Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Herkese hayırlı akşamlar
Yarım saat önce ancak eve girebildim
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Ayaklarıma kara sular indi resmen
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Kızçelerimle birlikte hesapta sadece mutfak alışverişi yapıp gelecektik
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Neyse Cadılarla AVM'ye gittik ama gitmez olaydım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
küçük cadı beni batırdı resmen
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Büyük zaten alışverişi sevmez birde oruçlu olunca onada üzüldüm yoruldu diye ama sende gel demeseydim bu seferde alınganlık yapabilirdi bak beni çağırmadı diye
Hesapta kendime bayramlık geçenlerde beğendiğim elbiseyi alacaktım bir ara ama sağ olsun ufaklık okadar Alışveriş delisi olunca kıyamadım kendime sadece ucuz bir üst alıp kalan kotayı ona kullandım
Eşimede bir pantalonla Tshirt aldım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Küçük hanım sanki daha geçen ay 2 çift ayakkabıyı ona almamışız gibi kendine bir sandalet beğendi birde 2 tane elbise
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
gerçi ona kalsa 2 elbise daha beğenmişti de yakışmadı diyip vazgeçirdik
özellikle bir tanesinde çok gözü kaldı hatta dudak büzdü küstü hanım bende sonunda dayanamadım len valla aldıklarımı da geri veririm dedim de kendine geldi
Marketi de kaldırdıp eve geldik
artık eşim gelince aldıklarımızı görünce bakalım ne diyecek
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Hesapta kendime spor günlük ayakkabı alacaktım ama neyse adamı bari ben batırmayayım dedim mecbur
Şimdide akşamlık birşeyler hazırlayacağım
Allahtan büyük kız hiç bir şey istemiyor canım dedi de bugün kahvaltıyla geçiştireceğiz eşimin isteği üzerine
çayı da koydum ancak kaynarda demlenir