- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
selam kızlar
kaptanlık için aslında en müsait kişi olarak ikraydı favorim. ama leyla ipi göğüslemiş bile :lepi: kızlar ben her zaman müsait olamadığım için yapamam ama emin ol leylacım şartları zorlayarak da olsa cuma günleri burada olmaya çalışıyorum. işleri tek kişinin üzerine yıkmamak lazım değil mi zemuszemus
evet canım eminim bundanŞeniz
ya aslında ben her zaman Püsküüte hayran kalmışımdır sorumluluk alma konusunda...nedense ben öyle olamıyorum..plansızlıktanmıııı,rahata düşkünlükten miii:uhm:ne bileyim ki yaaa işte ben böyleyimyerimseniben
canım sen de yapman gereken herşeyi yapıyorsun,az daha sabır yerimseniben
aslında ben bu hafta 2-2,5 kg verdim ama benim bünyem böyle sanırım...1-2 hatta 3 hafta veremiyorum sonra birden gidiyor...
/QUOTE]
[
haklsıın leylacım sabır sabır tek yapabildiğim şuan bu ve yediiklerime özen göstermek
notlarımı yine aldım canım ajandam da bir sürü bilgilerim olsu haftaya senin gibi çok sağlam başlıcam perşembe lapa olayını bende sevdim bende perşembe günlerimi lapa günü olarak ilan ediyorum artık hemde moral olur banada senin gibi
leylacım benim vaktim oluyo biliyosun sana herzman tam desteğim ne yapmam gerektiğini soylersin ben hallederim kapatanımız sen ol bende sürekli emrine amadeyim seni hiç yanlız bırakmayız merak etme aklın kalmasın olumunekankayizsmile
sağol tatlımyerimseniben