Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kesinlikle kötü değil afiyet olsun :)

İlk gün için hiç olmamış canım
Evet maalesef ama önceki güne göre Nur nimet :/
Senin Menü süper canım afiyet olsun :) spor da var :)
Bu sekilde olacaksa ben takimimi degistirmek istiyorum
Takımı değiştirmek yerine aktifleştirmek için birşeyler yapmak daha yerinde olur bence

As canım gene o güzel enerjinle içimizi doldurdun :) Elbette vereceksin o kiloları hele de bu enerji bu motivasyon olduktan sonra hiç kaçışı yok :)
Bende adapte olmaya çalışıyorum :/
Günaydınlarrrr.
Herkese mutlu salılarrr.
Dün biraz kaçamak yaptım.
Ama bu gün yoookkkkk.
Hadi bakalım spora da başlıyacağım bu gün.
Güzel bir gün bizi bekliyor.
Harikasın canım bugün çok güzel geçecek inş
Ya bende aynı senin gibiyim canım bayramda o kadar abartılı ve rahat yedim ki onu birden düzeltemiyorum senin gibi yavaş yavaş toparliycam inş :/

Memnun oldum canım, boyuna göre fazla kilon yokmuş. Ama belliki sen rahat deyilsin. Canım kahvaltını mutlaka yap yoksa bi sure sonra güçsüz kalırsın, hiç kalori almıyorsun.
Öğle yemeğine sebze, et, yoğurt ekleyebilirsen iyi olur.
Akşam gayet güzel

Sabahlari calistigim icin peynirli yesillikli guzel bir kahvalti yapamiyorum yesil elma diyetini okumustum onu kendime gore degistirdim biraz sabah oglen yesil elma aksam da salata et veya sebze diye ama haklisiniz haftasonu kahvaltimi zenginlestirmeye calisicam. Tesekkurler :)

Rica ederim
Ufak bir bilgi daha veriyim.
Ben elmayı sade yediğim zaman kısa zaman sonra içim kıyılıyor. Bir programda Ahmet Maranki yanında 1 avuç ceviz yediğiniz zaman tok yutar dedi. Denedim gerçekten tok tutuyor.
Bir arkadaşımız meyva yanında yoğurt yerseniz tok tutar derdi. Ramazandan önce meyva salatası yapıp yiyordum. Evet tok tutuyor.
Bir arkadaşımda meyva yerken kahve iç dedi, buda tok tutuyor.

Peynir benim ivin cok onemli. Peynirsiz kahvalti yapamiyorim gibi birsey. Cok tuketiyorum peyniri

Masaallah gezegenfeza supersin. Bu yasta sporla ilgilenmek ve sporun onemini herkese yaymaya calismak icin spordan sorumlu kaptan olmak herkesin harci degil. Ne tur spor yapiyorsun formda kalmak veya zayiflamak icin? Kilo ve boy durumun nedir? Ben de 33 yasindayim. Insaallah 10 yil sonra ben de senin gibi hissediyor olurum.
Bu arada ben de kendimi tanitayim.
Ismim hatice. 33 yasindayim.
165 cm boyunda, 62.6 kg im. Ogretmenim. Evli ve iki cocuk annesiyim. Hedef kilom 60.

Sadece 2 bucuk kg fazlaniz var. Ne guzel
Umarim en kisa zamanda hedeginize ulasirsiniz.
Insallah bende o kilolara dusebilirim, zira 69 kg yum. 60 olmak istiyorum

2 cocuk dogurmussunuz kolay mi dusunmeyin oyle. Gider insallah hepsi
inşallah ama kilonun çocukla alakası yok tatlım ya doğumlarımda değil doğumdan sonra kilo alanlardanım ben yemeyi seven insan grupları vardır . yemek yerken zevk alan işte ben onlardanım :)

Memnun oldum haticecim, ben gül.
Sporla ilgili çok bilgim yok. Sadece vücudu hareket ettirme taraftarıyım.
Arada yürüyüşe çıkarım, evde eliptik bisikletim var onu sürerim hatta direksiyonuna plates lastiği doladım, bir yandanda kollarımı calistiriyorum. Hiç zamanı olmayanlara ip atlar gibi zıplayın diyorum. Sadece bu kadar.
Boyum 1.63
Kilom 68.5
80.500 'le 1 ocaktan itibaren diyete başladım.

Sadece 2 bucuk kg fazlaniz var. Ne guzel
Umarim en kisa zamanda hedeginize ulasirsiniz.
Insallah bende o kilolara dusebilirim, zira 69 kg yum. 60 olmak istiyorum
Bende o civardayım canım
Ilk hedefim 65
Sonra 60
Sonrası Allah bilir

Cok haklisin. Bir sekilde insan hareket etmeli. Duzenli spor yaptigim zamanlar ben cok yemek de yesem almiyorum kilo ve hatta yavas da olsa veriyorum, sıkılasıyorum. Biran once tekrar baslamaliyim.
Bu arada ocak tan bu yana cok yol katetmissin gul kaptanim. Tebrikler.

Teşekkür ederim canım
Daha yolum var. Bu sefer yavaş gitsin yeterki geri gelmesin diyorum

Kilon pek yokmuş ama daha fit olmak istiyorsun demek ki kendini aç bırakarak değil de sağlıklı ve yavaş bi şekilde verirse daha kalıcı olur inş

inşallah canım hoşbulduk bu arada HEDEFİM 65 OLMAK ŞİMDİLİK
İnş yorulmadan sıkılmadan ulaşırsın :)

Bi sabah guzel baslamistim ben de ama iki tane kucuk bayram cikolatasi kacirdim ogleye dogru
Olsun minnacık onlar sonrasını güzel getirirsin

en şişman benim galiba grupta utandım valla ne çok yemişim öyle
Benim ilk kilomu duysan böyle demezdin :) önemli olan eski hatalarımızdan ders alıp sağlıklı kilomuza inmek geçmiş geçmişte kaldı diyorum ben aksini düşünmek çok mutsuz ediyor çünkü

Bende o civardayım canım
Ilk hedefim 65
Sonra 60
Sonrası Allah bilir
Beraber verelim ozaman ablacim. Ben de geven sene 77 kg idim. Spor yaptim 67 ye dustum. Ama devam ettiremedim ve 75 e geri ciktim ramazanda bu kiloya kadar dustum insallah daha da gidecek.
Insallah. Bogazim bir aciliyor pir aciliyor.

inşallah ama kilonun çocukla alakası yok tatlım ya doğumlarımda değil doğumdan sonra kilo alanlardanım ben yemeyi seven insan grupları vardır . yemek yerken zevk alan işte ben onlardanım :)
Bende öyleyim. Yemek yemeyi vok seviyoruz esimle. Zaten bundan vazgecebilsem hersey normale donecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…