığımız sporları takıma yazıyoruz ve diğer arkadaşlarımızınkini de yorumluyoruz takım kurallarımız bunlar :) inş hedeflediğiniz kiloya en çabuk ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz :) bu arada hedef kilolarınız nedir?

İkinizde Hoşgeldiniz takımımıza 2 haftalık deneme süresi var sonra takım listelerine giriyorsunuz :) her cuma en geç öğlene kadar bildirim yapıyoruz. Hergün mutlaka yediklerimizi ve yaptığımız sporları takıma yazıyoruz ve diğer arkadaşlarımızınkini de yorumluyoruz takım kurallarımız bunlar :) inş hedeflediğiniz kiloya en çabuk ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz :) bu arada hedef kilolarınız nedir?

Merhaba ben 170 boyundayim 21 yasindayim, dun diyete 65.5 ile basladim, ilk hedefim 59 sonrasinda ise 54 hedefini koyacagim kendime.

Bugun yediklerime ve yiyeceklerime gelirsek sabah 1 yesil elma ve 3 bardak cay, oglen icin az sonra 1 yesil elma daha yiyecegim, aksam ise tavuklu ya da ton balikli salata yiyecegim. Umarim hepimiz istedigimiz kilolara ineriz :)

inşallah canım hoşbulduk bu arada HEDEFİM 65 OLMAK ŞİMDİLİK :eğlence:

MERHABA , 38 yaşındayım, 76 kiloyum iki çocuk annesiyim ve çalışıyorum
Memnun oldum canım, bende 43 yaşında, 3 çocuk, 2 torun sahibiyim.
10. Takım spor bakanıyım.
Arkadaşlara yardımcı olmak için burdayım.
Hergun en az 5 msj yazmanı bekliyoruz.
Allah gönlüne göre versin, çabucak istediğin kiloya ulaşman dilegiyle

Back