- Emoji Skoru
- 69.424
- Puanlar
- 598
Ben de senin olmana çok sevindim canım![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senin olmana çok sevindim canım![]()
Allah rahmet etsin Mekanı cennet olsunNurlar içindedir inşallah
Benim de katkım olsun diye yasin okudum bugün namaz sonlarında.. Rabbim kabul eylesin inşallah kabrini nurla doldursun..
Can kardeşim.. İsmi hürmetine kabri cennet bahçesi olsun.. #Muhammedali
Kız ne geziyon buralarda?
Geldim kaptanımMerhaba sevgili takımım ve diğer takımlardan gelen güzel melekler
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
merrr nerdesin?
kıyamam kuzum Sana.Rabbimden sabır dilemekten başka bi şey gelmiyor elimden.zor bir sınav. Allahım gönlünüze ferahlık versin inşaallahNe güzel bi gün geçirmişsin canım. Dolu dolu..
Bu ufaklıklar hep öyle. Hem bilmişler hem de hiç isteklerinin sonu gelmiyor..
Alışveriş tamamlanmış oh miss..
Bana uğramadı henüz. Uğramazda sanırım..
Hiç alışveriş keyfim yok..
Sadece markete gidip şeker çikolata lokum alırım.. Kardeşimin sevdiklerinden..
Tabii son zamanlar çok değişkenlik gösteren hallerimle ne kadar başarırım onu da bilmiyorum..
Benim çayım da dem tutma aşamasında ve kaşığımda salatamla yazıyorum bu satırları..
Bi oruç günü daha bitti.. Kardeşsiz...
SenKız ne geziyon buralarda?
Masaallah canim . Ben cok begendim menunu. Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar son 2 gün ama ben baya Leyla oldum.
Sahur: msntarlı omlet,peynir, zeytin, domates salatalık,2dlm tb ekmek,2ceviz,1çk tahinpekmez
İftar:2kase çorba,1fırın karnıyarık,1biber dolma,cacık
Karpuz,kayısı,kiraz,üzümden oluşan meyve tabağı 2lt su,kitap okuyamadım hiç halim kalmadı
Beni kaptanım yolladı
Iyı yapmışsın canım. Arada 10. Takımada uğraKızlar selam. Uzun zamandır başarılı olarak tek kilo verebildiğim yer burası idi. O ruha ne oldu bilmiyorum Hayal ettiğim yerden çok uzaktayım Tekrar devam etmek istiyorum Bunun için bugün hazırlık yaptım. Yarın ciddi olarak bilmem kaçıncı kez yaptığım gibi tekrar başlamak istiyorum.ve Bunu burada yapmak istiyorum. Bunun için size ihtiyaç duyuyorum. Çünkü gerçekten birlikten kuvvet doğuyor.![]()
Est Kaptanım sana zaten bildiklerini hatırlattım o kadarCanım inan şu anki halimde payın büyük.. Öyle bi söz ettinki tekrar doğrulmama sebep.. Beni de duyuyor görüyor olması, tamamiyle kaybetmemiş olmam..
Süper bi duygu
Allah razı olsun senden![]()
Az içiyorlar zehracim, sporda yok. Ama bayramdan sonra elimden çekecekleri varHayirli sahurlar takimmm 2nin guzel insanlari. Bi yoklamaya gelim dedim 2 litre sular iciliyormuuuu unutmayinn :))))))))
Ne güzel bi gün geçirmişsin canım. Dolu dolu..
Bu ufaklıklar hep öyle. Hem bilmişler hem de hiç isteklerinin sonu gelmiyor..
Alışveriş tamamlanmış oh miss..
Bana uğramadı henüz. Uğramazda sanırım..
Hiç alışveriş keyfim yok..
Sadece markete gidip şeker çikolata lokum alırım.. Kardeşimin sevdiklerinden..
Tabii son zamanlar çok değişkenlik gösteren hallerimle ne kadar başarırım onu da bilmiyorum..
Benim çayım da dem tutma aşamasında ve kaşığımda salatamla yazıyorum bu satırları..
Bi oruç günü daha bitti.. Kardeşsiz...
Nurlar içindedir inşallah
Benim de katkım olsun diye yasin okudum bugün namaz sonlarında.. Rabbim kabul eylesin inşallah kabrini nurla doldursun..
Can kardeşim.. İsmi hürmetine kabri cennet bahçesi olsun.. #Muhammedali
Kızlar selam. Uzun zamandır başarılı olarak tek kilo verebildiğim yer burası idi. O ruha ne oldu bilmiyorum Hayal ettiğim yerden çok uzaktayım Tekrar devam etmek istiyorum Bunun için bugün hazırlık yaptım. Yarın ciddi olarak bilmem kaçıncı kez yaptığım gibi tekrar başlamak istiyorum.ve Bunu burada yapmak istiyorum. Bunun için size ihtiyaç duyuyorum. Çünkü gerçekten birlikten kuvvet doğuyor.![]()
Hayirli sahurlar takimmm 2nin guzel insanlari. Bi yoklamaya gelim dedim 2 litre sular iciliyormuuuu unutmayinn :))))))))
Az içiyorlar zehracim, sporda yok. Ama bayramdan sonra elimden çekecekleri var
Amin amin amiin canım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
![]()
Çok şükür bugün erkenden uyanabildimYine yorgunluktan baygın düşünce erkenden uyudum
Dün eşime aldığım kıyafetler dar geldiadam maşallah semirmiş
değiştir falan diyince bende valla git üzerine göre al uğraştırma beni dedim
Bugün mecbur dün aldıklarımı yıkayıp ütüleyeceğim birazda temizlik yapar kendimi bakıma alırımmalum kaldı 2 gün bayrama
Canım henüz acın çok taze olduğu için böyle olman çok doğal ama sen sağlam olacaksın ki geride kalanlar da sabırla karşılayabilsinler bu zor süreci
Bayram modunda olmaman doğaldır ama evlatlarımız için dik durmak zorundayız
Bak bundan sonra yapacağın her hayırdan kardeşceğizinin de faydalanacağını düşündediğin gibi onun sevdiği şeylerden alıp dağıt
Kendini baştan aşağı baştan aşağı giydirmesen bile üzerine bir tanecikde olsa bir üst al onun sevdiği renkte
Tüm sevdiklerinle bir arada olduğunda onu çok güzel bir şekilde anarsınızben bir insanın güzel hallerini iyi olan yönlerini konuşmanın da dua gibi olduğuna inanıyorum sonuçta sohbet esnasında Allah razı olsun şöyle iyidi böyle güzel huyları vardı dediğimizde yapılan güzel şeyleri tekrar etmiş oluyoruz
Allah kabul etsin canımbizlerde dualarımızda okuyacağımız kuranlarda Kardeşine dua ederiz
Bak hem sende sevaba vesile olmuş oluyorsun bu şekilde
Rabbim mekanını cennet etsin ...Peygamber Efendimize komşu olur inşallah....Aminnn
Kesinlikle birlikten kuvvet doğuyor canımben inanıyorum Bayramdan sonra bütün takımlar çok daha canlı ve istekli devam edecekler
![]()
yaşasın çok sevindim canımBu arada hepinize merhaba arkadaşlarBen Zereno yeni kaptan yardımcınız :) izindeydim birkaç aydır artık geri dönüyorum inş ama birazcık kilo aldım
onları verene kadar listeye giremiyorum
Bayram dönüşü itibariyle menü paylaşmaya da başlıycam hadi bismillah
![]()
Evet var canım. Hoşgeldin.Merhaba,
Hala eksiginiz varsa kilo ile gecmisimi hemen yazayim![]()
HosbuldumEvet var canım. Hoşgeldin.