• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba lar benimde kilo verme serüveninde motive olmaya ihtiyacı var.3 ay önce mide ve safra kesem deki problemler yüzünden ilaç kullanmaya başladım ve çok hızlı kilo aldım.Su an ki kilom 69 boyum 160 hedefim 55 kg beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Hoşgeldin canım:KK200:
Günaydın kızlar artık ben de buralardayım :KK39::KK36::KK36:
:KK200: canımmm:KK200:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Tebrikler canım :KK66: eminim cuma günü 5li rakamları görürsün sıkı tutarsan :KK60:

Takıma hoş geldin canım :KK66:
Bu aralar Takım Kaptanınız Ellssa Ellssa zor bir süreçten geçtiği için belki çok sık gelemez buralara ama emin ol hem diğer kaptanlar hemde takımdaki kalan bir kaç arkadaş da motive olup burada sanada destek olurlar ve hedefine ulaşırsın :KK66:
Bendeniz 8. Takım kaptanıyım :KK52: ve sık sık benide burada göreceksin :KK66:
El birliği ile takımı canlandırıp çok güzel kilolar vereceğiz :21:
:KK200: oyy gözler melek görsün:KK200:
Çok iyi düşünmüşsünüz, çok sevindim.
Bende tamda o sebepten bayram önü başladım, yoksa kendimi sıkmaz birinde yetmezsem birinde yerdim.
Şimdi hiçbirinde yemem. Zaten ev yapımı ve şerbetli tatlı sevmiyorum, benim için çok zor olmasa gerek
:KK200: kk da yenisin sanırım. Tanımıyorum ama o güzel yüreğinden öpüyorum:KK15:

Hoşgeldin canım:KK200:

:KK200: canımmm:KK200:

:KK200: oyy gözler melek görsün:KK200:

:KK200: kk da yenisin sanırım. Tanımıyorum ama o güzel yüreğinden öpüyorum:KK15:
10. Takım spor bakanıyım canım.
Takım kaptanımız 2. Takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın dedi diye arada yokluyorum.
43 yaşında ev hanımıyım, 3 çocuğum var.
Ismim Gül, bende sizler gibi kilo vermeye geldim. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum.

10. Takım spor bakanıyım canım.
Takım kaptanımız 2. Takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın dedi diye arada yokluyorum.
43 yaşında ev hanımıyım, 3 çocuğum var.
Ismim Gül, bende sizler gibi kilo vermeye geldim. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum.
Spor bakanı olarak buraya da el at o zaman canım..
Sporla da tamamlansın zayıflama proğramımız..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Yarım saat önce ancak eve girebildim :KK57:
Ayaklarıma kara sular indi resmen :KK48:
Kızçelerimle birlikte hesapta sadece mutfak alışverişi yapıp gelecektik ;)
Neyse Cadılarla AVM'ye gittik ama gitmez olaydım :KK70: küçük cadı beni batırdı resmen :KK70: :KK70: :KK70:
Büyük zaten alışverişi sevmez birde oruçlu olunca onada üzüldüm yoruldu diye ama sende gel demeseydim bu seferde alınganlık yapabilirdi bak beni çağırmadı diye :KK48:

Hesapta kendime bayramlık geçenlerde beğendiğim elbiseyi alacaktım bir ara ama sağ olsun ufaklık okadar Alışveriş delisi olunca kıyamadım kendime sadece ucuz bir üst alıp kalan kotayı ona kullandım :KK70:
Eşimede bir pantalonla Tshirt aldım :KK66:
Küçük hanım sanki daha geçen ay 2 çift ayakkabıyı ona almamışız gibi kendine bir sandalet beğendi birde 2 tane elbise :rolleyes: gerçi ona kalsa 2 elbise daha beğenmişti de yakışmadı diyip vazgeçirdik :KK70: özellikle bir tanesinde çok gözü kaldı hatta dudak büzdü küstü hanım bende sonunda dayanamadım len valla aldıklarımı da geri veririm dedim de kendine geldi :KK70:

Marketi de kaldırdıp eve geldik :KK66: artık eşim gelince aldıklarımızı görünce bakalım ne diyecek :KK57:
Hesapta kendime spor günlük ayakkabı alacaktım ama neyse adamı bari ben batırmayayım dedim mecbur :KK48:

Şimdide akşamlık birşeyler hazırlayacağım :KK66: Allahtan büyük kız hiç bir şey istemiyor canım dedi de bugün kahvaltıyla geçiştireceğiz eşimin isteği üzerine :KK66: çayı da koydum ancak kaynarda demlenir :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Yarım saat önce ancak eve girebildim :KK57:
Ayaklarıma kara sular indi resmen :KK48:
Kızçelerimle birlikte hesapta sadece mutfak alışverişi yapıp gelecektik :KK66:
Neyse Cadılarla AVM'ye gittik ama gitmez olaydım :KK70: küçük cadı beni batırdı resmen :KK70: :KK70: :KK70:
Büyük zaten alışverişi sevmez birde oruçlu olunca onada üzüldüm yoruldu diye ama sende gel demeseydim bu seferde alınganlık yapabilirdi bak beni çağırmadı diye :KK48:

Hesapta kendime bayramlık geçenlerde beğendiğim elbiseyi alacaktım bir ara ama sağ olsun ufaklık okadar Alışveriş delisi olunca kıyamadım kendime sadece ucuz bir üst alıp kalan kotayı ona kullandım :KK70:
Eşimede bir pantalonla Tshirt aldım :KK66:
Küçük hanım sanki daha geçen ay 2 çift ayakkabıyı ona almamışız gibi kendine bir sandalet beğendi birde 2 tane elbise :rolleyes: gerçi ona kalsa 2 elbise daha beğenmişti de yakışmadı diyip vazgeçirdik :KK70: özellikle bir tanesinde çok gözü kaldı hatta dudak büzdü küstü hanım bende sonunda dayanamadım len valla aldıklarımı da geri veririm dedim de kendine geldi :KK70:

Marketi de kaldırdıp eve geldik :KK66: artık eşim gelince aldıklarımızı görünce bakalım ne diyecek :KK57:
Hesapta kendime spor günlük ayakkabı alacaktım ama neyse adamı bari ben batırmayayım dedim mecbur :KK48:

Şimdide akşamlık birşeyler hazırlayacağım :KK66: Allahtan büyük kız hiç bir şey istemiyor canım dedi de bugün kahvaltıyla geçiştireceğiz eşimin isteği üzerine :KK66: çayı da koydum ancak kaynarda demlenir :KK66:
Ne güzel bi gün geçirmişsin canım. Dolu dolu..
Bu ufaklıklar hep öyle. Hem bilmişler hem de hiç isteklerinin sonu gelmiyor..
Alışveriş tamamlanmış oh miss..
Bana uğramadı henüz. Uğramazda sanırım..
Hiç alışveriş keyfim yok..
Sadece markete gidip şeker çikolata lokum alırım.. Kardeşimin sevdiklerinden..
Tabii son zamanlar çok değişkenlik gösteren hallerimle ne kadar başarırım onu da bilmiyorum..
Benim çayım da dem tutma aşamasında ve kaşığımda salatamla yazıyorum bu satırları..
Bi oruç günü daha bitti.. Kardeşsiz...

Spor bakanı olarak buraya da el at o zaman canım..
Sporla da tamamlansın zayıflama proğramımız..
Teklif ettim arkadaşlara
Eğer hergün yaptıklarını beni etiketleyerek yazarlarsa onlarlada ilgilenirim tabiki

Afiyet olsun ,Allah kabul etsin canım.Menün çok güzel.
Fit kurabiyeyi nasıl yapıyorsun,zahmet olmazsa tarif verebilir misin?
Tabi ki.internetten bulmuştum.1çay bardağı Hindistancevizi,1yumurta akı,1/2çay bardağı kuru üzüm,1 yemek ksşığı bitter damls çikolata,1tatlı k.buğday nişastası karıştır top halinde böl tepsiye diz 175 derecede 20 dk pişir.afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar son 2 gün ama ben baya Leyla oldum.
Sahur: msntarlı omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,2ceviz,1çk tahinpekmez
İftar:2kase çorba,1fırın karnıyarık,1biber dolma,cacık
Karpuz,kayısı,kiraz,üzümden oluşan meyve tabağı 2lt su,kitap okuyamadım hiç halim kalmadı

Ne güzel bi gün geçirmişsin canım. Dolu dolu..
Bu ufaklıklar hep öyle. Hem bilmişler hem de hiç isteklerinin sonu gelmiyor..
Alışveriş tamamlanmış oh miss..
Bana uğramadı henüz. Uğramazda sanırım..
Hiç alışveriş keyfim yok..
Sadece markete gidip şeker çikolata lokum alırım.. Kardeşimin sevdiklerinden..
Tabii son zamanlar çok değişkenlik gösteren hallerimle ne kadar başarırım onu da bilmiyorum..
Benim çayım da dem tutma aşamasında ve kaşığımda salatamla yazıyorum bu satırları..
Bi oruç günü daha bitti.. Kardeşsiz...
Nurlar içinde yatsın, Allah başka acı göstermesin canım.mekanı cennet olsun

Zereno Zereno bekleniyosun güzel yürekli meleğim:KK200: senin desteğini de hiç unutmicam:KK200:
Yettim kaptanım :KK200: ne demiştik bu yola çıkarken hangimiz düşerse kaldırıcaz bizim dostluğumuz sadece kilo vermekten ibaret değil ki keşke elimden daha fazlası gelse :KK19:

Teklif ettim arkadaşlara
Eğer hergün yaptıklarını beni etiketleyerek yazarlarsa onlarlada ilgilenirim tabiki
Tamam canım.. Teşekkür ederim alakan için:KK200:
Tabi ki.internetten bulmuştum.1çay bardağı Hindistancevizi,1yumurta akı,1/2çay bardağı kuru üzüm,1 yemek ksşığı bitter damls çikolata,1tatlı k.buğday nişastası karıştır top halinde böl tepsiye diz 175 derecede 20 dk pişir.afiyet olsun
Canım tel nonu özelden yazarmısın lütfen!
Hoşgeldin kaptanım
:KK200::KK200:

İyi akşamlar kızlar son 2 gün ama ben baya Leyla oldum.
Sahur: msntarlı omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,2ceviz,1çk tahinpekmez
İftar:2kase çorba,1fırın karnıyarık,1biber dolma,cacık
Karpuz,kayısı,kiraz,üzümden oluşan meyve tabağı 2lt su,kitap okuyamadım hiç halim kalmadı
Gün daha bitmedi canım. O kitap okunsun ve menüye eklensin. Ben de öyle yorum yapayım..

Nurlar içinde yatsın, Allah başka acı göstermesin canım.mekanı cennet olsun
Nurlar içindedir inşallah:KK42:
Benim de katkım olsun diye yasin okudum bugün namaz sonlarında.. Rabbim kabul eylesin inşallah kabrini nurla doldursun..
Can kardeşim.. İsmi hürmetine kabri cennet bahçesi olsun.. #Muhammedali

Yettim kaptanım :KK200: ne demiştik bu yola çıkarken hangimiz düşerse kaldırıcaz bizim dostluğumuz sadece kilo vermekten ibaret değil ki keşke elimden daha fazlası gelse :KK19:
Canım inan şu anki halimde payın büyük.. Öyle bi söz ettinki tekrar doğrulmama sebep.. Beni de duyuyor görüyor olması, tamamiyle kaybetmemiş olmam..
Süper bi duygu:KK200:
Allah razı olsun senden:KK200:

Back