Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Nurlar içindedir inşallah
Benim de katkım olsun diye yasin okudum bugün namaz sonlarında.. Rabbim kabul eylesin inşallah kabrini nurla doldursun..
Can kardeşim.. İsmi hürmetine kabri cennet bahçesi olsun.. #Muhammedali
Allah rahmet etsin Mekanı cennet olsun

Merhaba sevgili takımım ve diğer takımlardan gelen güzel melekler

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

merrr nerdesin?
Geldim kaptanım
kıyamam kuzum Sana.Rabbimden sabır dilemekten başka bi şey gelmiyor elimden.zor bir sınav. Allahım gönlünüze ferahlık versin inşaallah

Kızlar selam. Uzun zamandır başarılı olarak tek kilo verebildiğim yer burası idi. O ruha ne oldu bilmiyorum Hayal ettiğim yerden çok uzaktayım Tekrar devam etmek istiyorum Bunun için bugün hazırlık yaptım. Yarın ciddi olarak bilmem kaçıncı kez yaptığım gibi tekrar başlamak istiyorum.ve Bunu burada yapmak istiyorum. Bunun için size ihtiyaç duyuyorum. Çünkü gerçekten birlikten kuvvet doğuyor.

Masaallah canim . Ben cok begendim menunu. Afiyet olsun

Iyı yapmışsın canım. Arada 10. Takımada uğra

Canım inan şu anki halimde payın büyük.. Öyle bi söz ettinki tekrar doğrulmama sebep.. Beni de duyuyor görüyor olması, tamamiyle kaybetmemiş olmam..
Süper bi duygu
Allah razı olsun senden
Est Kaptanım sana zaten bildiklerini hatırlattım o kadar ölüm bi yok oluş değil ki aksine en sevgiliye kavuşma bizden önce gidenler bizi bekliyorlar orada ve bizi duyuyorlar hissediyorlar bedenen ayrı olsak da manen beraberiz ve inş cennette Peygamber efendimizin sancağı altında buluşucaz Bu arada Seni böyle pozitif mutlu gördüm ya resmen yaşam enerjim geri geldi daha pozitif ve mutluyum hayatta hiçbirşeyi ertelemeyelim inş kendimiz için sevdiklerimiz için en önemlisi Allah rızası için sağlıklı olmaya sağlıklı beslenmeye çalışalım ve artık şu zayıflama işini bitirelim kaptanım çok uzadı çoook

Bu arada hepinize merhaba arkadaşlar Ben Zereno yeni kaptan yardımcınız :) izindeydim birkaç aydır artık geri dönüyorum inş ama birazcık kilo aldım onları verene kadar listeye giremiyorum Bayram dönüşü itibariyle menü paylaşmaya da başlıycam hadi bismillah

Hayirli sahurlar takimmm 2nin guzel insanlari. Bi yoklamaya gelim dedim 2 litre sular iciliyormuuuu unutmayinn :))))))))
Az içiyorlar zehracim, sporda yok. Ama bayramdan sonra elimden çekecekleri var

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün erkenden uyanabildim Yine yorgunluktan baygın düşünce erkenden uyudum
Dün eşime aldığım kıyafetler dar geldi adam maşallah semirmiş değiştir falan diyince bende valla git üzerine göre al uğraştırma beni dedim
Bugün mecbur dün aldıklarımı yıkayıp ütüleyeceğim birazda temizlik yapar kendimi bakıma alırım malum kaldı 2 gün bayrama

Canım henüz acın çok taze olduğu için böyle olman çok doğal ama sen sağlam olacaksın ki geride kalanlar da sabırla karşılayabilsinler bu zor süreci
Bayram modunda olmaman doğaldır ama evlatlarımız için dik durmak zorundayız
Bak bundan sonra yapacağın her hayırdan kardeşceğizinin de faydalanacağını düşün dediğin gibi onun sevdiği şeylerden alıp dağıt Kendini baştan aşağı baştan aşağı giydirmesen bile üzerine bir tanecikde olsa bir üst al onun sevdiği renkte
Tüm sevdiklerinle bir arada olduğunda onu çok güzel bir şekilde anarsınız ben bir insanın güzel hallerini iyi olan yönlerini konuşmanın da dua gibi olduğuna inanıyorum sonuçta sohbet esnasında Allah razı olsun şöyle iyidi böyle güzel huyları vardı dediğimizde yapılan güzel şeyleri tekrar etmiş oluyoruz

Nurlar içindedir inşallah
Benim de katkım olsun diye yasin okudum bugün namaz sonlarında.. Rabbim kabul eylesin inşallah kabrini nurla doldursun..
Can kardeşim.. İsmi hürmetine kabri cennet bahçesi olsun.. #Muhammedali

Allah kabul etsin canım bizlerde dualarımızda okuyacağımız kuranlarda Kardeşine dua ederiz Bak hem sende sevaba vesile olmuş oluyorsun bu şekilde
Rabbim mekanını cennet etsin ...Peygamber Efendimize komşu olur inşallah....Aminnn

Kesinlikle birlikten kuvvet doğuyor canım ben inanıyorum Bayramdan sonra bütün takımlar çok daha canlı ve istekli devam edecekler

Hehhhh bayram temizliğine sizin takımdan başladım Her yer mis gibi deterjan kokuyor kötü enerjiler gitti mis gibi enerjileri doldurduk
Şimdi kendi evime girişeyim Kaynananın gördüğü yerleri yapsam yine yeter

Hayirli sahurlar takimmm 2nin guzel insanlari. Bi yoklamaya gelim dedim 2 litre sular iciliyormuuuu unutmayinn :))))))))

Az içiyorlar zehracim, sporda yok. Ama bayramdan sonra elimden çekecekleri var
çekelim tabiki canım. Yoksa gitmez bu kilolar..
Amin amin amiin canım..

Ben kıyafet almak istemiyorum sanki kendimle alakalı bişiler alırsam ihanet edecekmişim gibi..
Onu bembeyaz kefenle toprağa koyduk geldik bense rengarenk giyinip gezmek için yeni ciciler alayım öylemi diyorum hep kendime

yaşasın çok sevindim canım

Evet var canım. Hoşgeldin.
Hosbuldum
O zaman anlatayim ben

31 yasimdayim. 9 yillik evliyim.
Evlenene kadar minyon tipli citipiti bir kizdim. Nisanlandigimda 49 kg, evkenirken ise 56 kg idim (2 sene nisanli kaldim)
Sonrasinda 60 li kg buldum esim ve ben yemek yemeyi cok severiz.
Evlendikten 3 sene sonra hamile kaldim. Hamile.kaldigimda 65 kg idim. Ilk aylar cok zorlu gecti ve 60 kg ya dustum.
Doguma kadar 78-79 civari idim. Dogumdan ciktigimda 76.
Lohusalık donemimde ve sonrasinda 69-68 kg lara geri dondum. Ama sinrasinda ysni emzirme donemimde kg almaya devam ettim. Istahim cok acildi doymak nedir bilmedim.oglum bir yasini gecmisti esimle beraber dukan diyetine basladik. Ama 20 gun surdurebildik. 20 gunde 6 kg vermistim.
Sonra eve yuruyus bandi aldik ilk 1 ay cok dirayetli hergun yurudum 70 li kg lardayfim ama kusuratini hatirlamiyorum. O donem kg vermedim ama cok inceldim. Sonra onu da devam ettiremedim suan yatak odasindanaskilik gorevi yapiyor alet.
Bi iki senenboylr devam ettim. Gecen sene oglum krese baslayinca bende spor salonuna basladim. 4 ayda 10 kg verdim. 77 kg ile basladim 68 kg oldugumda biraktim ramazanndikayisiyla sonra okullar tatil falan derken kaldi. Okuklar acikinca yine basladim ama istikrarlibir sekilde götüremedim.
Eyluk 15 de dugunumuz var ve ben giydigiminnyakismasini istedigim elbiseyi giymek istiyorum. 2 cocuk icinde hamike kalmak istiyorum ve hamile kalirken kilomun az olmasini istiyorum.
Ramazan incesi 75 kg idim. Bu sabah 69.8 kg ciktim. 3 gundur oruc tutmuyorum regl donemim. Haziran sonuna kadar 67,5 ve altini gormek istiyorum fakat onumuzde ramazan bayrami gibi buyuk bir tehlike var.
Bu yolda beni motive edebileceginizi dusunuyorum.
Benden bu kadar...
Herkese topluca merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…