• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Sabah
Yaklaşık 1buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk kk peynir
Salatalık domates
Ara 10 tane kiraz
1 türk kahvesi
Öğle 130 gr tavuk göğsü
1 dilim ekmek
Yağsız tuzsuz salata
Ara
2buçuk yaprak galeta
10 tane çiğ badem
1 nescafe
Akşam büyük bir kase cacık
Tost makinesinde sebze
1 dilim ekmek
Su 2 buçuk litre
Spor yapmadım
Kitap da okumadım :olamaz: tek boş vaktimde uzanıp dizi izlemeyi seviyorum

Benimde hedef kilom 59 inşaallah başaracağız :dua:

Süpersin

Canım menün kalori olarak iyi ama ben sağlıksız buldum biraz. Kahvaltını atlamışsın sonra kağıt helva dondurma var. Bende bayılıyorum bu ikiliye :KK200: muhtemelen vücudun bir süre ödem yapacak.tatlı tuzlu dan daha fazla ödem yapıyor.
Katiliyorum ama soyle.aciklayabilirim.
Son 3 gundur oruc tutmuyorum o yuzden acliga cok alistim cnm istemedi. Bir de kahvaltida meyve yemek hosuma hidiyor cok freh oluyor. Kavun peynir falan yada karpuz peynir de olabilir.
Kagit helva dondurma mevzusu ise su; aksam.yemegi yemedim. Gun icinde de kalorim dusuktu kahvaltidan dolayi ona istinaden dengeler diye dusundum.
Son 1 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ve odem attirici ozelligi varmis sanirim. Insallah su tutmayacak vucudum

Hayirli sahurlar kizlar. Son sahurumuz hayirlisiyla. Dunku menum
Sahur:yok
Iftar: sucuklu menemen, peynir,zeytin,yesillik,3 dilim tb ekmegi,1 parca tereyagli pideo_O, bol sekersiz cay.
Ara ogun: 1 dilimkarpuz,biraz kiraz,3-4 erik
Su :2 lt yi geckin
Spor yok maalesef. Ev temizligi sadece.
Temizlikten kitap okuyamadim. Insaallah bir iki gun yogunluk gecsin,kitapli menuler yazacagim:rapci:

Iftar: sucuklu menemen, peynir,zeytin,yesillik,3 dilim tb ekmegi,1 parca tereyagli pideo_O, bol sekersiz cay.
Temizlikten kitap okuyamadim. Insaallah bir iki gun yogunluk gecsin,kitapli menuler yazacagim:rapci:
Hem 3 dilim tb ekmegi hem tereyagli pide mi :KK45:

Ben orucsuz oldugum icin kahvalti falan yazayim.
Sabah kalkinca 2 bardak su
Kahvalti iki kucuk armut ikisi bir avuc etmez. 1 kupa yesilcay
Oglen: semiz otu yemeyi, yarim kase yogurt azicik ekmek avuc icini gecmez.
Ikindi sekersiz nescafe
Aksam: yemek yok kagit helva arasi sade dondurma. 1 fincan nescafe.
Kitap yatarken okuyorum. Pinhan
Afiyet olsun canım.bir tek öğleni beğendim.sabah ve akşam daha doyurucu birşeyler yeseydin güzel olurdu

Iyi geceler cümleten ..sabah şekersiz nescafe öğlen semizotu yemeği 2 köfte akşam yoğurtlu yumurta salatası biraz meyve spor olarak kayinvalideme temizlik:temizlik:sonra evde 3 tepsi baklava açtım ortalığı topladım kıta olarakta ruhunu satan kadın okuyorum ve su anminik cadim uyutmaya çalışıyorum yorgunluktan oluyorum:mad:
Afiyet olsun canım senin de sabahın hafif olmuş diğer öğünler güzel

:KK9::KK9::KK9:yaşasın spor var
Ben sadece kilo vermek için değil mutlu olmak için de spor yapanlardanım.yapmadığım gün kendimi bitik ve yorgun hissediyorum bşraz da suçlu.niyetli olduğum için pilates yapıyorum.normalde. Eliptik ve cardiocuyum

Menüm
Sabah
Yaklaşık 1buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk kk peynir
Salatalık domates
Ara 10 tane kiraz
1 türk kahvesi
Öğle 130 gr tavuk göğsü
1 dilim ekmek
Yağsız tuzsuz salata
Ara
2buçuk yaprak galeta
10 tane çiğ badem
1 nescafe
Akşam büyük bir kase cacık
Tost makinesinde sebze
1 dilim ekmek
Su 2 buçuk litre
Spor yapmadım
Kitap da okumadım :olamaz: tek boş vaktimde uzanıp dizi izlemeyi seviyorum
İşte merr ve menüleri tekrar sahalarda:KK49: özledik valla seni de yorumlarını da.gitme bir yere

Afiyet olsun canım ben de şimdi sahura kalktım yazılanlara bakayım dedim.tereyağlı pide hariç güzel.totalde baya düşük ama kalorin.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bayrama 1 gün kaldı :21: inşallah hepimiz için kaçamaksız ve bol hareketli bir Bayram olur :KK66:
Bizim geleneksel Bayram kahvaltısı yarın Annemlerde olacak yine :KK66: sonrada eşimin akrabalarını sırayla gezeceğiz :KK68:
Baba tarafından bir tek Amcam var oda Antalyada yazlıkta olduğu için bizim taraftan kimse yok ilk gün ziyaret edeceğimiz :KK66: ikinci gün Annem ille Bahçeye gidelim diyor :KK66: hazır o tarafa gitmişken de Annemin dayısına ve Teyzesine giderim Bayramlık :KK68:

Yani ilk iki gün yine Oynakbaşı yollarda :KK70:

Bu arada maşallah takım baya bir canlanmış :nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah Bayramdan sonra çok daha güzel olacak herşey ben inanıyorum :21: Hadi kızlar bende çok pis gaza gelmişken şu işi bitirelim :21:

Ben kıyafet almak istemiyorum:KK42: sanki kendimle alakalı bişiler alırsam ihanet edecekmişim gibi..
Onu bembeyaz kefenle toprağa koyduk geldik:KK42: bense rengarenk giyinip gezmek için yeni ciciler alayım öylemi:KK42: diyorum hep kendime:KK42:

Kuzummmm ben eminim Kardeşin de senin hayatına sağlıklı bir şekilde devam edip ona bol bol dua etmeni isterdi :KK68:Rengarenk giyineceksin bir bir kural yok ben sadece senin adına ufak bir adım olsun diye dedim ;) Hem bak seninde evlatların var üzüntünü görüpte onlarada Bayram zehir olmasın ;) Maalesef hayat böyle :( Ölenler aslında kurtulurken bizler devam ediyoruz şu fani dünyada yaşamaya ( hep düşünürüm bunu :KK64: onlar gerçek hayata kavuşup bizleri orada beklerken bizler günah işleme devam ediyoruz ister istemez o_O )
Yapabileceğimiz en güzel şey onlarında mutlu olacakları şekilde yaşayıp hem kendi ahiretimizi kurtarmak adına hemde onların adına sevaplarımızı çoğaltmaya çalışmak :KK60:

Merhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?

Maşallah her takıma yazmışsın ;) azimli çıkmışsın :D
Nerde devam edersen inşallah orada hedefine ulaşırsın ;)

O kadarı hepimiz yapıyoruz. Ütü yaptinmi, cam sildinmi, onlar varsa spor olarak yazıyım, yoksa 3 tepsi baklava için 1 saat kol hareketi yazacam
Tabiki yaptım yapmam mi dünkü kayinvalidemdeydi temizliğin bugünde evde var dahada katmerlisi:(

Katiliyorum ama soyle.aciklayabilirim.
Son 3 gundur oruc tutmuyorum o yuzden acliga cok alistim cnm istemedi. Bir de kahvaltida meyve yemek hosuma hidiyor cok freh oluyor. Kavun peynir falan yada karpuz peynir de olabilir.
Kagit helva dondurma mevzusu ise su; aksam.yemegi yemedim. Gun icinde de kalorim dusuktu kahvaltidan dolayi ona istinaden dengeler diye dusundum.
Son 1 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ve odem attirici ozelligi varmis sanirim. Insallah su tutmayacak vucudum
Herkes aynı tarz beslenecek diye bi kural yok zaten canım. Yani sabahları ne mutlu ediyorsa onu yiyeceğiz :KK5:
Kız p nasıl hapmış öyle ödem tutturmuyormuş falan. .. Ne güzeeel
maşaallah sahursuz nasıl dayandın. Ayyyy benim kesin başım ağrırdı :confused: ben iftarına takılmadım. Toplam kalorin baya az çünkü.

İşte merr ve menüleri tekrar sahalarda:KK49: özledik valla seni de yorumlarını da.gitme bir yere
Canım benim ya :KK19: azimli istikrarlı arkadaşım... Maşaallah sana süper gidiyorsun vallahi. Burdayım inşaallah gitmeyeceğim. Rakiple yarış daha iyi oluyor. Bide menü yazacağım diye tırsıyorum yemeye :KK48:
Merhaba
Şuan 68.8 kiloyum
Boyum da 1.65
Hangi takıma girebilirim?
Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Bizim takım uygun sanırım. Kaptanımız @akrep33 daha iyi yönlendirecektir seni.
Gunaydin.
Kizlar yarin cuma. Bildirimler nasil olacak bayramin ilk gunu olmasi munasebetiyle.
Yani yarin evde yokum gittigim yerde de tarti yok. Bu gunden bildirsem olur mu
canım bugün iftardan önce tartıl mutlaka yada oruç değilsen bu sabah tartılmışsındır umarım.

Herkes aynı tarz beslenecek diye bi kural yok zaten canım. Yani sabahları ne mutlu ediyorsa onu yiyeceğiz :KK5:
Kız p nasıl hapmış öyle ödem tutturmuyormuş falan. .. Ne güzeeel
maşaallah sahursuz nasıl dayandın. Ayyyy benim kesin başım ağrırdı :confused: ben iftarına takılmadım. Toplam kalorin baya az çünkü.

Canım benim ya :KK19: azimli istikrarlı arkadaşım... Maşaallah sana süper gidiyorsun vallahi. Burdayım inşaallah gitmeyeceğim. Rakiple yarış daha iyi oluyor. Bide menü yazacağım diye tırsıyorum yemeye :KK48:

Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Bizim takım uygun sanırım. Kaptanımız @akrep33 daha iyi yönlendirecektir seni.
canım bugün iftardan önce tartıl mutlaka yada oruç değilsen bu sabah tartılmışsındır umarım.
Hoşbulduk başka guruba girdim teşekkür ederim

Back