Bizim sülaledekilerden çoğunluk tembel
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Annem yapar ama bende pek ev yapımı baklavayı sevmem Allahtan
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Risk düşük bende de ama işte diğer kızlarla aynı anda başlayalım dedim
Rica ederim ne demek
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
hem niye zor görünyormuş bakalım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir
Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgdu
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Geçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladım
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
hatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi
Kısa keseyim
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Geçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara
gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum
ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün
herkes verir o durumda