- Emoji Skoru
- 2.609
- Puanlar
- 333
MerhabaHosbuldum
O zaman anlatayim ben
31 yasimdayim. 9 yillik evliyim.
Evlenene kadar minyon tipli citipiti bir kizdim. Nisanlandigimda 49 kg, evkenirken ise 56 kg idim (2 sene nisanli kaldim)
Sonrasinda 60 li kg buldum esim ve ben yemek yemeyi cok severiz.
Evlendikten 3 sene sonra hamile kaldim. Hamile.kaldigimda 65 kg idim. Ilk aylar cok zorlu gecti ve 60 kg ya dustum.
Doguma kadar 78-79 civari idim. Dogumdan ciktigimda 76.
Lohusalık donemimde ve sonrasinda 69-68 kg lara geri dondum. Ama sinrasinda ysni emzirme donemimde kg almaya devam ettim. Istahim cok acildi doymak nedir bilmedim.oglum bir yasini gecmisti esimle beraber dukan diyetine basladik. Ama 20 gun surdurebildik. 20 gunde 6 kg vermistim.
Sonra eve yuruyus bandi aldik ilk 1 ay cok dirayetli hergun yurudum 70 li kg lardayfim ama kusuratini hatirlamiyorum. O donem kg vermedim ama cok inceldim. Sonra onu da devam ettiremedim suan yatak odasindanaskilik gorevi yapiyor alet.
Bi iki senenboylr devam ettim. Gecen sene oglum krese baslayinca bende spor salonuna basladim. 4 ayda 10 kg verdim. 77 kg ile basladim 68 kg oldugumda biraktim ramazanndikayisiyla sonra okullar tatil falan derken kaldi. Okuklar acikinca yine basladim ama istikrarlibir sekilde götüremedim.
Eyluk 15 de dugunumuz var ve ben giydigiminnyakismasini istedigim elbiseyi giymek istiyorum. 2 cocuk icinde hamike kalmak istiyorum ve hamile kalirken kilomun az olmasini istiyorum.
Ramazan incesi 75 kg idim. Bu sabah 69.8 kg ciktim. 3 gundur oruc tutmuyorum regl donemim. Haziran sonuna kadar 67,5 ve altini gormek istiyorum fakat onumuzde ramazan bayrami gibi buyuk bir tehlike var.
Bu yolda beni motive edebileceginizi dusunuyorum.
Benden bu kadar...
Herkese topluca merhaba![]()
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Ne kadar güzel anlatmışsın kendini. Ramazanda baya vermişsin tebrik ederim. Ah bende bi görebilsem altmışları... Boyun kaç hedef kilon kaç canım