• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamlar kızlar.İzniniz olursa arada uğrayıp sohbetinize dahil olmak isterim.
Bayramda neler yapacaksınız?
Merhaba hoşgeldiniz.bayramı aile ziyareti ile geçireceğiz biz.inşallah tatlılardan uzak durarak tabi ki:halay:
Inşallah.Yalnız ben ahcilik kursuna gidiyorum maalesef ki ramazan ndeniylede tatlı ve hamur işi çalışıyoruz :sinirli:
ayy ne güzel.çok zevkli olmalı.işin zormuş gerçekten.sadece tadına bakarak yetinmeye bak bu süreçte

Ne kadar zaman da verdin kg mi ni?
Ben yavaş verenlerdenim.ama herşeyden dengeli besleniyorum.şubat ortasıydı başladığımda.
Bizim sülaledekilerden çoğunluk tembel :KK70: Annem yapar ama bende pek ev yapımı baklavayı sevmem Allahtan :KK48: Risk düşük bende de ama işte diğer kızlarla aynı anda başlayalım dedim :KK66:

Rica ederim ne demek :KK66: hem niye zor görünyormuş bakalım :KK66:
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir :21:

Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim :KK66:
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgdu :KK57: Geçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir :KK43: daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım :KK43:
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar :KK61:
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladım :KK53: hatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi :KK66:
Kısa keseyim :KK48: Geçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara :KK66: gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden :KK67: Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum :KK66: ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün :KK66: herkes verir o durumda :KK66:
tebrik ederim inşallah sağlıkla kalan kilolarını da verirsin

Maşallah canım:nazar:
Pkos ve insülin direncine rağmen çok iyi kilo vermişsin.
Ben de pkoslu ve tip iki diyabetliyim. 90 kilo ile başladım şuan 63-64 arasındayım.
Tembelim:olamaz: yemek yapmak haricinde ev işinden hoşlanmam:KK70:38 yaşımı bitirmek üzereyim ve metabolizman epey bir yavaş.Pisboğazlığımı da zar zor yendim:KK70:Aynı senin gibi ben kilo verdiysem herkes verebilir.
İnançlı,istikrarlı olduktan sonra öyle yada böyle gidiyor kilolar.
Sanki beni tarif ettin.ben de 38 yaşındayım.spor yapmasam sadece diyetle hayatta veremezdim.ev işini hiç sevmiyorum.

Rica ederim ne demek :KK66: hem niye zor görünyormuş bakalım :KK66:
Ben hep diyorum ben başardıysam kesinlikle herkes başarabilir :21:

Hemen senin nezninde herkese kısacık kendimden bahsedeyim :KK66:
İnanılmaz ama benim rekorum resmen 124.5 kgdu :KK57: Geçmişte artık nasıl bir psikolojiye gitdiysem o kiloya geldiğimi anlamadım bile desem yeridir :KK43: daha doğrusu anlamaya başladığımda da o gücü kendimde bulamadım :KK43:
Senelerce hep al verler yaşadım ve hep en sonunda hep daha fazlasını gördüm taki 124.5 kgyu görünceye kadar :KK61:
Artık Tvdeki vinçle hastaneye götürülen hastalar gibi olacağım diye oturup bir güzel ağladım :KK53: hatta eşim Allah razı olsun bir kez olsun kilomdan dolayı bana laf etmedi :KK66:
Kısa keseyim :KK48: Geçen sene 124.5 kgla diyete başladım tekrar bir kaç kilo verdikten sonra tek başına zor olacağını düşünerek diyetisyene başladım ve şükür 92 - 93 arasındayım bu ara :KK66: gerçi 86yi görmüşlüğüm vardı da işte aptal kafam boyun fıtığı olunca hareket sınırlandı ama ben kaçamak yapmaya başladım sanki yatalak oldumda nasılsa veremem gibilerinden :KK67: Silkelendim ve kaldığım yerden devam ediyorum :KK66: ki bende pko ve insülin direnci varken verdim artık düşün :KK66: herkes verir o durumda :KK66:[/QUOTE]
Maşallah azminize hayran kaldim :KK9:su an bir kez daha araniza katildigim icin kendimi tebrik ediyorum.Sen ve senin gibi duyarlı azimli insanlar var oldugu zaman bizlerde sizin başarı hikayelerinizle basari caz insallah:sampiyon:

Kizlar bu aksam bol karbonhidratli oldu benim iftar
Sahur: -
Iftar: 1 kase tarhana corbasi,salata,1 kase cacik,koca 1tabak domates soslu makarnao_O:olamaz::olamaz: 2 dilim karpuz
3.2 lt su
Ohh afiyet olsun:)yarım saat spor yap telafi olsun bari.Bende su an açlıktan oluyorum ve kendimle cebellesiyorum.Eğer benim minik canım biraz daha uymazsa herhalde midem galip gelecek:sinirli:

Iftar: 1 kase tarhana corbasi,salata,1 kase cacik,koca 1tabak domates soslu makarnao_O:olamaz::olamaz: 2 dilim karpuz
3.2 lt su
Yarın 300 ip atla eritirsin canım

Ohh afiyet olsun:)yarım saat spor yap telafi olsun bari.Bende su an açlıktan oluyorum ve kendimle cebellesiyorum.Eğer benim minik canım biraz daha uymazsa herhalde midem galip gelecek:sinirli:
Cok merak ettim, miden galipmi mağlupmu

11239ad8ad31b35f8f813eab16d7de8a.jpg

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar canlar ;)

İnşallah yeni güne çok daha enerjik ve güzel bir şekilde başlar kaçamaksız ve bol eksilerle bitirirsiniz :21::21::21:
Şurada kaldı bayrama sayılı günler ve eminim Bayramdan sonra da Allahın izniyle hepimiz çok daha güzel ilerleyerek hedeflerimize ulaşacağız :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

tebrik ederim inşallah sağlıkla kalan kilolarını da verirsin

Aminnn canım hepimiz inşallah :KK68:

Maşallah azminize hayran kaldim :KK9:su an bir kez daha araniza katildigim icin kendimi tebrik ediyorum.Sen ve senin gibi duyarlı azimli insanlar var oldugu zaman bizlerde sizin başarı hikayelerinizle basari caz insallah:sampiyon:

Kesinlikle canım ;) yeterki isteyelim başaramayacağımız hiç bir şey yok Allahın İzniyle :KK68:

3.2 lt su

Dediğin gibi biraz karbonhidratı fazla kaçmış ama insan her akşam iftarda ne yiyeceğini de şaşırıyor ;) normalde oruçlu olmayınca belki aklımıza gelmeyecek şeyler oruçluyken insanın aklına düşüyor ;)
Benim büyük kızda dün tutturdu bugün için salçalı makarna yapsana diye :KK48: Kızcağız Ramazanın başından beri hiç eksiksiz orucunu tutuyor ( Ben tutamıyorum sağ olsun o bizden dirayetli halsizde düşse bırakmadı ) bari canının çektiğin yapayım diyorum ister istemez ;) tabi ben nasılsa oruç tutmuyorum diye erken yemeye çalışırım ona çaktırmadan ;) gerçi o sıkıntı yok saklanıp durma birşeyler yerken diyor ama içim rahat etmez ;)
Kendime henüz ne yapacağımı bilemedim ama bugün olmadı alışverişe çıkarım evi kuruttuk :D

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sahur: 2haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fümeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,2ceviz,1tk tahinpekmez
İftar:çorba,ıspanak kavurma,yoğurt,semizotu salatası
2 Hindistancevizli şekersiz unsuz kuruüzümlü fit kurabiye,çok az çekirdek,2lt su

Sahur: 2haşl.yumurta,tb ekmeğine hindi fümeli kaşarlı tost,zeytin, domates salatalık,2ceviz,1tk tahinpekmez
2 Hindistancevizli şekersiz unsuz kuruüzümlü fit kurabiye,çok az çekirdek,2lt su

Gayet güzel bir menü olmuş canım ;) tebrik ederim ;) suyunu biraz daha çoğaltabilirsen eminim çok daha güzel gidecektir kilocuklar ;)

Kız beni tarif ettin sanki :KK70: o pisboğazlık bende de var :KK70: liste dışına çıkmadığım sürece çok sıkı gidiyorum ama minik bir kaçamak bile benim günlerce kendimi toparlayamama sebep oluyor maalesef :KK43:
Benimde öyle metabolizma çalışsam mı çalışmasam mı modunda :KK70: hatta geçmişte bir diyetisyen senin metabolizman çok yavaş ne yaparsan yap zayıflayamazsın diyip beni geri çevirmişti :KK70:

Neyse ki başarmışız :KK66: benim güncel kilom senin başlangıcın inşallah bende senin ulaştığın noktaya ulaşıp buradan mezun olabilirim :KK66:
Çok iyi kilo vermişsin canım,kalanları da vereceğine inanıyorum.
Ben kendimi ve pisboğazlığımı bildiğim için liste dışına hiç çıkmadım.Çıkarsam yemediklerimin tadını hatırlarsan cozutacağımdan korktum.Bir de burada takımlarda yarışmak iyi motive etti beni.
Merhaba hoşgeldiniz.bayramı aile ziyareti ile geçireceğiz biz.inşallah tatlılardan uzak durarak tabi ki:halay:

ayy ne güzel.çok zevkli olmalı.işin zormuş gerçekten.sadece tadına bakarak yetinmeye bak bu süreçte
Hoşbuldum canım:KK200:
Bayramın tam bayram tadında geçecek desene:KK66: tatlılardan tuzlulardan uzak durma kararlılığın da:KK9::KK9: Ben böyle durunlarda canım bişey çektikçe su içiyorum:KK70:Midemden guluk guluk sesi gelirken önümde tatlıya tu
Sanki beni tarif ettin.ben de 38 yaşındayım.spor yapmasam sadece diyetle hayatta veremezdim.ev işini hiç sevmiyorum.
ben de başlangıçta sporsuz ne kadar kilo vereceğimi görmek için ve biraz da spora başlamayı ihmal ettiğimden spor yapmadım.Zamanla spora başladım verdiğim kilo ve gördüğüm incelmeyi gördükçe sporu arttırdım.
Ev işini sevenleri hayretle takdir etmişimdir:KK70:

Afiyet olsun ,Allah kabul etsin canım.Menün çok güzel.
Fit kurabiyeyi nasıl yapıyorsun,zahmet olmazsa tarif verebilir misin?

Sağlığım ne denizle aç alamadığından dolayı oruç tutamadım bu sene malum kurs ta ahcilik olunca :((bir dilim kadife pasta küçük bir parça pide öğlen monum du sabah tahlil vermeyevgittigimden kahvaltı yok

Back