kızlar ben bu sabah yine birşeyin farkına vardım. önceleri yemek yemekten mutluluk duyardım. şimdi fazla yediğim gün çok mutsuz oluyorum.
bu 1. mezuniyetimden öncede de vardı şimdi yine başladı:lepi:
ama niye benim bu akılsız kafamlmaz: sonra yeniden yedi ve diyete başladı.CADIARZU
bu sabah kendime ve eşime söz verdim. sizlerede vermek istedim. bidaha hedefi yakalayım hayatım boyunca diikkat edeceğim. çok sevdiğim bir şeyi yediğim zaman ertesi öğünümde telafisini yapacağım.
işte benim ipin ucu nasıl olsa bugün diyet bitti. yarın yaparım deyip yarında aynı olayın teşkil etmesinden oldu.
halbuki diğer öğünde telafiye geçseydimyasakkelime hiç böyle olmuyacaktı
yinede olsun diyorum. o zamanda yeni takımımda sizlerle tanışamıyacaktımdelikafadulden
her işte bir hayır vardır.
püskkütümle aynı takımda olamıyacak onu hep uzaktan izleyecektimyerimseniben
onun acı biber yediğini uzaktan okuduğum gibizemuszemus yanılmıyorum demi püsküütüm.
senin cin biber yediğin konusundaCADIARZU
bu 1. mezuniyetimden öncede de vardı şimdi yine başladı:lepi:
ama niye benim bu akılsız kafamlmaz: sonra yeniden yedi ve diyete başladı.CADIARZU
bu sabah kendime ve eşime söz verdim. sizlerede vermek istedim. bidaha hedefi yakalayım hayatım boyunca diikkat edeceğim. çok sevdiğim bir şeyi yediğim zaman ertesi öğünümde telafisini yapacağım.
işte benim ipin ucu nasıl olsa bugün diyet bitti. yarın yaparım deyip yarında aynı olayın teşkil etmesinden oldu.
halbuki diğer öğünde telafiye geçseydimyasakkelime hiç böyle olmuyacaktı
yinede olsun diyorum. o zamanda yeni takımımda sizlerle tanışamıyacaktımdelikafadulden
her işte bir hayır vardır.
püskkütümle aynı takımda olamıyacak onu hep uzaktan izleyecektimyerimseniben
onun acı biber yediğini uzaktan okuduğum gibizemuszemus yanılmıyorum demi püsküütüm.
senin cin biber yediğin konusundaCADIARZU