Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Az yemişin propagandası mı yapıyorsunnn
Haklısın vallada resmen kaloriyi bitiremiyorum.
Çünkü yemediğim çok şey var sevdiğim yediğimde hep karbonditratmış kısıtlayınca bu çıkıyor ortaya.

Sapıtanlarda bu hafta
Sen emziriyorsun süt olup gitmiştir umarım

Çok az geldi okuyunca ama sağlıklı bir menü afiyet olsun

Günaydın kızlar
Cuma:67
Bugün:67. 1haftadır çok dikkat ettim hergün spor yaptım.neden gram oynamadı acaba? 66 yı görmeyi çok istiyordum.tüm tatil boyunca tek bir kaçamak bile yapmadım.almadığıma mı sevineyim vermediğime mi üzüleyim bilemedim

Almadığına sevin bardağın dolu tarafından bak

Merhaba canım ben zaten burada sorun yaşıyorum evde olduğum günler gayet iyi ama dışarıdayken çok yoğun olduğu için sürekli iş yerinde çıkan yemeği 5 dk da filan yutuyorum..

Günaydın Arkadaşlar inanin yazamıyorum ne begeni yapabiliyorum ne yorum . harfler yapisiyor 40 kere tel kapadim açtım . Bu mesajı yollayabilir miyim bilmiyorum .
Bu gün 76.400 .cuma ya göre 400 gelmiş .ee hafta sonunun cezası .bu gün sıkı bir spor a başlıyorum tek bilgim bu çok Üzgünüm çok öpüyorum sizi sonra düzelince inş düzelir yazmaya çalışacağım .

bu haftalık haftamdı
11.02 Pazartesi : 82,9
19.02 Pazartesi: 80,0
Fark: 2,9
Oy maşaallah

Az yediğinde vücut kıtlık var sanıp yediğini depolar. O yüzden uyarıyorum hep canım
Sapıtanlarda bu hafta
Sen emziriyorsun süt olup gitmiştir umarım

Ay hadi inşaallah
Hiiiç üzülme canım. Senin performansın çok iyi. Bi anda inecek bence.
Merhaba canım ben zaten burada sorun yaşıyorum evde olduğum günler gayet iyi ama dışarıdayken çok yoğun olduğu için sürekli iş yerinde çıkan yemeği 5 dk da filan yutuyorum..
Allah kolaylık versin arkadaşım. Kendi programına uygun bi planlamaya ihtiyacın var sanırım
üzülme canım 400 grdan bir şey olmaz hemen telafi edersin

Kızlarrrr merhaba gelebildim çok şükür :) bu hafta daha rahatım inş aktif olmaya çalışıcam bende +700üm menülerime genel olarak dikkat ettim ama dün hem geç yedik hem regl oldum hemde turşuyu fazla kaçırdım hepsinin toplamı gibi bişey oldu :) neyse artık önüme bakarım bende :) sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…