Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı bayramlar:KK200::KK200:Biraz geç oldu ama anca eve geldim ufakligi uyuttum..kg 68.300 bu sabah itibariyle ve reglimin de ilk günü.Tatlı isini sanır im bugün fazla abarttı.ama pazartesi sıkı bir diyet ve sporla ınşallah cumaya kadar 66 li kg görmeyi hedefliyorum:KK76:

Herkese merhaba hayırlı bayramlar dilerim daha önce gruba katılma isteğimi bildirmiştim fakat çok yoğun bir hayatım olduğu için buraları çok iyi takip edemiyorum Bu yüzden bireysel olarak kilo vermek için çabalayacağım... Diyet günlükleri nde paylaşım yapmaya çalışacağım kilo verme sürecimde bu gruplar gerçekten çok güzel ama benim hayatımda çok yoğun Bu aralar maalesef ben hepinize buradan keyifli kilo vermeler diliyorum Bu aralar maalesef ben hepinize buradan keyifli kilo vermeler diliyorum . hepimize hedef kilolarımıza ulaşmak nasip olur İnşALLAH

Günaydın arkadaşlar bende heyecan dorukta yarın diyete başlıyorum inş sabahtan hem kilomu hem de ölçülerimi alıcam (çok korkuyorum zaten kilo almıştım bayramda iyice uçtum :olamaz:) izne 79,9 la ayrılmışım rahat bi 7-8 kilo geldi :(:(:( ama ödemdir inş :KK47:diyip kendimi avutuyorum bir an önce fazlalıklarımı verip listeye girmek için sabırsızlanıyorum :KK73:

Günaydın arkadaşlar bende heyecan dorukta yarın diyete başlıyorum inş sabahtan hem kilomu hem de ölçülerimi alıcam (çok korkuyorum zaten kilo almıştım bayramda iyice uçtum :olamaz:) izne 79,9 la ayrılmışım rahat bi 7-8 kilo geldi :KK43::KK43::KK43: ama ödemdir inş :KK47:diyip kendimi avutuyorum bir an önce fazlalıklarımı verip listeye girmek için sabırsızlanıyorum :KK73:
Allah gönlüne göre versin canım

Back