Süper.Günaydın önce geç kalmış pazar menümü yazayım
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 elim ekmek, maydanoz
Öğle: chia tohumlu sütlü avakadolu puding
Akşam: paça çorbası, çok az tandır ekmek, roka
Yaklaşık 10000 adım
Ben az buldum beslenmeni canım. Ama sporuna bayıldım. Valla iyi enerji buluyorsun az yemene rağmen. Maşaallah diyeyim nazar değmesin
Kuzum sen nerelerdesin ya. İzin lafı ettin ayrıldın falan... Yazıcam Yazıcam bir türlü yazamadım nerdesin diye
Kola dışında beğendim canım afiyet olsun. Hatta az buldum. Az bulursam derim valla. Sabote etmiyorum yanlış anlamayın. Az yemek çok yemek kadar yanlış bence... Çok biliyormuş gibi neyin eksik, onu da söyleyeyim. Sabah menün süper. Günlük karbonhidrat hakkın pizzayla bitmiş. Ama sebze yok meyve yok protein akşam yada öğlen olmalı yok yoğurt yok.
Kuzum yorumumu uzun tuttum sana denk geldi. Bu kız da az yiyonuz deyip duruyor demeyin diye detaylı açıklama yaptım
Harikasın tam hayal ettiğim bir gün
Süpersin şekerim
Bence az yemişsin sporun süper. Toplam kalorine bakarak az yemişsin diyorum dostum.
Birine daha az yemişsin dersem dayağı yicem kesin
menünün beğenmedim canım. Karbonhidrat çok kaçmış. Ama senin tempon çok yoğun. Evde oturup diyet yapmakla bu yoğunlukta diyet yapmak arasında fark var. Bu yüzden takdir ediyorum seni. Çabalıyorsun. Sana tavsiyem daha planlı hareket et bence. Yemeklerini daha önceden ayarla... Olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
Sapıtanlarda bu haftaGelelim banaaaa
Cumartesi menüsü
Sabah 2 buçuk dilim ekmek 1 yumurta sarısı 2 kk tulum peyniri 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve bal 3 zeytin
Ara
1 nescafe
1 kuru incir
2-3 badem, kaju
Yarım ceviz
3 badem çikolata
Öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 köfte
Akşam 1 dilim ekmek kadar makarna (50gr falan) 3 kaşık kıymalı sos bol salata azıcık peynir
Ara 1 portakal 2 mandalina
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Bugün pazar nenüsü
Sabah yaklaşık 1 simit (3 dilim ekmek)
2 kk peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Öğle yarım simit 2 3 çatal cheesecake
1 dilim fırında makarna
Neden sapıttım söyleyeyim:başım çok ağrıdı. Sadece parol içebiliyorum. 3 tane içtim anca tesir etti. Bir taraftan malum günlerdeyim. Sonra bana gelenler geldi dostlar. Ve biraz daha sapıttım. Akşam menüsünde karbonhidrat kaçağı oldu.
Lahmacun yedim neredeyse 1 tane
Adana yedim ve yanındaki pide ekmeklerindende... Ama çok iyi geldi ya neyse...
Yarın için gerekli alışverişimi yaptım tam gaz devam!
Çok az geldi okuyunca ama sağlıklı bir menü afiyet olsunGünaydın önce geç kalmış pazar menümü yazayım
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 elim ekmek, maydanoz
Öğle: chia tohumlu sütlü avakadolu puding
Akşam: paça çorbası, çok az tandır ekmek, roka
Yaklaşık 10000 adım
Senin en azından 100gram ben de o da YokCuma 61,9
Pazartesi 61,8
100 gr nediryaabütün moralim bozuluyor.
Almadığına sevin bardağın dolu tarafından bakGünaydın kızlar
Cuma:67
Bugün:67. 1haftadır çok dikkat ettim hergün spor yaptım.neden gram oynamadı acaba? 66 yı görmeyi çok istiyordum.tüm tatil boyunca tek bir kaçamak bile yapmadım.almadığıma mı sevineyim vermediğime mi üzüleyim bilemedim
Haklısın ama işte insan bekliyorSenin en azından 100gram ben de o da Yok
Cuma 61,9
Pazartesi 61,8
100 gr nediryaabütün moralim bozuluyor.[/QUOTE
Merhaba canım ben zaten burada sorun yaşıyorum evde olduğum günler gayet iyi ama dışarıdayken çok yoğun olduğu için sürekli iş yerinde çıkan yemeği 5 dk da filan yutuyorum..Ben az buldum beslenmeni canım. Ama sporuna bayıldım. Valla iyi enerji buluyorsun az yemene rağmen. Maşaallah diyeyim nazar değmesin
Kuzum sen nerelerdesin ya. İzin lafı ettin ayrıldın falan... Yazıcam Yazıcam bir türlü yazamadım nerdesin diye
Kola dışında beğendim canım afiyet olsun. Hatta az buldum. Az bulursam derim valla. Sabote etmiyorum yanlış anlamayın. Az yemek çok yemek kadar yanlış bence... Çok biliyormuş gibi neyin eksik, onu da söyleyeyim. Sabah menün süper. Günlük karbonhidrat hakkın pizzayla bitmiş. Ama sebze yok meyve yok protein akşam yada öğlen olmalı yok yoğurt yok.
Kuzum yorumumu uzun tuttum sana denk geldi. Bu kız da az yiyonuz deyip duruyor demeyin diye detaylı açıklama yaptım
Harikasın tam hayal ettiğim bir gün
Süpersin şekerim
Bence az yemişsin sporun süper. Toplam kalorine bakarak az yemişsin diyorum dostum.
Birine daha az yemişsin dersem dayağı yicem kesin
menünün beğenmedim canım. Karbonhidrat çok kaçmış. Ama senin tempon çok yoğun. Evde oturup diyet yapmakla bu yoğunlukta diyet yapmak arasında fark var. Bu yüzden takdir ediyorum seni. Çabalıyorsun. Sana tavsiyem daha planlı hareket et bence. Yemeklerini daha önceden ayarla... Olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
maşşşalllahbu haftalık haftamdı
11.02 Pazartesi : 82,9
19.02 Pazartesi: 80,0
Fark: 2,9
verilecek kilon az ya canım o yüzden yavaş gider.. bi de +100 den iiyidir bence bozma moraliniCuma 61,9
Pazartesi 61,8
Moral bozulacak hiç birşey yok bence 2 günce çok normal. İlk zamanlar çok veriliyor zaten sonradan azalıyorCuma 61,9
Pazartesi 61,8
Böyle yazınca az gibi görünüyor ama miktarları fazlaydı canımÇok az geldi okuyunca ama sağlıklı bir menü afiyet olsun
Oy maşaallahbu haftalık haftamdı
11.02 Pazartesi : 82,9
19.02 Pazartesi: 80,0
Fark: 2,9
Az yemişin propagandası mı yapıyorsunnn
Haklısın vallada resmen kaloriyi bitiremiyorum.
Çünkü yemediğim çok şey var sevdiğim yediğimde hep karbonditratmış kısıtlayınca bu çıkıyor ortaya.
Sapıtanlarda bu hafta
Sen emziriyorsun süt olup gitmiştir umarım
Hiiiç üzülme canım. Senin performansın çok iyi. Bi anda inecek bence.Günaydın kızlar
Cuma:67
Bugün:67. 1haftadır çok dikkat ettim hergün spor yaptım.neden gram oynamadı acaba? 66 yı görmeyi çok istiyordum.tüm tatil boyunca tek bir kaçamak bile yapmadım.almadığıma mı sevineyim vermediğime mi üzüleyim bilemedim
Allah kolaylık versin arkadaşım. Kendi programına uygun bi planlamaya ihtiyacın var sanırımMerhaba canım ben zaten burada sorun yaşıyorum evde olduğum günler gayet iyi ama dışarıdayken çok yoğun olduğu için sürekli iş yerinde çıkan yemeği 5 dk da filan yutuyorum..
üzülme canım 400 grdan bir şey olmaz hemen telafi edersinGünaydın Arkadaşlar inanin yazamıyorum ne begeni yapabiliyorum ne yorum . harfler yapisiyor 40 kere tel kapadim açtım . Bu mesajı yollayabilir miyim bilmiyorum .
Bu gün 76.400 .cuma ya göre 400 gelmiş .ee hafta sonunun cezası .bu gün sıkı bir spor a başlıyorum tek bilgim bu çok Üzgünüm çok öpüyorum sizi sonra düzelince inş düzelir yazmaya çalışacağım .
Negüzel maşallahCuma 78,7
Bugün 78,6
Fark 100 gr
Hiç beklemiyordum vallahi. Enteresan oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?